Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Hyperx DuoCast ve Standı (35*35) (1,5 aylık) Satın Al 10 Ağustos 2024 12:04 1 1 Hyperx DuoCast ve Standı (35*35) (1,5 aylık) Yaka mikrofonuna geçtiğim için satılık. 1,5 ay önce Vatan bilgisayardan alındı. Fotoğrafta görünen yerde kırık var fakat ben yapmadım kutudan öyle çıktı, garantiye yönlendirildim fakat işlevsel olarak engel olmadığı için göndermek ile uğraşmadım.Kutu içeriği ve fatura her şey dahildir. 35*35 dirsek de yanında verilecektir.Fiyat: 2500 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Temmuz 2026 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Canon EOS 6D - EF 24-105mm f/4L IS - Yongnuo YN568EXIII - B+W Polarize ve ND Filtre Hyperx DuoCast ve Standı (35*35) (1,5 aylık)