Şimdi Ara

### Canon EOS 6D İnceleme ve Ana Konu### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
34.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel kardeşim ilgin için teşekkür ederim. lens tavsiyelerini direkt yazar mısın, 24 105 alacağız allan emri kit lens gibi. başka ne tavsiye edersin. zaten 50 mm 1.8 şuan mevcut bende. al dersen 50 mm 1.4 ü de alayım. ve diğer tavsiyelerin lütfwn. eos 6d 24 105 ile birlikte 2000 dolar kampanyası bardı amazonda kaçırdım alsaymışım keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat konusunda tek lens için fiyat kalite performansı ve kullanımına göre 1000- 2000 civar verbilirim tl. tabi ben amatörüm yani boştan yere de para vermek istemem. 55-250 verdiğim her kuruşu haketmişti. böyle tavsiyede bulunursan memnun olurum.

• şu set için ne dersin fiyat?
    http://www.ebay.com/itm/Canon-EOS-6D-SLR-Camera-24-105mm-50mm-4-LENS-MEGA-KIT-16GB-More-USA-New-/390607439732

• Ebay deki set için uygun derim çünkü 2500$ sanırım 24 105 li fiyatı genelde...Gerçi nasıl alacaksın nedir ne değildir bilmem neticede ebay neticede yurtdışı vs.Alıp gelecek biri varsa ok..

24-105 i kit lens diye adlandırmak hakaret olur ama 6d ile onu kit yaparak sattılar hep...yani kit lens deyince genelde ucuz lens koyarlar 24-105 tam bir tak gez lensidir ve parasının fazlasını hakeder...Alternatifin de yok 24-70 f4 var ki aralık kısa ve daha ağır bir lens...bunun f2 si çıktı ki araba parası...sende 50 1.8 varsa 1.4 e gerek yok...üstüne 24 105 alırsan zaten bir takar hiç çıkartmassın kanımca...ola ki tele ihtiyacı duydun bir de 70-300 ün fiyat performansı yüksek olanlarından edin 1000tl yi geçmeyen...tamamdır...ha ben tele yi kalite isterim dersen 70-300L alırsın 24-105 i almayıp veya 70-200f4 efsanedir ama 200 kısa kalabilir...falan filan...24-105 lensi photographyonthenet sitesinde ara ve incele...tüm lenslerin kullanıcı sonuçlarını incele derim ilgilendiğin..

24-105
    50 1.8
    70-300 sigma tamron vs neyse veya canon..(Bütçeye göre tabi) veya benim gibi ihtiyacın yoktur 24-105 in 105 i bile yeterli gelir süper...

daha ne istersin...

• güzel kardeşim teşekkür ederim. 24 70 e 2000dolar vermeme gerek yok diyorsun. dediklerin benim kafamdakilerle uyuşuyor. ilgin için sağol varol. ankrada avukatım sıkıntın olursa özelden yaz alla emanet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanaks -- 13 Nisan 2014; 11:43:44 >
  • Ayrıca bu L serisi lenslerin hepsi ayni araliklarda ve f degerlerinde hemen hemen ayni sonuclar veriyor...yani 24 105 in 50mm ve f4 acikligiyla 24 70 lensin 50mm f4 u arasindaki farklar yok sayilmis incelemelerde...her lensin karakteristigi ayri ama L serisini ayiran bariz farklar yok...olan farklar da kalite farki degil lens karakteristigi geregi olan mikroskobik farklar...ben hep nokta atisi yapmam gerektiginden aylarca o mu bu mu larda gezdim...yani su an almam gerekse araliginin essiz olmasindan , f4 un kapali mekanda bana yeterli geldiginden yine 105 i secerdim...tak gez icin bana gore daha iyisi yok..hafif genis aci...hafif de tele...

Sirkeciden uygun fiyatlara spot urun tercih ettim hep...cok sukur sikinti yasamadim...ama uzun yillar sektore hizmet etmis eski yerleri tercih ettim...

• selamlar ben 24 70 L 2 kullanıyorum prime lensler gibi keskinlik ve yuksek cozunurnuk veren ender bir lens eger parada sorun yoksa kesinlikle L2 ama 24 105 te fiyatınaa gore ıyıdır o fiyata iyi
  • arkadaşlar ne kadara bulabiliriz şu an bu makineyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

selamlar ben 24 70 L 2 kullanıyorum prime lensler gibi keskinlik ve yuksek cozunurnuk veren ender bir lens eger parada sorun yoksa kesinlikle L2 ama 24 105 te fiyatınaa gore ıyıdır o fiyata iyi

teşekkürler kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Rocky Balboa

arkadaşlar ne kadara bulabiliriz şu an bu makineyi?

kardeş derin araştırmalarıma göre en ucuz usada. geçen ay kampanya yapmışlar 2000 dolara 24-105 le birlikte vermişler. şu an body en ucuz 1650 civarı 24-105 le 2200 civarı

• alacak arkadaşlar önemli duyuru. piyasada wifi gps olmayan N, wifi olan W ve gps ve wifi olan WG modeli olmak üzere 3 model var.

• Merhaba arkadaşlar. Dün itibari ile "Canon 6D + Canon 24-105MM F4 + Canon 85MM F1.8 + Canon BG-E13 Batterygrip + Canon 580EX II " ile Fullframe Dünyası'na giriş yapmış bulunmaktayım. Uzun bir süre 6D mi 5D Mark III mü diye ikilimde kaldıktan sonra 6D'de karar kıldım. Yapılan incelemeler gösteriyor ki ikisinin de fotoğraf kalitesi aynı. Hatta 6D ISO performansında daha iyi performans sergiliyor. Önceliğim video olsaydı o zaman kesinlikle 5D Mark III alırdım. Bu konuda daha iyi olduğu aşikar. Uzun lafın kısası önceliğim kaliteli fotoğraf çekmek olduğu için 6D alıp 5D Mark III'e vereceğim fark ile setimi tamamladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: photomaniac

Merhaba arkadaşlar. Dün itibari ile "Canon 6D + Canon 24-105MM F4 + Canon 85MM F1.8 + Canon BG-E13 Batterygrip + Canon 580EX II " ile Fullframe Dünyası'na giriş yapmış bulunmaktayım. Uzun bir süre 6D mi 5D Mark III mü diye ikilimde kaldıktan sonra 6D'de karar kıldım. Yapılan incelemeler gösteriyor ki ikisinin de fotoğraf kalitesi aynı. Hatta 6D ISO performansında daha iyi performans sergiliyor. Önceliğim video olsaydı o zaman kesinlikle 5D Mark III alırdım. Bu konuda daha iyi olduğu aşikar. Uzun lafın kısası önceliğim kaliteli fotoğraf çekmek olduğu için 6D alıp 5D Mark III'e vereceğim fark ile setimi tamamladım.

kardeş nereden kaç liraya aldın

• Hayyam'dan kitli olarak 5200 tl'ye aldım.
  • quote:

Hayyam'dan kitli olarak 5200 tl'ye aldım.

harika fiyat dükkanın adını yazar mısın

• tamamı 5200 değil mi? yoksa 6d +24-105 mi o fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

tamamı 5200 değil mi? yoksa 6d +24-105 mi o fiyat

6d ve 24-105mm'in fiyatı sadece. toplamda 7500 gibi bi fiyata geldi.
  • teşekkürler güle güle kullan

• zanaks kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederimm.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Dün itibari ile "Canon 6D + Canon 24-105MM F4 + Canon 85MM F1.8 + Canon BG-E13 Batterygrip + Canon 580EX II " ile Fullframe Dünyası'na giriş yapmış bulunmaktayım. Uzun bir süre 6D mi 5D Mark III mü diye ikilimde kaldıktan sonra 6D'de karar kıldım. Yapılan incelemeler gösteriyor ki ikisinin de fotoğraf kalitesi aynı. Hatta 6D ISO performansında daha iyi performans sergiliyor. Önceliğim video olsaydı o zaman kesinlikle 5D Mark III alırdım. Bu konuda daha iyi olduğu aşikar. Uzun lafın kısası önceliğim kaliteli fotoğraf çekmek olduğu için 6D alıp 5D Mark III'e vereceğim fark ile setimi tamamladım.

Hayırlı olsun güle güle kullanın :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.