Şimdi Ara

Canon EOS 6D - EF 24-105mm f/4L IS - Yongnuo YN568EXIII - B+W Polarize ve ND Filtre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Canon EOS 6D - EF 24-105mm f/4L IS - Yongnuo YN568EXIII - B+W Polarize ve ND Filtre

Uzun zamandır sahibi olduğum makineyi aynasızlara geçeceğim için satıyorum. Video çekimi ya da uzun pozlama yapılmadı. ND filtreyi sadece ekipman olarak aldım. Hiçbir aksamında sorun yoktur. Çizik, ezilme, kırık yoktur. Uzun zamandır çok az çekim yapıyorum, çekim sayısını öğrenip ekleyeceğim. Sadece fotoğrafta göreceğiniz gibi flaşın kırmızı kapağı yerinden çıktığı için bantlanmıştır. İşlevsel bir problemi yoktur.

Canon EOS 6D (Kılıf + çanta)

Canon EF 24-105mm f/4L IS USM

Yongnuo YN568EXIII Tepe Flaşı (Kılıflı)

B+W XS-PRO DİGİTAL KSM HTC-POL MRC nano (Polarize filtre - 77mm)

B+W 77 110 ND 3,0 - 10 BL 1000X E (ND filtre - 77mm)

2 adet batarya (orijinal ve yan sanayi)

8 - 16 - 32 gb olmak üzere 3 adet hafıza kartı

FİYAT: 28.000 TL

Canon EOS 6D - EF 24-105mm f/4L IS - Yongnuo YN568EXIII - B+W Polarize ve ND Filtre

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 28000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.