Şimdi Ara

CANON EOS 600D MAKİNE ALDIM ARKADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11DEN 1169TLYE ALDIM ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE FİYAT NASIL ONU SORMAK İSTERİM SİZE.

İKİNCİSİ MAKİNEYLE VERİLEN 18-55 LENS NE KADAR İŞİMİ GÖRÜR

BU MAKİNELERİN ORJİNALLİĞİNİ FALAN NASIL SORGULARIM

• fiyat iyi, sıfır makine ise, 18-55 lens yeni fotoğrafa başlıyorsanız sizi baya bi idare eder acemiliği atarsınız, güzel günlerde kullanın
    orj garanti belgesinden falan belli olur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hosting.sistem

fiyat iyi, sıfır makine ise, 18-55 lens yeni fotoğrafa başlıyorsanız sizi baya bi idare eder acemiliği atarsınız, güzel günlerde kullanın

teşekkürler hocam.başka tavsiye edebileceğin birşey var mı.kullanım bakım vs.taşıma ne olursa olsun.açıkcası 1 saatte fotoğraf işine karar verip 1 buçuk saatte aldım makineyi.bilgim sıfır.okuyarak araştırarak tavsiyelerle birşeyler kapmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İllidianStormraqe

quote:

fiyat iyi, sıfır makine ise, 18-55 lens yeni fotoğrafa başlıyorsanız sizi baya bi idare eder acemiliği atarsınız, güzel günlerde kullanın

teşekkürler hocam.başka tavsiye edebileceğin birşey var mı.kullanım bakım vs.taşıma ne olursa olsun.açıkcası 1 saatte fotoğraf işine karar verip 1 buçuk saatte aldım makineyi.bilgim sıfır.okuyarak araştırarak tavsiyelerle birşeyler kapmayı planlıyorum.

Alıntıları Göster
    güzel günlerde kullanmanızı dilerim, valla hocam bende ilk 600D ile başladım çok baba bi tercih yapmışsın.
    çamtasız taşıma,askı aparatın olsun boynundan çıkartma :D lensine çok dikkat et, düştü etti geçmiş olsun çok hassaslar, lensi çıkarttığında ana lensi ayda 1 temizle derim

• quote:

güzel günlerde kullanmanızı dilerim, valla hocam bende ilk 600D ile başladım çok baba bi tercih yapmışsın.
    çamtasız taşıma,askı aparatın olsun boynundan çıkartma :D lensine çok dikkat et, düştü etti geçmiş olsun çok hassaslar, lensi çıkarttığında ana lensi ayda 1 temizle derim

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam.tavsiyeler için teşekkürler.makine de istediğim gibi gelirse her şey çok güzel olacak.lens konusuna da dikkat edicem
  • Hayirli olsun bende bu makineden almak istiyorum eos600d den
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Hayirli olsun bende bu makineden almak istiyorum eos600d den
    1169tlye geldı suankı n11 indirimi ile.istanbul dogubanktan gonderıyorlar guvenılır dıye tahmın edıyorum.kargya hemen vermişler.yarın elımde olur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

1169tlye geldı suankı n11 indirimi ile.istanbul dogubanktan gonderıyorlar guvenılır dıye tahmın edıyorum.kargya hemen vermişler.yarın elımde olur heralde

Ooo iyimis ben vatanda 1400 tl gordum
  • hayırlı olsun, canon eurasia garantiliyse ve lens IS 2 ise çok iyi fiyat,
    Genellikle önerilen 18-55 ile 1000 civarı fotoğraf çekip ihtiyaca göre lenslere karar vermek,
    portre için 50mm 1.8, zoom lens için 55-250 IS 2 tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

hayırlı olsun, canon eurasia garantiliyse ve lens IS 2 ise çok iyi fiyat,
    Genellikle önerilen 18-55 ile 1000 civarı fotoğraf çekip ihtiyaca göre lenslere karar vermek,
    portre için 50mm 1.8, zoom lens için 55-250 IS 2 tavsiyemdir.
    aynen öyle hocam.n11in ana forumun ana sayfasında belirtilen kampanyası ile bayagı bi uyguna geldi

eurasia garantili ürünler dogubanktan geliyormuş bildiğim kadarıyla.Lens konusunu da hayırlısıyla bir başlasak temelleri kapsak.Bu tavsiyelerle devamını getiririz evelallah
  • quote:

aynen öyle hocam.n11in ana forumun ana sayfasında belirtilen kampanyası ile bayagı bi uyguna geldi

eurasia garantili ürünler dogubanktan geliyormuş bildiğim kadarıyla.Lens konusunu da hayırlısıyla bir başlasak temelleri kapsak.Bu tavsiyelerle devamını getiririz evelallah
    Orjinallikte sıkıntı olmaz hocam. sen garantisine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNSZ

garanti sorgulaması nasıl yapılır bilmiyorum yarın makina elıme gectiginde paylaşacağım.yarımcı olur arkadaslar diye umuyorum
  • quote:

quote:

garanti sorgulaması nasıl yapılır bilmiyorum yarın makina elıme gectiginde paylaşacağım.yarımcı olur arkadaslar diye umuyorum

Firmaya mail atabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

Firmaya mail atabilirsin

Alıntıları Göster
    esekkurler hocam.

Bu arada kamera pil ile mi batarya ile mi calisiyor hicbir bilgim yok.pil ise hangisini kullanmaliyim.batarya ise ne kadar sure ile535 567 1380 nasip sarj etmeliyim arkadaslar

• quote:

esekkurler hocam.

Bu arada kamera pil ile mi batarya ile mi calisiyor hicbir bilgim yok.pil ise hangisini kullanmaliyim.batarya ise ne kadar sure ile535 567 1380 nasip sarj etmeliyim arkadaslar
    batarya ile çalışıyo, valla oda bütçene bağlı hocam :) 15 lirayada batarya var 100 lirayada yeni başlamıştınız fazla harcama yapmayın derim, orta halli bi batarya kullan, daha ileride o lensde yetmeyecek sana :)
  • quote:

batarya ile çalışıyo, valla oda bütçene bağlı hocam :) 15 lirayada batarya var 100 lirayada yeni başlamıştınız fazla harcama yapmayın derim, orta halli bi batarya kullan, daha ileride o lensde yetmeyecek sana :)

Alıntıları Göster
    Arkadaslar kamera geldi.hersey dort dortluk gorunuyor.saglam hersey.yalniz suna takildim.linkte garanti belgesi var ve tarihleri ortada.acaba fatura tarihi mi gecerli.anlayamadim

• quote:

Alıntıları Göster
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İllidianStormraqe -- 21 Ekim 2014; 19:48:53 >
  • Lens neden yetmiyecek hocam gayet güzel
  • quote:

Lens neden yetmiyecek hocam gayet güzel
    arkadaşlar mağazaya ulaştım.garanti belgesindeki tarih bize verilen tarihler.fatura tarihinden itibaren 2 yıl sizin garantiniz diyor.nedir bunun aslı astarı
  • quote:

Lens neden yetmiyecek hocam gayet güzel

Şuan için yetmez demedim, alışınca ve iyice fotoğraf ustası olduğunda, yetmeyecek :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.