Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: berke_han Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda af de sorun yaşıyorum. Objeye çok yaklaşınca odaklamaması normal ama normal gokyuzunu bıle odaklamadığı zamanlar oluyor. Eskiden bu sorun yoktu sanki. Yani af motoru fln bozulmuş olsa hiç odaklama yapmaz değil mi? Çünkü bazen yapıyor bazen zart zurt zar zurt yapıo dönüyo ama odaklamıyor.
    Not: Canon 600D ve 18-55 mm lens
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

Arkadaşlar son zamanlarda af de sorun yaşıyorum. Objeye çok yaklaşınca odaklamaması normal ama normal gokyuzunu bıle odaklamadığı zamanlar oluyor. Eskiden bu sorun yoktu sanki. Yani af motoru fln bozulmuş olsa hiç odaklama yapmaz değil mi? Çünkü bazen yapıyor bazen zart zurt zar zurt yapıo dönüyo ama odaklamıyor.

Hocam zaten gokyuzune odaklayamamasi normal diye biliyorum. Fazla bulut yoksa af nasil ayarlasin kendini?
  • merhaba arkadaşlar bende amerika için ürettikleri rebel t3i kullanıyorum.50mm 1,8 ile aldım.

şu video konusunda sorum olacaktı.video modunda iken ayar yapma imkanı tanımıyor iso,diyafram vs. veya bu ayarları nasıl yapabilirim biri yardımcı olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

Arkadaşlar son zamanlarda af de sorun yaşıyorum. Objeye çok yaklaşınca odaklamaması normal ama normal gokyuzunu bıle odaklamadığı zamanlar oluyor. Eskiden bu sorun yoktu sanki. Yani af motoru fln bozulmuş olsa hiç odaklama yapmaz değil mi? Çünkü bazen yapıyor bazen zart zurt zar zurt yapıo dönüyo ama odaklamıyor.

Hocam zaten gokyuzune odaklayamamasi normal diye biliyorum. Fazla bulut yoksa af nasil ayarlasin kendini?

eskiden af ile odaklama sorunu yaşamıyordum son zamanlarda çok sık sorun olmaya başladı bilmiyorumki :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

eskiden af ile odaklama sorunu yaşamıyordum son zamanlarda çok sık sorun olmaya başladı bilmiyorumki :(

Af ayarlarinda ai servo falan secmis olabilir misiniz? One shot yapin onu eger oyleyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugay_gs

merhaba arkadaşlar bende amerika için ürettikleri rebel t3i kullanıyorum.50mm 1,8 ile aldım.

şu video konusunda sorum olacaktı.video modunda iken ayar yapma imkanı tanımıyor iso,diyafram vs. veya bu ayarları nasıl yapabilirim biri yardımcı olsa.

Hocam video modunda menu tusunden sekmeleri izleyip manuel pozlamayi acacaksiniz. Yapamiyorsaniz makineden bakabilirim, suan usendimde
  • ...saolasın,pek video modunu kullanmasamda arasıra video çekiyorum.manuel ayar illaki gerek duyuluyor.
  • 18-55 le çekildi

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ
  • @ozkanoz81
    harika foto.
  • @ozkanoz81 mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 2 Ekim 2011; 1:25:03 >
  • özkanoz hangi efektleri uyguladın harika çalışma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

özkanoz hangi efektleri uyguladın harika çalışma olmuş

photoshop ta hdr uyguladım ..teşekkürler beğenileriniz için..
  • arkadşlar 18-55mm lensım var.bu lens içın lens hood ve filtre var mıdır? Ve açıkcası ne işe yarar bilmiyorum.bu lens içın bunları alabılr mıym
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilsoa

arkadşlar 18-55mm lensım var.bu lens içın lens hood ve filtre var mıdır? Ve açıkcası ne işe yarar bilmiyorum.bu lens içın bunları alabılr mıym

Evet var. 58mm capli olan tum hood ve filtrelerle uyumlu.
  • peki ne işe yarar bu lens hood ve filtre
  • Filtrenin cesitleri vardir. Nd, uv, polarize gibi. Hepsi farkli isler gorur. Hood yani diger adi ile parasoley ise ozellikle gunesli havalarda istenmeyen isigi engeller.
  • lowepro sırt çantalarını nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilsoa

lowepro sırt çantalarını nereden bulabilirim?

Hayyamda çoğu dükkanda var.
  • Filtre konusu açılmışken, Çin malı ND, CLP filtreler ne kadar işe yarar 3-5 dolara satılıyor. iş görür mü hiç kullanan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Filtre konusu açılmışken, Çin malı ND, CLP filtreler ne kadar işe yarar 3-5 dolara satılıyor. iş görür mü hiç kullanan oldu mu?

Cin mali nd'ler iki sekle ayriliyor.
    1. Ceyrek stop falan dusururde bes vakit namaz kilin

2. Bunlar 8 stop kadar dusuruyor ama camur gibi goruntuler almazsaniz kafami keserim
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.