Şimdi Ara

### Canon EOS 6D İnceleme ve Ana Konu### (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
34.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar. artik 1 haftadir 6D kullanicisiyim )) ilk dslr makinem. bir kac foto cektim. dusuncelerinizi, tavsiyelerinizi ala bilir miyim.
    tesekkurler

https://www.flickr.com/photos/128832205@N03/
  • ilk fotoğraf makinesi tecrübesine göre başarılı fotoğraflarınız. gün geçtikçe kompozisyon bilginiz artacaktır bu da daha iyi fotoğraf çekmenize olanak sağlar.
  • malumatfuruş kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler. Tavsiye ede bileceginiz kitap ve s var midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6D niz hayırlı olsun. :) canonturk de de kayıtlısınız galiba. umarım makinamızla güzel kareler yakalar her geçen gün fotoğraf hevesimizi katlayarak devam ederiz.

ben de 50mm ile başladım. şu an lens alacak param yok maalesef. lakin birçok ihtiyacımızı karşılıyor 50mm. ama benim lensin AF motoru bozuldu galiba. artık manuel netleme yaparak çekiyorum. :(

bunu manuel netleme ile çektim.

### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 17 Kasım 2014; 10:32:13 >

• Teşekkür ederim hocam :) insallah daha basarili isler cikartiriz )) benim ilk fotomakinem 6d, hic profi makine kullanmadim o yüzden baslarda biraz zorlaniyorum manuel fokus netlemede. Acaba bunun tam bir üsulu var midir? Bazen tam netledigimi saniyorken pc'de bakinca az da olsa tam focus olmadigini gorüyorum ((
    50 mm benim de sirf fiyati uygun olmasi sebebiyle aldim. Simdilik ihtiyacimi karsiliyor.
    Hocam af motori neden bozulur acaba?

• manuel netlemeye mecbur kalınca tekniğini ister istemez öğrenmiş oldum. portre fotosu çekerken makinanın üzerinde bulunan AF-ON tuşuna basılı tutarak netleme sesini duyana kadar netleme halkasını çeviriyorum. Netleme noktasını göz üzerinde tutarak yapıyorum bunu. Genelde bunu öneriliyor tecrübeli kullanıcılar. Auto Focusda da aynı şekilde göze netleyerek çekim yapılması öneriliyor.

AF motoru neden bozuldu bilmiyorum. Aslında darbe filan da almadı. Netleme halkasında bir takılma var gibiydi zaten. İkinci el almıştım. Şanssızlığım galiba. Tamire gönderirim artık. Çekeceğim şey kaçmıyorsa bir sorun yok aslında manuel olarak da rahatlıkla çekimi yapabiliyorum.
  •  ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu### ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 20 Kasım 2014; 16:59:06 >

•  ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 21 Kasım 2014; 1:11:32 >
  •  ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu### ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu### ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 2 Aralık 2014; 3:14:39 >

• basarilar hocam! iyisin!
  • Atacante kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. öğrenmeye çalışıyoruz :)
    kimse birşey paylaşmıyor konu inaktif olmuş.
  • Benim bir kac foto ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacante -- 4 Aralık 2014; 0:00:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

Benim bir kac foto ))

### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu### ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu### ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

yüklemede hata oluştu galiba hocam görünmüyor :)

• telefondan upload etmisdim o yuzden hata olmus sanirim (( linkleri yeniledim hocam)
  • Atacante kullanıcısına yanıt
    özellikle ilk foto çok iyi hocam. burayı boş bırakmayalım paylaşımlara devam :)
  • Bokehler..

### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu### ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu### ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 5 Aralık 2014; 12:39:24 >

•  ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 10 Aralık 2014; 9:24:14 >
  • video performansı nasıl acaba makinenin?
  • video performansı da uygun bir lensle gayet tatminkar
  •  ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu### ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###
     ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu### ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 28 Aralık 2014; 22:57:26 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.