Bildirim
Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (390. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM
Arkadaşlar makinenin video çekim kalitesi nasıl 30dk mi çekiyor en fazla video?
Evet maksimum 30dk çekiyor, zaten bu makineler birincil olarak fotoğraf çekmek için tasarlandıkları için video 2. planda kalıyor. Dolayısıyla uzun süreli video çekimleri makinenin sensörüne zarar verebiliyor. Kalite içinse youtube da örnek videoları inceleyebilirsin. Sadece bu makineyi kullanarak kısa film çekenler bile var. Önemli olan çekim tekniklerini ve kurguyu iyice öğrenmek.
Benim de bu makine ile çektiğim bir video var, faydası dokunabilir:
-
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Ürün kıyafet çekimi yapacağım makine olarak ikinci el 600d almaya karar verdim hayyamda 750 TL'ye buldum 1 yıl mağaza garantisi veriyoruz dediler elbise çekimi için de 50mm lens önerdiler oda 250 TL sizce bunlar kıyafet çekimi için doğru bir karar mı? -
Merhaba arkadaşlar, gece portre modu çekiminde dün akşam busy hatası aldım, neden olduğunu anlamış değilim. Bilgisi olan var mıdır acaba? -
makinenin işlem yaptığını gösterir tam olarak hata mesajı değildir hafıza kartınızdan kaynaklanıyor olabilir. -
İnternette de okudum bir kaç yazı. Fakat onlarda yaşanan sorun hızlı çekimlerde. Hafıza kartının yazma hızı düşük olduğu için hızlı çekim yapmıyormuş makine. Ama benim sorunumda hızlı çekim değil, yazma hızınında bu nedenle önemli olduğunu düşünmüyorum gece modunda. Veya ben yanlış düşünüyorum. Bilemedim. Sonucta tek resim çekip yazıyor -
arkadaşlar merhaba.makineye bir 18-135 lens almayı düşünüyorum.daha çok manzara resimleri ve zoom için.doğru bir tercih mi olur.yoksa ne tavsiye edersinz.bütçe 600-650 tl -
Sadece hızlı çekimde değil Uzun poz çekimlerde de karta kaydederken bekleyebiliyor ki gece çekiminde de uzun pozlama yapıyorsunuz galiba varsa başka bi kartla dene bi de çekimde Flaş kullanıyorsan ondan kaynaklıda olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Arkdaşlar Canon EOS 600D kulanıcısıyım. Sığma 18 250 Makro lensle resimlede gözler kırmızı çıkıyor. Canon 430 x II Tepe Flahs Aldım 1450 Ma şarjlı pil kulanıyorum buğün alalı 6 gün oldu 10resim çekiyoum flash pil dayanmıyor Vatan Bilğisaradan aldım pille birlikte 998 Tl kazık yemişim haberim yok.. -
Olabilir deneyeceğim yeni bi kart ile. Zaten gece çekiminde flashı otomatik açıyor onuda sevmiyorum. Ambiansı öylece alamıyorum -
Selam arkadaşlar, ekonomik bir tripod arıyorumda bu tripod işimi görür mü acaba? Video ve fotoğraf için kullanacağım fakat tripodlar konusunda hiç bilgim yok, bilgili olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim :)
http://www.hepsiburada.com/camlink-tp2500-tripod-p-FTRIPCLINKTP2500 -
Selam Arkdaşlar Canon 600D EOS Sıgma 18 250 035mm makro lens aldım lensden hiç menmun değilim nedeni sahneden aşağı resim çekerken lensten fuhaf sesler geliyor bile bir gazeteci akdaş içceledi sorun makina toz almış bunu nasıl temizleriz bilmediğim işi yapmak istemiyoum şimdiye kadar makinaya 6000 üzerinde donanım aldım ve canon 430Ex ıı Tepe flash aldım aldığıma bin pişman oldum vatan bilgisayardan aldım pilleri ile birlikte 998 tl tuttu flash başka satıcılarda 6500 tl
ben kazık yedim. ve makinaın üzeindenki flash canon 430Exıı den daha işlevini yıyor belkide ben ayarını yapamadım ama 105mm iyi bir mesafe degil çok eski değişilPolorazyon fitre uv fitre hd fiteler aldım ne iş yapıyor cözemedim yani bana işi bilen bir kardeşimiz beni bu tel çaldırsın ben gei döneim acil deneyimli kardeşlerimden yardım bekliyorum şimdiden çok teşekkürler Cep:05462921325 salim BIÇAKCI... @berke_han
-
Arkadaşlar merhaba,
Canon 600D sahibiyim. İşim gereği, iş yerinde cihaz tanıtımı ve eğitimi verilecek. Benim bunu bir şekilde videoya kaydetmem gerekiyor. Eğitim 1 hafta sürecek ve sabah 8 den başlayıp yemek arası hariç akşam 4 e kadar devam edecek.
Öğrendiğim kadarıyla bu makineler yarım saat çekime müsaade ediyormuş. Çekimler arası sensörü dinlendirmek gerekiyormuş. Eğitim sırasında yabancı elemana sensör ısındı kart doldu vs gibi nedenlerle eğitimi durduramam.
Battery grip im ve çift bataryam mevcut. Bunun yanında yedek bataryalar ve AA pil destekleyen ekipmanım da var. Tek sorunum video süresini uzatmak. Bunun için ne yapabilirim? Makineye zarar verir mi? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Cevabınız için teşekkürler. -
Merhabalar 600D de fotoğraflarımızı hemen paylaşabileceğimiz wifi ve GPS varmıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korn-ediz -- 16 Mart 2016; 14:54:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: korn-ediz
Merhabalar 600D de fotoğraflarımızı hemen paylaşabileceğimiz wifi ve GPS varmıdır?
wifi ve gps yok diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: taka8604
Arkadaşlar merhaba,
Canon 600D sahibiyim. İşim gereği, iş yerinde cihaz tanıtımı ve eğitimi verilecek. Benim bunu bir şekilde videoya kaydetmem gerekiyor. Eğitim 1 hafta sürecek ve sabah 8 den başlayıp yemek arası hariç akşam 4 e kadar devam edecek.
Öğrendiğim kadarıyla bu makineler yarım saat çekime müsaade ediyormuş. Çekimler arası sensörü dinlendirmek gerekiyormuş. Eğitim sırasında yabancı elemana sensör ısındı kart doldu vs gibi nedenlerle eğitimi durduramam.
Battery grip im ve çift bataryam mevcut. Bunun yanında yedek bataryalar ve AA pil destekleyen ekipmanım da var. Tek sorunum video süresini uzatmak. Bunun için ne yapabilirim? Makineye zarar verir mi? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Cevabınız için teşekkürler.
Bence bunlara hiç girmeyin. Isınan sensör olduğu için batery grip felan işinize yaramaz.Yani pil 90 dakika dayansa da sensör dayanmaz. Bence bi Handycam(sanırım adı bu) alın, sınırsız video çekin.
-
Her ikisi de yok. Wi-fi özelliği olan hafıza kartı takarak telefon ve tabletinizle bağlantı kurabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
Bodyi güncellemeyi düşündüğüm için kullandığım 600d yi satmayı düşünüyorum, ilgilenen arkadaşlar için link aşağıdadır,
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sahibinden-canon-600d-281295563/detay/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
600d 2016' yılında alınır mı 3000 shutterli bu konuda bilgim yok yardımcı olur musunuz -
merhabalar;
18-55 efs mark 3 satıyorum 140 tl haberiniz olsun
http://forum.donanimhaber.com/m_115655808/f_//tm.htm#115655808
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 28 Mart 2016; 22:12:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Phyron
Her ikisi de yok. Wi-fi özelliği olan hafıza kartı takarak telefon ve tabletinizle bağlantı kurabilirsiniz.
Merhabalar; Yazınız üzerine bahsettiğiniz şekilde çektiğim fotoğrafları bulutuma veyahut istediğim herhangi bir online platforma telefonumun hotspot bağlantısı kurarak aktarmam mümkün mü ?
Wi-Fi SD Kart Bu ürün işime yarar mı ? sizin önerdiğiniz bir ürün var mıdır ? Şimdiden Teşekkürler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X