Şimdi Ara

Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.908
Cevap
95
Favori
390.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu uhs-I 45 mb/s olanların fiyatları eski class10'lar ile aynı gibi bir şey. Ben olsam artık bu saatten sonra böyle bir kart alırım. 16 Gb'lik almak bence yeterli. Çünki ileride 95 mb/s olanların fiyatı alınabilir fiyata gerileyince bir tane de 16 gb'lık ondan alınır.
  • İlk çekimimden..
     Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkawaybro -- 26 Kasım 2012; 19:49:55 >
  • fotoğrafların boyutlarını küçültüp koyalım lütfen.. makineden çıktığı gibi eklemeyelim buraya..
  •  Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ

Untitled by Bekir Koç, on Flickr

Settle by Bekir Koç, on Flickr

Bunlarda benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BkrK -- 26 Kasım 2012; 21:05:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: walkawaybro

İlk çekimimden..

Bu fotoğraf feci imiş. Yanlış anlamayın size lafım yok. Hatta teşekkür ederim paylaşım için. Yalnız bu makinanın da böyle çekebildiğini görmüş oldum. ISO 200'de, zum var tabi ama fotoğrafın tamamında sanki bir ISO kumlanması etkisi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 26 Kasım 2012; 22:07:19 >

• hocam 18-55 lensle cektım makro lens degil :) denemek için çekmiştim. bu arada acemiyim.
  • selam bende yeni aldım makinayı hic bir tecrübem yok sizin paylaşımlarınız ve sanırım fotoğraf kursuyla bu işi çözerim. buraya nasıl fotoğraf yükleyeceğiz yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walkawaybro
    fotoyu nasıl ekledin birde resim güzel bence çünkü bende acemiyim saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: turk922

walkawaybro
    fotoyu nasıl ekledin birde resim güzel bence çünkü bende acemiyim saygılar

Foto eklemenin en güzel yollarından birisi imageshac.us sitesine yükleyin (Türkçe dil desteği mevcut, ayrıca üyelik açarsanız daha fazla kolaylıklar da edinirsiniz ki ilerisi için iyi olur) yükleme bitiminde site size yüklemenin bittiği sayfayı gösterir. O sayfada bir çok sosyal ağda paylaşma butonu görürsünüz. Bunun yanı sıra da yüklediğiniz fotoğrafı kendi isteğinize göre bir yerlerde paylaşabileceğiniz bir "Doğrudan link" bölümünde adres verir. Oradaki adres şöyle bir şeydir, mesela "http://img62.imageshack.us/img62/6821/DSC4500_falanfilan_veya_foto_dosya_adini_degistirdiyseniz_o_olur.jpg" , siz bu adresi kopyalarsınız ve gelir forumda mesajınızı yazdığınız yere yapıştırırsınız. Sonra adresin yazılı olduğu satırı seçip şu üst kısımda gördüğümüz butonlardan "S image" olana tıklarsınız. Şöyle görünmesi gerekir [simage]http ile başlayan sizin fotonun adresi . jpg[/simage] Birkaç fotoğrafı şöyle de koyabilirsiniz forumdaki mesajınıza
    -
    [simage]1.fotonun adresi[/simage] [simage]2.fotonun adresi[/simage] [simage]3.fotonun adresi[/simage]

Bu şekilde 1 satırda 3 foto yanyana görünür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 27 Kasım 2012; 1:08:46 >

• [simage][/simage]

• mj için teşekkür ederim anladığım kadarıyla siz ileri seviye fotoğraf kullanıcısınız. biz şu an boş boş çekiyoruz ne iso ne diyafram bana şu an birşey ifade etmiyor ama sanırım öğreneceğim tek avantajım ki bir avantaj olduğunu düşünüyorum resim öğretmeniyim

• Selam arkadaşlar,

Beni de ekler misiniz rica etsem..?

Ben de eylül ayında aldım makineyi. Çok memnunum.

IS özellikli, uzun odaklı ve uygun olabilecek hangi lensi tavsiye edersiniz..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oak1969

Selam arkadaşlar,

Beni de ekler misiniz rica etsem..?

Ben de eylül ayında aldım makineyi. Çok memnunum.

IS özellikli, uzun odaklı ve uygun olabilecek hangi lensi tavsiye edersiniz..?

Ben de almayı düşünüyorum. 55-250 ye bi bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BkrK -- 27 Kasım 2012; 22:06:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk922

mj için teşekkür ederim anladığım kadarıyla siz ileri seviye fotoğraf kullanıcısınız. biz şu an boş boş çekiyoruz ne iso ne diyafram bana şu an birşey ifade etmiyor ama sanırım öğreneceğim tek avantajım ki bir avantaj olduğunu düşünüyorum resim öğretmeniyim

Ben üzerime alınıyorum bu mesajınızı :) Umarım sorun olmaz. En başta ileri seviye fotoğraf makinası kullanıcısıyım diyemem. Elime doğru düzgün bir süre d-slr alıp kullanmışlığım yok ! Fakat binlerce fotoğrafa bakıp da bakmasını da bilip de bir makina ile yapılabilecekleri görmek de bence önemsiz sayılamaz. Bence exif bilgilerini görebildiğiniz iyi bir siteye üye olun ve bol bol fotoğraf bakın. Fotoğraf makinası inceleme sitelerinden de ISO konusunda (etkisi-tepkisi) çok çabuk birşeyler öğrenebilirsiniz.
    -
    Mesela şuradan girip bir bakın
    * TIKLAYIN LÜTFEN *
    Burada ben ISO 800 olarak seçtim. Siz o kutuya tıklayıp ISO 100 ile çekilmiş ve ISO 3200 ile çekilmiş hallerini bir kıyaslayın bakalım neler yapıyor bu ISO mesela...

• quote:

Orijinalden alıntı: horozmayk

Merhaba arkadaşlar;

Ben de 600d ve 650d arasında kaldım. Bu iki modelden birini canon Eurasia garantisi altında satın almak istiyorum, paralel ithalat düşünmüyorum. Yaptığım araştırmada bu garantiyi en ucuza veren fotografium'da iki ürün IS II lens kitleriyle beraber geliyor ve 600D 1599TL iken 650D 2099TL. Çok da yeni başlamayan biri olarak bu aradaki 500 liraya değer mi? Beklemeli miyim?

http://www.fotografium.com/Canon-600D-ve-18-55-IS-II-Lens-Kit-DSLR-Fotograf-Makinesi_5069.html

http://www.fotografium.com/Canon-650D-18-55mm-IS-II-Lens-Kit_5606.html

Sonunda karar verip, fotografium'dan eurasia garantili bir 650d ve is ii lens kit aldım. Yanında batarya hafıza kartı falan hediye ama ben çok işin orasında değildim açıkçası. Fiyat olarak da 2028 lira 9 taksitle aldım. Cuma günü gelirse ben de klasikler gibi demlik, bardak falan fotoğraflayıp paylaşırım. :)

• Yaz geldiğinde bende bu makineden almak istiyorum ama şu anda sadece body 2.000TL 18-135 ile birlikte 2.800 nereye kadar düşer fiyatı tahminen.
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Ben de 600d ve 650d arasında kaldım. Bu iki modelden birini canon Eurasia garantisi altında satın almak istiyorum, paralel ithalat düşünmüyorum. Yaptığım araştırmada bu garantiyi en ucuza veren fotografium'da iki ürün IS II lens kitleriyle beraber geliyor ve 600D 1599TL iken 650D 2099TL. Çok da yeni başlamayan biri olarak bu aradaki 500 liraya değer mi? Beklemeli miyim?

http://www.fotografium.com/Canon-600D-ve-18-55-IS-II-Lens-Kit-DSLR-Fotograf-Makinesi_5069.html

Sonunda karar verip, fotografium'dan eurasia garantili bir 650d ve is ii lens kit aldım. Yanında batarya hafıza kartı falan hediye ama ben çok işin orasında değildim açıkçası. Fiyat olarak da 2028 lira 9 taksitle aldım. Cuma günü gelirse ben de klasikler gibi demlik, bardak falan fotoğraflayıp paylaşırım. :)

Dün fotografium a baktım sadece body 1999 18-135 ile birlikte 2028 di bugün 2800 olmuş.Yeterli miktarda para toplamış olsaydım alırdım bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Dün fotografium a baktım sadece body 1999 18-135 ile birlikte 2028 di bugün 2800 olmuş.Yeterli miktarda para toplamış olsaydım alırdım bende.

Ben kaç gündür bakıyorum öyle bir kampanyalarını görmedim. Yoksa direkt alırdım. Acaba yazım hatası yapıp sonradan düzelttiler mi.?

• selam ben 1 ay önce çanta+fotoğraf yazıcısı+16gb hafıza+ 18 55 lens ve makina 2250 10 ay taksit vatan

• Bende baya bir arastirma yaptıktan sonra kendime göre hakli nedenlerimden dolayi bu cihazi almaya karar verdim. Canon eos 650d bu hafta içinde büyük ihtimal elime geçer. Benide canon eos 650d kullananlar klubüne eklerseniz sevinirim. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 30 Kasım 2012; 0:45:34 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.