Şimdi Ara

Canon EOS 400D Vs. Nikon D40 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E hocam o yüzden diyorum işte ayrı bi başlıkta konuşalım diye Benim üstümden şikayet etsene temizlesinler bizim alakasızları
    quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Adamın zavallı başlığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Bunu yakın zamanda ayrı bi topic altında paylaşalım herkesle, olursa güzel olur hakkaten
    quote:

Orjinalden alıntı: BzBz

Fotokritik sıksık yapıyor, çok ta güzel zaman geçiriyorlar. Hem bilgileri artıyor hemde insan , tanıdığı insana saygısı artıyor,düzey yükseliyor. Bence güzel olur. İlk buluşma olarak istiklale gidilebilir..

güzel olur

@rouvax
    canonun casusus musun ..şaka bi yana hakkatten başlık nereye geldi sus plutosdady sus hep senin yüzünden oluyor bunlar...

• Yok şikayet etmiyim de, gören bi Mod temizler inşallah dileğimi buraya yazıyorum

Arkadaşda bişeyler yer etmiştir umarım sorusu hakkında
  • quote:

Yok şikayet etmiyim de, gören bi Mod temizler inşallah dileğimi buraya yazıyorum

Arkadaşda bişeyler yer etmiştir umarım sorusu hakkında

ama bak sonuçta güzel bişeyin temelleri de atıldı hani

• Bende ufak gövdeli dSLR isteyen birisi olarak, daha önce D40 düşünüyordum (ilerisi için) ancak dp' den ölçülere bakarsanız D40 ile 400D birbirine çok yakın Daha öncede vermiştim ama buyrun

Canon EOS 400D Vs. Nikon D40

Canon EOS 400D Vs. Nikon D40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet1980 -- 7 Ocak 2007; 23:16:19 >

• 1mm fark var Ergonomi olarak fark nasıl acaba...
  • coxackie kaçırmışsın sen başlığı
  • quote:

coxackie kaçırmışsın sen başlığı

• fredycrouger arkadaşımız 2. el çok çok temiz Nikon d1x aldı yaklaşık 1300 ytl'ye.
    sıkı bir adım attı prof olaylara. makinada o kadar çok özellik var ki, benim 30d'nin menüsü
    oyuncak gibi geliyor artık.

2. eller de düşünülebilir, paraya ihtiyacı olup da temiz makineler satan biçok kişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrakOff -- 8 Ocak 2007; 8:43:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.