Şimdi Ara

CANON EOS 600D MAKİNE ALDIM ARKADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladim hocam bende eos 600d almak istiyorum dedim acaba lensi kotu fln mi ondan sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok yok 18-55 lens gayet güzel hatta yeni başlayanlar için çok ideal ama ilerleyen zamanlarda yetmiyo artık :)

• arkadaşlar an itibariyle alışverişim sorunsuz tamamlandı.garanti suresi de fatura tarihinden itibaren başlıyormuş teyidini aldım.n11 kampanyası bitmeden kamera almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederım
  • Doğubank sa garanti büyük ihtimal distribütör değildir. Tavsiyem 18-55 ile bol bol fotoğraf çek ve nasıl bir lens istediğine karar vermeden lens alma. Ne şekilee fotoğraf çekmekten hoşlanıyorsan ona göre alırsın sonradan.

Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun, lens zamanla yetersiz gelebilir insan arzusu işte 18-55 ile hangi tarz lenslerin size uygun olabileceğini saptayabilirsiniz. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Hayırlı uğurlu olsun, lens zamanla yetersiz gelebilir insan arzusu işte 18-55 ile hangi tarz lenslerin size uygun olabileceğini saptayabilirsiniz. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Tesekkurler.arkadaslarin genel yorumu da bu yonde.zamanla ilerleticez hayirlisiyla.ilgilerinize tesekkurler :)

• Ne demek, fotoğraf bi tutkudur kaybetmezsiniz inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.