Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Motor Kafa

Canon 24-105 L lensi olan var mı?600 d ile uyumunu fotoğraf çekimini çok merak ediyorum,bir tanede ben almayı planlıyorum.24-105 L lensi olan varsa çektiği fotoğrafları paylaşırsa sevinirim.

Ben vardım makinayı sattım ama cektigim fotoları aksam eve gecince atarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün spariş verdim ve Canan d600 body ve is 18-55 lens kişi ile beraber 1300tl ye aldım.
    Aslında lens almayacaktım çünkü kafamda tamron 17-50 (2.8) lens vardı.
    Sizce bu lens kiti beni ne kadar götürür?
    Aklımda olan portre ve manzara fotoğrafçılığı. Gece çekimleri de yapacağım. 18-55 lens sizce beni ne kadar tatmin eder?
    Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portrede sizi tatmin etmeyecektit 18-55

• quote:

Orijinalden alıntı: oozal

quote:

Canon 24-105 L lensi olan var mı?600 d ile uyumunu fotoğraf çekimini çok merak ediyorum,bir tanede ben almayı planlıyorum.24-105 L lensi olan varsa çektiği fotoğrafları paylaşırsa sevinirim.

sağol üstat,24-105 i kaça aldın ve kaça sattın?fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum : )
  • 600d+24-105 mm
    direk makinadan çıkan jpegler
    hava şartları kötüydü fotoları çekerken :D
     Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oozal

quote:

sağol üstat,24-105 i kaça aldın ve kaça sattın?fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum : )

lensi satmadım makinayı sattım
    lensi 2.el 1300 e aldım

• oozal kullanıcısına yanıt
    kesin alıcam bu lensi,resimler süper emeğiniz için teşekkür ederim
  • bugün itibariyle 6d mi almıl bulunmaktayım iki sıfır attım makinadan :D
  • Bir mesaJım olsun, takip edeyim, genel olarak neler olmuş olmamış neymiş ne değilmiş yorumlara göz atmaya çalışıyorum..
    Nikondan sonra Canon Eos 600D yi düşünüyorum..
  • Merhabalar bi kac kez sorum oldu bu konuda ancak yakinda 2 ay icinde makineyi almayı planlıyoruz. Ancak benim lens konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.Manzara ve portre çekecem onu belirteyim önce. Şimdi iki mod da ayni lenste olurmu pek sanmiyorum ama onu bi sorayim. Olmaz ise tek tek hangi lensleri onerirsiniz. 2 lens yani.

2 lens olursa toplam fiyatin 600d body + 2 lens toplam 1800 civarini gecmemesi gerekiyor malesef :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4nt0ny

Merhabalar bi kac kez sorum oldu bu konuda ancak yakinda 2 ay icinde makineyi almayı planlıyoruz. Ancak benim lens konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.Manzara ve portre çekecem onu belirteyim önce. Şimdi iki mod da ayni lenste olurmu pek sanmiyorum ama onu bi sorayim. Olmaz ise tek tek hangi lensleri onerirsiniz. 2 lens yani.

2 lens olursa toplam fiyatin 600d body + 2 lens toplam 1800 civarini gecmemesi gerekiyor malesef :(

Hocam tam bahsettiğüniz gibi bir lens mevcut. Ben ve birçok kişi kullanıyor. Tamron 17-50.. Hem manzara hemde portrede tek lens ile gayet iyi iş göreceksiniz. 2. Elde alabililirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Orijinalden alıntı: 4nt0ny

Merhabalar bi kac kez sorum oldu bu konuda ancak yakinda 2 ay icinde makineyi almayı planlıyoruz. Ancak benim lens konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.Manzara ve portre çekecem onu belirteyim önce. Şimdi iki mod da ayni lenste olurmu pek sanmiyorum ama onu bi sorayim. Olmaz ise tek tek hangi lensleri onerirsiniz. 2 lens yani.

Hocam tam bahsettiğüniz gibi bir lens mevcut. Ben ve birçok kişi kullanıyor. Tamron 17-50.. Hem manzara hemde portrede tek lens ile gayet iyi iş göreceksiniz. 2. Elde alabililirsiniz

Fiyati ne kadar acaba sadece lensin ? Ikinci el degil 0 olacak yalnız. Body halinde 600d yi hangi siteden bulabiliriz acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

http://www.n11.com/canon-600d-18-55mm-is-ii-lens-canon-eurasia-garantili-P21385874?cid=700501_canon-600d-18-55mm-is-ii-lens-canon-eurasia-garantili-P21385874&ref=akakce&v=1.40

Arkadaşlar buradan almaya karar verdim. Is lens diyor, bilemiyorum fiyatı sizce nasıl?

Axess kampanyası ile birlikte alındığında 1379-111=1268 TL ye geliyor çok iyi bir fiyat bence.

• benım sorum olacaktı suda çekim yapabiliyoz mu 600D ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

quote:

Orijinalden alıntı: jemalizm1

Canon'a mail attım daha dönüş olmadı, çözersem yazacağım buraya

_MG_2420
    isimli fotoğrafı manuel modda mı çektiniz?

pardon bilgisayarımda ve sitede 2420 numaralı bir fotopraf göremedim ben :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

CANON 600D + Tamron 17-50 Non vc + YN500ex harici flaş
    (Kendi yaptığım el yapımı softbox ile çekilmiştir arkada herhangi bir siyah perde fon kullanılmadı)

http://hizliresim.com/xY16ol

http://hizliresim.com/KPRDJQ

blur biraz fazla verilmiş sanki?

• 18-55 portre merak eden arkadaşlar.

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ
    çocuk by Cemal Mukiyen, on Flickr

ve bunlarda geçen haftadan;

IMG_3037 by Cemal Mukiyen, on Flickr

IMG_3017 by Cemal Mukiyen, on Flickr

IMG_2972 by Cemal Mukiyen, on Flickr

IMG_2924 by Cemal Mukiyen, on Flickr

IMG_2914 by Cemal Mukiyen, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 18 Nisan 2014; 3:15:50 >

• quote:

arkadaşlar, fotoğraf makinesi neden bu şekilde kaydediyor? bilen var mıdır=

"_MG_2420"

Yanlis mesaji alintilamisim. Bu mesajiniz icin sormustum.

• arkadaşlar sıfır yada ikinci el canon 600d arıyorum bilginize ikinci elde ısparta çevresi tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

quote:

arkadaşlar, fotoğraf makinesi neden bu şekilde kaydediyor? bilen var mıdır=

"_MG_2420"

Yanlis mesaji alintilamisim. Bu mesajiniz icin sormustum.

hatırlamıyorum inanın, fotoğrafıda silmişim. ayrıca bu aralar yapmamaya başladı. gene başlarsa buradan belirtirim.
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.