Şimdi Ara

### Canon EOS 6D İnceleme ve Ana Konu### (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
34.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uşak gar? :)
    Aslen uşak lımısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Uşaklıyım. Şöyle de bi grubumuz vardı forumda; DH - Uşak Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 10 Nisan 2015; 21:10:03 >
  • Toprak görmek güzel :)

İstanbul'da birkaç gün geçirdim. Fotoğrafa alabildiklerimden bazıları.

### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###
    Kız Kulesi by himmetyildirim, on Flickr

Kız Kulesi by himmetyildirim, on Flickr

Sokak Müzisyenleri by himmetyildirim, on Flickr

Sultan Ahmet Camii by himmetyildirim, on Flickr

Nostaljik Tramvay by himmetyildirim, on Flickr

EXIT by himmetyildirim, on Flickr

Galata Kulesi by himmetyildirim, on Flickr

Sokak Müzisyeni by himmetyildirim, on Flickr

• muhtesemsin hocam. basarilar!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim. her gönderimi beğenmeniz beni çok memnun ediyor :)
  • canon 6d
    50 mm

### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu### ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu### ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacante -- 25 Nisan 2015; 1:05:08 >

• nasıl canım çekti yaa off. ayranla nasıl da güzel olurdu. :)
  •  ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

6D - EF 24-105 f/4 L IS USM
    Exif: f/16 - 1/180 - ISO 400

Backstage:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 8 Mayıs 2015; 15:04:26 >

• Arkadaşlar alıyımmı 24/105 li bir 6 D karar veremedim 30 40 50 d makinem var 60 ya da 70 d düşünmüyorum direk 6 d alıyımmı ki
  • Arkadaşlar 6d 24-105 almaya karar verdim.ama nerden alıyım.internetten baktım fiyat 5100-7500 arası bu farkın mantığını çözemedim.ikiside 24-105 lensli.Bugün doğubanktan sordum lensle birlikte 5100 e bırakırım diyor.ama internette 7500 e bile var.birisi açıklayabilir mi bunu bana.

• cliperinesk kullanıcısına yanıt
    İmkan varsa al....tadını al...bir daha crop makine kullanama!!!

AL ışık mışık korkma 12800 isoya kadar çık şaşır!!!

Alıp pişmanım diyen varmı araştır...al....

Tekrar ediyorum imkan varsa muhakkak al...

https://www.flickr.com/photos/131006418@N08 ALLLLL (24-105 de alınmalı...hafif geniş hafif zoom baya iş gören çok kalite bir lens ikisi harika ikili)

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

İmkan varsa al....tadını al...bir daha crop makine kullanama!!!

AL ışık mışık korkma 12800 isoya kadar çık şaşır!!!

Alıp pişmanım diyen varmı araştır...al....

Tekrar ediyorum imkan varsa muhakkak al...

https://www.flickr.com/photos/131006418@N08 ALLLLL (24-105 de alınmalı...hafif geniş hafif zoom baya iş gören çok kalite bir lens ikisi harika ikili)

Öneriyorsun basa basa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cliperinesk -- 14 Haziran 2015; 1:08:59 >

• cliperinesk kullanıcısına yanıt
    Her türlü kefilim...
  • halilsoa H kullanıcısına yanıt
    Spot-garantili-garantisiz vs. olarak değişir fiyat...Yani resmi satıcılarda 2 yıl garantili 7 bin civarı ise spot olarak 4.5 5 bine bırakırlar ki garantisizdir...Gel gelelim benim hayyamdan 5. cihazım spot olarak...hem de İstanbul dışı ikametim hiç sorun yaşamadım...Zaten bu cihazlar alır bakarsın iyice ilk,sıkıntısızsa büyük oranda sonra sıkıntı çıkarmazlar,şansa...(Benim aldığım yer 1 yıl kendi garantisini veriyordu kaşe imza ile ne derece ilgilenirler sıkıntıda bilmem ama olsun) Yani benim tercihim,spot alınabilir...Yurtdışında da 2000$ civarı...ordan almanın da anlamı yok...sanırım bi 5500 tl yi gözden çıkarmak lazım...
  • Teşekkürler elimde 600 D ve 40 d var bunları 1200-1500 arası satıp üstüne de para koyup 6d 24-105 mm almayı düşünüyorum ilerde de portre için canon 85 mm 1.8 ve geniş açı sigma 10-20mm düşünüyorum.

• Arkadaslar bende 6d 50mm iledir. 24-105 kaca alinir? Yenisinin fiyati nedir? İkinci eli alinir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

Arkadaslar bende 6d 50mm iledir. 24-105 kaca alinir? Yenisinin fiyati nedir? İkinci eli alinir mi?

L serisinin en ucuz ama kırmızı çizgisinin hakkını veren lensidir...Kırmızı çizgili olsun çamurdan olsun...Sanalpazara baktım 1700 gibi sıfır...tahminim hayyamda 1500 civarı belki de daha hesaplı bulunabilir...Hatta ve hatta 2. elde temiz sıfırımsı tercih edilebilir 1000 1500 arası...Ben sıfır lensin 1300 e zorlasan 1200 e bulunacağına inanıyorum ki çoğu kitlerden bozma olduğundan fiyat azcıcık daha uygun olabiliyor...hem spot hem de kit içinden çıkartılınca
    Yılmayın pazarlıkta...hatta kapıdan çıkın kalsın diyin falan duruma göre o günkü pisikolojisine göre satıcının ödemelerine göreBazen pasaj dışına kadar peşinden geliyorlar bazen tok satıcı gibi kafasını bile kaldırmıyorlar...pazarlık gücünüze bağlı

Bunu almazsam ne alırım diyen arkadaşlar 24-70 alacaklar ki tele den feragat edip çok da ahım şahım olmayan bir nebze keskinlik olarak artısı vardır...24 70 II alabilen zaten alsın Ama aralık olarak hafiflik olarak gördüğüm duyduğum en iyi tak gez lensi...

• Canon 6D video incelemesi, Canon 6D almak isteyenlere güzel bir referans olacak bir video.

• Çok net ve doyurucu bir inceleme olmuş, Tahir hocamında eline sağlık. Türkiye'nin DigitalRev'i olma yolunda ilerliyorsunuz, yerli Kai Tahir hocama tek eleştirim örnek kareleri biraz daha dikkatli çekmesi , mesela bu videoda motosikletleri çekiyorum dedi ama sarı bir demirden başka birşey yoktu kadrajda, 85mm'nin darlığına verelim artık , (Çekim esnasında o heyecanla her zaman iyi bir kadraj ve konu denk gelmeyebilir, benimkisi sadece küçük bir eleştiri) yoksa sunum ve bilgi açısından 5 yıldız

• Bu hafta içinde EOS6D ile full frame dünyasına gireceğiz bizde:) Gold gibi kurumsal ithalatçılarda sadece body 5000 istiyorlar fakat hayyam'da filan daha uyguna bulurum diye ümit ediyorum. Tavsiye verebileceğiniz bir dükkan var mıdır hayyam etrafında
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.