Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iyi günler 18-55 IS II lensim kameraya tam olarak oturmuyor küçük bi parca kırılmıs sanırım sizce arka tarafı tahmini kac liraya degistirirler
  • ( 1/2000 | f/2.8 | ISO100 )
     Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ
  • Bende makine arıyorum 600d veya 550 d satmak isteyen varsa garanti fatura olmak şartıyla alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

Beyler ben NATIONAL GEOGRAPHIC-FOTOGRAF OKULU CD'LERİNDE BÖYLE Bİ HATA ALIYORUM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.
  • Merhaba arkadaslar forografciliga yeni başlayacağım.
    Onceden kompact bir makinam vardı ve oldukça fazla sayıda fotograf çektim, mümkün olduğunca da Manuel ayarları kismiyla çekmeye çalıştım.
    Simdi canon 600d ye karar verdim.
    Sizce ikinci el mi almalıyım yoksa sıfır mi?
    Ikinci el de dikkat emem gereken neler var? Max ve min fiyatları ne olmalı?

• Merhaba arkadaşlar yaza doğru ben de 600D almayı düşünüyorum.

Amerikada olan bir arkadaşımdan rica edicem.Sizce hala alınabilecek en iyi başlangıç makinası mıdır?

Amazon ve vatan bilgisayar fiyatlarını karşılaştırdığım zaman aslında şuan hiç fark etmiyor.Yoksa ben mi yanlış modellere bakıyorum ?

Bir de bir arkadaş kit lens olan 18-55'in bozulduğunu yazdı.Acaba body alıp ayrıca lens mi alsam ?

Genelde makinayı alıp mesela eminönü,topkapı kapalı çarşı vs çekim yapmayı düşünüyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.kolay gelsin.
  • Aquilo A kullanıcısına yanıt
    600 D başlangıç için fazlasıyla yeterli bir makina. HD kayıt yapıyor olması da cabası. Yalnız video kaydı yapacaksanız en az 16 gb Class 10 kart alın. Bunun yanında ucuz pahalı farketmez bütçenize göre bir tripodda edinin.
    Ben alırkende fotografçı arkadaşa danıştım meseleyi. Makinaya fazla para vermeyin iyi bir objektif alın diye öneride bulundu. Üzerindeki 18-55 fena lens değil ama 3,5 f e kolay kolay düşmüyor. O yüzden alan derinliğini mesafe azda olsa artında kaybediyorsunuz. Bütçenize göre benim aldığım öneride sabit diaframlı tamron 17-50 f2,8 lens hatta ben üzerindeki lensi satılıuğa koydum bile.
    Ha bu arada belki dikkatinizi çekmiştir nikonun 3200 modeli var ancak oto focus özelliği olmadığı için ilerde lens almayı düşüüyorsanız makinayı sakın tercih etmeyin. Lens bulmak sıkıntı olabilir.
    Ben 600 d yi yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Arabamdan hiç çıkarmadım desem yeridir. Zevkli güzel bir makina. Kullanımıda pratik. pek çok yönden sizi uzun süre tatmin edeceğine eminim.
    Sadece ilerde keyifinize göre lens aldığınızda çok başarılı çekimler yapabilecek kapasiteye sahip bir makina.
    Hocam yurt dışında da fyatlar kayda değer düşük değil. Muhtemelen doğru bakıyorsunuz. Bende alırken benzer incelemerde bulundum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aquilo

Merhaba arkadaşlar yaza doğru ben de 600D almayı düşünüyorum.

Amerikada olan bir arkadaşımdan rica edicem.Sizce hala alınabilecek en iyi başlangıç makinası mıdır?

Amazon ve vatan bilgisayar fiyatlarını karşılaştırdığım zaman aslında şuan hiç fark etmiyor.Yoksa ben mi yanlış modellere bakıyorum ?

Bir de bir arkadaş kit lens olan 18-55'in bozulduğunu yazdı.Acaba body alıp ayrıca lens mi alsam ?

Genelde makinayı alıp mesela eminönü,topkapı kapalı çarşı vs çekim yapmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar inanın fotoğrafı makine değil kişi çekiyor. Tabiki gövdelerin etkileri var kendi aralarında fakat öncelik siz ve fotoğraf bilginiz ile başlayarak, Lens objektif ile devam ediyor. Yani ultra profesyonel işler yapmayı planlamıyorsanız, bu sıralamada gövdenin önemi en son sırada kalmış oluyor. Ama size tavsiyem arada çok bir fiyat farkı olmadığı için sizin içinde uygun ise 60d alarak başlayabilirseniz bir derece daha iyi olabilir. Ama dediğim gibi büyük fark yaratmaz, her iki manadada hangisi olursa olsun fırsatınız varsa tek gövde alıp + tamron 17-50 yaparsanız sizi uzun bir süre götürecek bir yatırım yapmış olursunuz tek objektif ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 2 Nisan 2014; 12:53:05 >

• CANON 600D + Tamron 17-50 Non vc + YN500ex harici flaş
    (Kendi yaptığım el yapımı softbox ile çekilmiştir arkada herhangi bir siyah perde fon kullanılmadı)

hizliresim.com
    lowkey1 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/xY16ol

hizliresim.com
    lowkey2 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/KPRDJQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 2 Nisan 2014; 13:06:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Orijinalden alıntı: Aquilo

Merhaba arkadaşlar yaza doğru ben de 600D almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar inanın fotoğrafı makine değil kişi çekiyor. Tabiki gövdelerin etkileri var kendi aralarında fakat öncelik siz ve fotoğraf bilginiz ile başlayarak, Lens objektif ile devam ediyor. Yani ultra profesyonel işler yapmayı planlamıyorsanız, bu sıralamada gövdenin önemi en son sırada kalmış oluyor. Ama size tavsiyem arada çok bir fiyat farkı olmadığı için sizin içinde uygun ise 60d alarak başlayabilirseniz bir derece daha iyi olabilir. Ama dediğim gibi büyük fark yaratmaz, her iki manadada hangisi olursa olsun fırsatınız varsa tek gövde alıp + tamron 17-50 yaparsanız sizi uzun bir süre götürecek bir yatırım yapmış olursunuz tek objektif ile...

merhaba dostum oncelikle yanitin icin tesekkur ederim.dediginiz lensin ortalama fiyati nedir (sifir) ve 18 135 lens kit ile 18 55 arasinda cok fark var midir ? 60d almam daha zor.dediginiz gibi 600d almayi dusunuyorum fakat fiyati amazon ile Tr de ayni acaba ben mi yanlis bakiyorum.tesekkurler.

• Arkadaşlar buradan almaya karar verdim. Is lens diyor, bilemiyorum fiyatı sizce nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• berke_han kullanıcısına yanıt
    Bende 600D almak istiyorum. Kullanan arkadaşlar: olmazsa olmaz, çok iyi bir özellik ya da böyle bir eksigi var dediginiz özellikleri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemalizm1

Canon'a mail attım daha dönüş olmadı, çözersem yazacağım buraya

_MG_2420
    isimli fotoğrafı manuel modda mı çektiniz?
  • Makinasını satmayı düşünne var mı arkadaşlar?
  • Ben çok memnunum. Kaliteli bir makine
  • deneme
  • 1300 tl civarına canon eos 600d almaktansa 1500 tlye canon 700d almamı tavsiye edersiniz?
    zira yakında almanyaya gideceğim ordan alabilirim, canon 600d gözükmüyor mediamarkt ın alman sitesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiddLeR?

quote:

Orijinalden alıntı: 52SaKoCaN52

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

quote:

Orijinalden alıntı: 52SaKoCaN52

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Arkadaşlar 1200 lira civarında giriş seviyesi için değerini kolay yitirmicek sağlam bir makine önerisi istiyorum sizde.Bana bu kriterlerde ne önerirsiniz acaba?

Spot falan fark etmez garantisi olsun yeter.Bir de en uyguna nereden bulabilirim acaba?

600D

Bunun üzerine 650 ile 700 çıktı.600D eski bir cihaz olmadı mı artık?650 önerir misin ya da nikon?

nikon 5100 alın hocam fiyatlar da iyi bu aralar

Sonrasında lens sıkıntısı yaşarsam?Ve ayrıca netleme motoru yokmuş nikonun bu modelinde?Lenslere de çok para vermem gerekcek o zaman sanırım.

hocam netleme motoru insanın kabiliyetini körelten bir durum bana göre. ben af kullanmıyorum çünkü profesyonelliğin önüne geçiyor. diğerine katılmıyorum. nikonun lens sıkıntısı var diyenler oluyor zaman zaman bulmak kolay ama sanırım % 5 daha pahalı. başka açıdan sorun olacagını sanmmıyorum

Hocam bir ara yuksek hizla giden , ozellikle obje size yaklasirken (hizli olarak) bir seyde deneyiniz bu af kullanmama olayini... Af ozellikle al servo netleme hayat kurtarici olabiliyor benim af motorum bozukken bir bisiklet yarisindaydim gercekten cok zorluyor mf yapana kadar siz stres oluyorsunuz keske cekmeseydim diyordunuz

Ben de bunu sormuştum, teşekkür

• erturo E kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten her üst modelle alt model arasında 300 lira fiyat var ben yarı slr dan (600 lira kendileri) 600 d ye kadar çıktım. Daha öncede arkadaşın söylediği gibi aslında 600 d giriş makinası ama profosyonel işler yapamacaksanız size uzun yıllar yetecek kadar iyi. Gövde de bütçenizi artıracağınıza vereceğiniz fazladan parayı objektife ayırmanız çok daha mantıklı bir seçenek. Örneğin ben 3 haftadır makinayı kullanıyorum. Hafta sonu 250 liraya 50 f1,8 canon objektif alıcam. Portlerde fiyatına göre çok iyi alan derinliği sağlayan bir objektif.
    Gövde olarak hangi marka olursa olsun bütçenizi artırmanız amatör anlamda keyif için bu işi yapıyorsanız çok da gerekli değil.
    Ama makinanın yanına muhakkak tripod ve clas 10 hafiza kartı almanızı öneririm.
  • Canon 24-105 L lensi olan var mı?600 d ile uyumunu fotoğraf çekimini çok merak ediyorum,bir tanede ben almayı planlıyorum.24-105 L lensi olan varsa çektiği fotoğrafları paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.