Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @özkanoz81 düşük enstantanede çekim yaptıysan beyaz çıkar. Diyafram öncelikli mod'da çekersen diyaframı sen belirle, enstantaneyi makine belirlesin böyle sorunlarla karşılaşmazsın.
    @ Ved aramıza hoşgeldin

Bugün ben de ilk defa makinemle dışarı çıktım, 100 den fazla fotograf çektim, raw formatında düzenleyip paylaşacağım yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 20 Haziran 2011; 22:02:48 >
  • 16 GB SD SECURE DIGITAL EXTREMEPRO SDHC 45MB/S da sorun yasarmıyım
    quote:

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

class 10 kartlari tercih edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

@özkanoz81 düşük enstantanede çekim yaptıysan beyaz çıkar. Diyafram öncelikli mod'da çekersen diyaframı sen belirle, enstantaneyi makine belirlesin böyle sorunlarla karşılaşmazsın.
    @ Ved aramıza hoşgeldin

Bugün ben de ilk defa makinemle dışarı çıktım, 100 den fazla fotograf çektim, raw formatında düzenleyip paylaşacağım yakında

bu ayarları öğrenene kadar biraz uğraşcaz sanırım :)18-55 te bana yetersiz geliyor gibi..daha faz la foto daha fazla tecrübe edicez..teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: turkhunk
    16 GB SD SECURE DIGITAL EXTREMEPRO SDHC 45MB/S da sorun yasarmıyım
    quote:

soylediginiz sanirim sandisk marka bir kart class 10 kartlar 20m\s in ustu kartlardir ama ben 45 m\s hic gormedim nerden alicaksiniz ??!
  • Bende Toshiba'nın 16 gb SDHC class 10 var hiç sorun yok.Class 6 veya class 4 alırsanız o zaman belki sorun yaşarsınız
  • arkadaşlar şunu da asla unutmayalım. kaliteli ekipman kullanmayı hepimiz istiyoruz ama fotoğrafı fotoğrafçı çeker, objektifler makineler tek başına anlamsızdır. :)
  • quote:

quote:

quote:

soylediginiz sanirim sandisk marka bir kart class 10 kartlar 20m\s in ustu kartlardir ama ben 45 m\s hic gormedim nerden alicaksiniz ??!

www.duyanalir.com
    404 Not Found
    http://www.duyanalir.com/pinfo.asp?pid=7196
    bir kac yerde buldum bu sitede fiyatıda uygun biraz (137tl) class 10 lara gore hızı daha yuksek oldugu için bunu mu tercih etsem diye dusunuyorum yoksa Toshiba 16GB SDHC CLASS10(85tl) VEYA TRANSCEND 32 GB SDHC Class 10 (140tl) alıcam sizler hangisini önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkhunk -- 21 Haziran 2011; 14:05:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

arkadaşlar şunu da asla unutmayalım. kaliteli ekipman kullanmayı hepimiz istiyoruz ama fotoğrafı fotoğrafçı çeker, objektifler makineler tek başına anlamsızdır. :)

Bu fikri bir çok kişiden duydum. Doğru bir şey ama eksik geliyor. Kaliteli ekipman da fotoğrafçının gelişmesinde etkilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostyrage

quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

arkadaşlar şunu da asla unutmayalım. kaliteli ekipman kullanmayı hepimiz istiyoruz ama fotoğrafı fotoğrafçı çeker, objektifler makineler tek başına anlamsızdır. :)

Bu fikri bir çok kişiden duydum. Doğru bir şey ama eksik geliyor. Kaliteli ekipman da fotoğrafçının gelişmesinde etkilidir.

elbette tabii.. hani diyor ya şair ne adamlar gördüm içlerinde elbise yok ne elbiseler gördüm içlerinde adam yok. makine kullanılan sanatlar da böyle.
    ne acemiler gördüm ellerinde canon eos 5d mark II var ne profesyoneller gördüm ellerinde kompakt makineler var :D tabii acemi derken burada yeni başlayanları değil de pahalı ekipman alıp yıllarca kullanarak bir nebze olsun gelişim gösteremeyenleri kastediyorum. şahsen de ben de çok profesyonel değilim ama fotoğrafçılıkla az biraz ilgilenen birisi temel kavramları bilmeli, sık yapılan yanlışlara düşmemeleri ve sürekli kendini yenilemeli. kendini tekrarlamamalı.

ee param olsa ben de direkt atlarım tabii full frame'lere L serisi objektiflere strobe'lara falan :D

• Makinemle dün ilk kez dışarı çıktım Yorumlarınızı bekliyorum
     Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

IMG_0231 by mhmt@Photography, on Flickr

Yellow Love by mhmt@Photography, on Flickr

Cad dam and floaing islands by mhmt@Photography, on Flickr

Daisy by mhmt@Photography, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 21 Haziran 2011; 18:26:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

www.duyanalir.com
    404 Not Found
    http://www.duyanalir.com/pinfo.asp?pid=7196
    bir kac yerde buldum bu sitede fiyatıda uygun biraz (137tl) class 10 lara gore hızı daha yuksek oldugu için bunu mu tercih etsem diye dusunuyorum yoksa Toshiba 16GB SDHC CLASS10(85tl) VEYA TRANSCEND 32 GB SDHC Class 10 (140tl) alıcam sizler hangisini önerirsiniz

hocam valla hepsi ayni ben toshiba 8gb c10 kullaniyorum mennunum c10 olsun bilindik trascend lexar toshiba sandisk gbi markalar olsun sizin isinizi gorur

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Makinemle dün ilk kez dışarı çıktım Yorumlarınızı bekliyorum
    http://http://www.flickr.com/photos/mhmttokgoz/5856269231/

http://www.flickr.com/photos/mhmttokgoz/5856267397/

Flickr
    Floating islands
    http://flic.kr/p/9VxJEG

Flickr
    Yellow Love
    http://flic.kr/p/9VuSFD

Arkadaşlar Flickr'den Fotografların görünür şekilde nasıl ekliyorduk,unutmuşum forumda aradım taradım bulamadım

@berke_han:  Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ bu fotoyu beğendim en çok. yalnız eleştiri olarak söyleyeyim çiçek fotolarında netlik sorunları var gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandelis -- 21 Haziran 2011; 18:01:45 >

• @berke_han
    Yukarıdaki küçük oka tıklıyorsun, Grab the HTML/BBCode yazan yerden işaretlediğim linki kopyalıyorsun o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostyrage -- 21 Haziran 2011; 18:21:40 >
  • @ Pandelis hocam haklısınız netlik problemleri var,çekerken eller titriyor biraz

@Frostyrage, teşekkürler,buldum sonunda :)
  • @berke_han: odak noktalarının kırmızı yandığından yani netliğinden sağlandığından emin olun, eliniz titriyorsa biraz daha yükek enstantane hızlarıyla çekebilirsiniz :)
  • @ Pandelis, hocam çiçek fotograflarında malesef otomatik odaklanmayla çekemedim çok mu yaklaşıyorum anlamadım Manuel odaklanmayla çektim.
  • çok yaklaşıyor olabilirsin, EF-S18-55mm f/3.5-5.6 IS II geniş açı lens yaklaşma mesafesi macro gibi değildir. çiçeğin çok dibine girmemen gerek :)
  •  Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

IMG_0296 by Odysséus, on Flickr

IMG_0287 by Odysséus, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 22 Haziran 2011; 21:09:43 >

• 10 gün sonra benim 600d de gelicek inşallah. Benide ekliyebilirsiniz (:
  • 25 Kuruş
    f11 1.3sn iso 200

25 Kuruş by mhmt Photography, on Flickr

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.