Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 aylık makine 18-55 lens var 650 yapar mı?
  • jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    Sevgili kardeşim. Aslında doğru seçimleri yapmışsın. Kumlanma için raw çekip işlemen gerekiyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. İnternette net bir sayı olmamasıyla birlikte canon 600D nin ne kadar shutter sayısı olduğunu öğrenemedim. Makinenin shutter sayısı tamamlandığında bunun tamiri ne kadardır ortalama acaba?
  • nacizane amatörce

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

• CANON 600D + Canon 50mm f1.8 II

Ayasofya- Tek kareden HDR..

http://i.hizliresim.com/emnR4Z.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 18 Mart 2014; 13:18:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

CANON 600D + Canon 50mm f1.8 II

Fotoğrafını cok begendim. Cok güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: oozal

quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

CANON 600D + Canon 50mm f1.8 II

Fotoğrafını cok begendim. Cok güzel olmuş

Teşekkür ederim kardeşim sağolasın.

• Arkadaşlar bende aranıza kısa zaman önce katıldım. EOS 600 D sahibiyim artık. İnanın bir haftadır makinamı yanımda gezdiriyorum. DAha öğrenme alışma aşamasındayım. Ama sanırsam kısa zamanda bi objektif edinicem.
    paylaşımlarınızı hevesle ve hayranlıkla izliyorum.
  • İyi günler bi sorum olucak 55-250mm lens almak istiyorum sokakta portre fotografcılıgı yapıyorum arka planın flu olmasıda iyi olması gerek sizce almalımıyım bazı konularda baktım iyi gibi gözüküyor hem fiyat olarakta uygunmus
  • Bayjack B kullanıcısına yanıt
    Direk alınız. O fiyati baska birşey bakmaniza gerek yok

• Tamron 17-50 Canon 600D
    Portre denemesi...

• Ben de birkaç gün önce 600D alarak aranıza katıldım, fırsatım olduğunda başlığı okuyacağım.
  • valentino_vip kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet başarılı bende Tamron 17 50 düşünüyorum görünce düşünme aşamasını geçtim. almaya niyetlendim. lensi ne zaman kaça nerdne aldınız? Birde titreşim engelleyicisi var mı? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTHYPATHY

Hocam gayet başarılı bende Tamron 17 50 düşünüyorum görünce düşünme aşamasını geçtim. almaya niyetlendim. lensi ne zaman kaça nerdne aldınız? Birde titreşim engelleyicisi var mı? Bilgi verirseniz sevinirim.

Hayır bendeki versiyonu non vc. Yani titreşim engelleyici olmayan hali. İnan bana çokda gerek duymuyorsunuz bu aralıklarda. ben 2. el olarak sahibinden.com üzerinden aldım 600 e .
    Ama dediğim gibi olay sadece ekipman ile bitmiyor. Biraz photoshoplada haşır neşir olmalı. Mesela ben bu fotoğrafta sonradan biraz renkleri açıp rötuş olayıda yaptım. Photoshopta iyi olduğunuz zaman elinizdeki ekipman bir basamak daha üst seviye ekipmanmış gibi oluyor.
  • valentino_vip kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Açıkçası kafamdaki sorulara cevap oldu. Elinize emeğinize sağlık. Bazı şeyler zamanla olur artık.
    Bu ara Akvaryumumda var onunlada uğraşıyorum makina biraz yedekte kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTHYPATHY

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Açıkçası kafamdaki sorulara cevap oldu. Elinize emeğinize sağlık. Bazı şeyler zamanla olur artık.
    Bu ara Akvaryumumda var onunlada uğraşıyorum makina biraz yedekte kaldı.

Olur bazen farklı uğraşlarımız araya girip diğer hobilerimize mola verdiriyorlar.
    Tamron 17-50 tak gez lensi olmak için ideal ve en ekonomik çözümdür.
  • Canon 600d + Tamron 17-50

• Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ikinci el 600d aldım yalnız uzun pozlama fotoğrafları çektiğimde fotoğrafı hemen göstermiyor ve lcd ekranda meşgul lütfen bekleyin yazıyor sizce bu durum herhangi bir arızanın göstergesi olabilir mi? arkadaşımda da 600D var ve onda böyle bir şey yaşamadık sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • makinist1907 M kullanıcısına yanıt
    Deklanşöre basında o sinyali veriyor bazen ama çekimden sonra ekranda ben fotografı görebiliyorum. İsterseniz bi fabrika ayarlarına dönün. Birde ekranda resim göstermeninm süresi vs ayarı vardı onuda gözden geçirin.
    Olmazsa servis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makinist1907

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ikinci el 600d aldım yalnız uzun pozlama fotoğrafları çektiğimde fotoğrafı hemen göstermiyor ve lcd ekranda meşgul lütfen bekleyin yazıyor sizce bu durum herhangi bir arızanın göstergesi olabilir mi? arkadaşımda da 600D var ve onda böyle bir şey yaşamadık sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Hocam uzun pozlama yaptığınızda böyle olması normal bu bir sorun değil. Çünkü uzun pozlama yaptığınızda belirlediğiniz saniye zaman aralığı boyunca video kaydı yapar gibi fotoğraf çekiyor ve bunu tek bir fotoğrafa dönüştürüp birleştiriyor. Bu yüzden de biraz beklemesi gayet normal bir durum. Yani adı üstünde "uzun pozlama" :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 27 Mart 2014; 17:28:10 >
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.