Bildirim
Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ (237. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fikir verdin çok sağol,zaman ayırıp cvp yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim. Yoğunluktan daha ilan bide veremedim, yarın veririm fiyatı da senin dediğine yakın düşünüyorum, yanında iki litre zeytinyağı hediyesi vereceğin 😀😀 -
quote:
Orijinalden alıntı: dsgtan
Fikir verdin çok sağol,zaman ayırıp cvp yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim. Yoğunluktan daha ilan bide veremedim, yarın veririm fiyatı da senin dediğine yakın düşünüyorum, yanında iki litre zeytinyağı hediyesi vereceğin 😀😀
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Hayırlı satışlar olsun. -
18-135 keskinlik açısından burdaki en iyisidir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben memnun kaldım doğrusu, bilgilendirme için teşekkürler, uygun fiyata polarize filtre de buldum... Gelsin şimdi dağ bayır gezmeler... -
Buralar çok ıssız kaldı bu aralar, millet nerelerde acaba?? -
Manuel Beyaz ayarı mevcut mu kamerada? -
650 d makinamı 1350 tl ye sattım kurtuldum sonunda... -
quote:
Orijinalden alıntı: necom59
650 d makinamı 1350 tl ye sattım kurtuldum sonunda...
Kurtuldum dediğin makina satılırken bile iyi para bırakmış. -
Merhaba , bu 650d 18-55 ile yaptığım son çalışmam , ışık tutar umarım makine ile neler yapabileceğinize dair.https://www.facebook.com/DVZBR/videos/10153836134646310/?l=7061005742134305635 -
Güzel çalışma olmuş, ellerine sağlık. -
Elinize sağlık süper olmuş. Kaç fotoğrafla ve fotoğraflar arasında kaç saniye aralıkla yaptınız? -
Ellerinize sağlık epey emek harcamışsınız, sanırım facebook görüntü kalitesini epey düşürmüş, youtube linki var mı? -
Merhaba , teşekkür ederim. Bazı sahneler için saniyede 3 kare , bazıları içinse 3 ve 5 saniyede bir kare aldım. Bu çalışma için sanırım 15 - 20.000 shutter harcamışımdır. -
Merhaba , teşekkür ederim. Evet facebook düşürdü biraz , aslında projeyi tam olarak tamamlamadım tamamlandıktan sonra vimeoya olabildiğince yüksek kalitede upload edeceğim. Youtube'ya yükledim biraz daha iyi burada kalite:https://www.youtube.com/watch?v=Xz0lP9-DjGg -
Teşekkür ederim hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: DVZBR
Merhaba , bu 650d 18-55 ile yaptığım son çalışmam , ışık tutar umarım makine ile neler yapabileceğinize dair.https://www.facebook.com/DVZBR/videos/10153836134646310/?l=7061005742134305635
on numara 5 yıldız. tebrikler başarılarınız devamını dilerim.
kız kulesindeki hyperlapse kısmı favorim. :)
-
Değmiş o kadar shutter harcamanıza. Yine de sürekli timelapse yapanlara elektronik shutterlı bir makine daha uygun herhalde. Gerçi büyük sensörlü makinelerde pek seçenek yok ama bazı üreticiler e-shutter seçeneği koymaya başladı. -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X