Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makineyi 18-55 kit kensle birlikte kullanıyorum.Fotoğraflar 72 dpi olarak gözüküyor.Nikon d3000 ve d7100 kullanan tanıdıklarım var onlar da 300 dpi olarak gözüküyor.Dpi değerini arttırmanın bir yolu var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Ben de eos 600d almayı planlıyorum bu günlerde, aynı segmentin yeni bir modeli çıkacak mı bu günlerde? çıkarsa fiyatının biraz daha düşeceğini öngörebilir miyiz önümüzdeki günlerde. Yoksa beklemek zaman kaybı mı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bernhard Riemann

Merhabalar. Ben de eos 600d almayı planlıyorum bu günlerde, aynı segmentin yeni bir modeli çıkacak mı bu günlerde? çıkarsa fiyatının biraz daha düşeceğini öngörebilir miyiz önümüzdeki günlerde. Yoksa beklemek zaman kaybı mı olur.

çıkmaz diye tahmin ediyorum hocam çünkü 650 - 700d yeni çıktı daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsansa

quote:

Orijinalden alıntı: Bernhard Riemann

Merhabalar. Ben de eos 600d almayı planlıyorum bu günlerde, aynı segmentin yeni bir modeli çıkacak mı bu günlerde? çıkarsa fiyatının biraz daha düşeceğini öngörebilir miyiz önümüzdeki günlerde. Yoksa beklemek zaman kaybı mı olur.

çıkmaz diye tahmin ediyorum hocam çünkü 650 - 700d yeni çıktı daha

Benim düşüncem, eğer çıksaydı dedikoduları yayılırdı. En erken 2015'te çıkar diye düşünüyorum. Ayrıca 1200D çıktığı için de bu yıl giriş seviyesi çıkarma planlarının olacağını hiç sanmıyorum ben.

• Cevaplar için sağolun.Aslında dolar-euronun bir nebzede olsa düştüğü şu günlerde alınabilir. 18-55 IS ii kit lens ile 1300-1500 arası bulunabiliyor.Ama fiyatların bahar aylarında fiyatların düşebileceğini düşünüyorum belki yanına bir lens daha sıkıştırabilirim:)
  • Arkadaşlar bugün itibariyle makinem elime ulaştı. Beni de ekleyin. İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkarmaz.
     Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur7884

Arkadaşlar bugün itibariyle makinem elime ulaştı. Beni de ekleyin. İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkarmaz.
     Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

@ugur7884
    hayırlı olsun. aldığın çanta nasıl? memnun kaldın mı. Bende aldım ama çanta siparişi vermedim henüz, Canon 100 EG ile resimdeki -crafter sanırım- çanta arasında kaldım.
    Bir de sorması ayıp sana kaça patladı:)

• Çanta fena değil. Aslına bakarsan kullanabilirlik açısından bakmıyorum. Bana sırt çantaları daha cazip geliyo bu konuda. Yanında geldi bana çanta. 1300e denk geldi. makine 18-55 Is II lens 8gb hafıza kartı ve çanta
  • quote:

Çanta fena değil. Aslına bakarsan kullanabilirlik açısından bakmıyorum. Bana sırt çantaları daha cazip geliyo bu konuda. Yanında geldi bana çanta. 1300e denk geldi. makine 18-55 Is II lens 8gb hafıza kartı ve çanta

1300 Tl ye nereden aldınız o seti? Nakit mi aldınız? Hayırlı olmasını dilerim.
  • Bayadır konuyu takip ediyordum, 7 aydır da 600d'lilerdenim :) beni de listeye ekleyin arkadaşlar...
  • belgrava kullanıcısına yanıt
    Hizlialdan aldim urunu. 8 ay taksitle almadan 600D-650D arasinda kalmistim ama simdilik bu yeterli olur gibi geldi. Insallah ilerleyen zamanlarda pisman olmam

• Arkadaşlar ürünün arkasında made in taiwan yazıyor bu normal mi yoksa bi anormallik var mı
  • Evet Canon euroasia garantili
  • quote:

Arkadaşlar ürünün arkasında made in taiwan yazıyor bu normal mi yoksa bi anormallik var mı

normal...

• iyi günler. bende canon 600d aldım. daha çok yeniyim. bir problemim oldu yardım ederseniz sevinirim.otomatik akıllı sahne modunda, makine başlarda otomatik odaklanıyordu. ama şimdi odaklanmıyor. yakın olsun uzak olsun mercek hangi ayardaysa o şekilde çekiyor ve çoğu fotoğraf bulanık çıkıyor. dediğim gibi başlarda mercek otomatik olarak en net kareyi buluyordu ve bunu yaparken mercekten ses geliyordu. şimdi ise direk odaklanmadan çekiyor. fotoğraflar bulanık çıkıyor. ne yapabilirim
  • gokhany600 G kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşım lens üzerinden af yi açarsan odaklarda netlerde. Makineni güle güle kullan inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhany600

iyi günler. bende canon 600d aldım. daha çok yeniyim. bir problemim oldu yardım ederseniz sevinirim.otomatik akıllı sahne modunda, makine başlarda otomatik odaklanıyordu. ama şimdi odaklanmıyor. yakın olsun uzak olsun mercek hangi ayardaysa o şekilde çekiyor ve çoğu fotoğraf bulanık çıkıyor. dediğim gibi başlarda mercek otomatik olarak en net kareyi buluyordu ve bunu yaparken mercekten ses geliyordu. şimdi ise direk odaklanmadan çekiyor. fotoğraflar bulanık çıkıyor. ne yapabilirim

Hocam lenssin uzerinr af-mf tusu var onu af getirirseniz duzelmesi lazim.mf manuel kullanim

• quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

Sevgili arkadaşım lens üzerinden af yi açarsan odaklarda netlerde. Makineni güle güle kullan inşallah.

sorun çözüldü teşekkürler
  • 2. EL 600D is II 18-55 satan varmı ?
  • Yardımm
    600d akmayı düşünüyoruz iş yerine arkadaşlar bu makine ile kaç dak video çekebilirim çözünürlükl ne düzeyde olur video çekimleri için extra hafıza almam gerekirmi kac gb almalıyım cvplarsanız sevinirim :))
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.