Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Canlı çekim yaparken onun bir işlevi var ama tam bilmiyorum. Onun zoomla alakası yok. Halkayı çevirdiğin zaman zoom yaparsın sana verilen lens 18-55 sanırım. Onunla fazla yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiko. -- 12 Mayıs 2014; 1:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revivaL1ty

Çektiğim resmi büyütüyor o ayrı ama birde çekim yaparken görüntüyü ekrana aldığımda da 10x zoom yapıyo gözüküyor ama zoom yapıp ekranda çekim yaptığımda 10x zoom yapmamış gibi normal çekim yapıyor ondan karıştı kafam biraz :)

O yakınlastırma manuel netleme yaparken daha iyi netleme yapabilmek ve yapılan netlemenin dogru yere olup olmadıgını konrol etmek icin var. Fotoğraf cekimde dijital zoom yok. Video cekiminde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Orijinalden alıntı: makinist1907

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ikinci el 600d aldım yalnız uzun pozlama fotoğrafları çektiğimde fotoğrafı hemen göstermiyor ve lcd ekranda meşgul lütfen bekleyin yazıyor sizce bu durum herhangi bir arızanın göstergesi olabilir mi? arkadaşımda da 600D var ve onda böyle bir şey yaşamadık sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Hocam uzun pozlama yaptığınızda böyle olması normal bu bir sorun değil. Çünkü uzun pozlama yaptığınızda belirlediğiniz saniye zaman aralığı boyunca video kaydı yapar gibi fotoğraf çekiyor ve bunu tek bir fotoğrafa dönüştürüp birleştiriyor. Bu yüzden de biraz beklemesi gayet normal bir durum. Yani adı üstünde "uzun pozlama" :)

tşkler hocam ama arkadaşım da bu problemi yaşamadık onun makinasında daha üst versiyon yüklüydü bununla alakalı olabilir mi?

• Nikon varken canon
  • makinist1907 M kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum. bende fazla yaşamıyorum o sorunu. Ama zor şartlarda uzun pozlamalarda ters ışıklarda vs az da olsa oluyor özellikle 15 20 sn gibi pozlamalarda karşılaşılan bir olay. Makina fotografı kaydetme esnasında zaman alabiliyor. Bu durum szin daha yüksek çözünürlükte çekmenizden. Ayarlarınızdan yada kullandığınız formatın farklı olmasından da kaynaklı olabilir.
  • Merhaba arkadaşlar canon 600 d almayı düşünüyorum en ucuza nerden alabilirim acaba ve hangi firma garantilisi en iyisi?
    Son olarak makineyı tavsiye ediyor musunuz?
  • Berfingrbz kullanıcısına yanıt
    canon mu nikon mu tartışması mı çıkarmak istiyorsun.

• serseri sirin kullanıcısına yanıt
    ben ortada tartışılacak konu göremiyorum. Bariz herşey açık ve net.
    Canon kendi sensorunu üretir. Nikon sony den satın alır.

zaten canon nun rakibi sony dir.

parası olana ikisini de güzel makineleri vardır.

ne funboyluk yaptım beaaa

neyse zaten fotoğrafı makine değil fotoğrafçı çeker. En iyi ekipman olsa ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri sirin -- 12 Mayıs 2014; 16:33:06 >
  • Uşaklar naber.

55-250 mi alsam, 50 mm mi diye düşünüp duruyorum. Varmı önerisi olan. Çok kullanamıyorum ama kullanmak istiyorum...?

Nerdesin Forrest ????
  • Uşaklar naber.

55-250 mi alsam, 50 mm mi diye düşünüp duruyorum. Varmı önerisi olan. Çok kullanamıyorum ama kullanmak istiyorum...?

Nerdesin Forrest ????
  • arkadaşlar video çekeceğim ama ses dB ayarını nereden yapabilirim ? 35 dB altını kaydetmesin gibi ayarlar. Mikrofon cızırtısı çok berbat
  • selam, Canon EOS 600D + 18-55 mm III LENS SLR Fotoğraf Makinesi alacağım. pek bir bilgim yok, forumlardan okuduğum kadarıyla is ve dc özellikler var kit lenslerde. bu yazdıgımda is ya da dc yazmıyor. 3 olan neyi ifade ediyor. cevaplarsanız sevinirim.
  • didy23 D kullanıcısına yanıt
    Farketmez hocam3 versşyonu. Is kit lewnste zaten yok. O aralıkta da pek gerekli değil. 18-55 len standart bir lens 2 yazanla 3 yazan arasında bile çok fark olucaını zannetmiyorum.
    IS İmage stabilizer. Fotograftaki titreşimi engelleyen mekanizma. Özellikle yüksek odaklı lenslerde işe yarıyor.
  • serseri sirin kullanıcısına yanıt
    o zaman nikon ve sonyinin ortak gücü varken canon çöp diyebiliriz. Fanboyluk yapma
    Hı hı çöp diyebiliriz.

sen kum havuzunda oynayıp bir daha yazmayacaksan.

• Başlangıç için,tamamen deneyimsiz birine önerirmisiniz arkadaslar?
    650D ile arasında 500 lira civarı bir fark varken 650D ye degmez gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

Başlangıç için,tamamen deneyimsiz birine önerirmisiniz arkadaslar?
    650D ile arasında 500 lira civarı bir fark varken 650D ye degmez gibi geldi bana

O farka kesinlikle değmez hocam tereddüt etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

Başlangıç için,tamamen deneyimsiz birine önerirmisiniz arkadaslar?

O farka kesinlikle değmez hocam tereddüt etmeyin

• 50mm 1.8 II JAPON , 50mm 1.8 II INC. arasında fark var mıdır ? kalite farkı optik farkı felan

bu arada bende 600d kullanıcısıyım benide yazar mısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.