Şimdi Ara

### Canon EOS 6D İnceleme ve Ana Konu### (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
34.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6D'nin Türkçe kullanım kılavuzunu gören duyan varsa yardımcı olabilir mi?
  • BLoWeR kullanıcısına yanıt
    6D ile EFS serisi lensler mi kullanıyorsunuz?
    Bir yanlışlık olmasın imzada.
  • malumatfuruş kullanıcısına yanıt
    Haha doğru düzelttim şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLoWeR

Haha doğru düzelttim şimdi :)

O önemli değil de şu Türkçe kullanım kılavuzu konusu önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse Türkçe kullanım kılavuzuna ihtiyaç duymamış anlaşılan

edit:

derken bakanlığın sitesinden buldum. ihtiyacı olan arkadaşlar da modeli aratarak buradan indirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 22 Haziran 2014; 20:11:17 >
  • Merhaba arkadaşlar

ben de dün itibariyle canon 6d yi aldım. Güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah.
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Biz alıyoruz ama paylaşmıyoruz bu konuda

Hadi ben üşeniyorum da neden kimse paylaşım yapmıyor

• malumatfuruş kullanıcısına yanıt
    üşenmeyin hocam bol bol paylaşım yapın. merak ediyoruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

üşenmeyin hocam bol bol paylaşım yapın. merak ediyoruz. :)

bir gün evde oturup bir yerlere yüklemem lazım.
  •  ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

buralar eskiden dutlukmuş, şu sıralar hala dutluk
  • yapacak birşey yok ama dut ta iyidir havalar sıcak evden cıkınca insan kendini serin bir avm ye veya sahil kenarına atabiliyor zaten ramazan ama fotogram çantam ekipmanlarım yanımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

yapacak birşey yok ama dut ta iyidir havalar sıcak evden cıkınca insan kendini serin bir avm ye veya sahil kenarına atabiliyor zaten ramazan ama fotogram çantam ekipmanlarım yanımda.

Benim de ofiste haricinde yanımda oluyor. Hoş genelde pek çıkartmam çantadan ama ne olur ne olmaz diye işte.

• ramazandan sonraya 3 tane gelin damat var topu topu bu yani agustosta malesef ama eger havalar musait olursa tatlle tripodu getirdim uzun pozlama yapacagım
  • Bitane de benden olsun.. 6D + 70 200 F4L IS ile çekildi.

### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cei -- 4 Temmuz 2014; 8:34:24 >
  • Merhaba 6D sahipleri. ben de bu ay içinde bir 6D alarak aranıza katıldım. 600D mi 60D mi derken 6D de karar kıldım uzun yıllar kullanırım inşallah. İlk DSLR makina tecrübem. Body ye parayı anca yetirince lens için para çıkıştıramadım pek. İkinci el 50mm 1.4 le takılıyorum şu an. Body de ikinci el almıştım zaten. Birkaç foto ekliyorum. İnternetten izlediğim videolarla birazda lightroomda düzenlemeye çalıştım. Değerli yorumlarını bekliyorum

Edit: Fotoğraflar gözükmüyor galiba. birazını Flickra yüklemiştim.

https://www.flickr.com/photos/128867081@N07/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 30 Ekim 2014; 9:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

Merhaba 6D sahipleri. ben de bu ay içinde bir 6D alarak aranıza katıldım. 600D mi 60D mi derken 6D de karar kıldım uzun yıllar kullanırım inşallah. İlk DSLR makina tecrübem. Body ye parayı anca yetirince lens için para çıkıştıramadım pek. İkinci el 50mm 1.4 le takılıyorum şu an. Body de ikinci el almıştım zaten. Birkaç foto ekliyorum. İnternetten izlediğim videolarla birazda lightroomda düzenlemeye çalıştım. Değerli yorumlarını bekliyorum

Makineniz hayırlı olsun. Fiyat ve performans anlamında, isabetli bir seçim yapmışsınız.
    İlk DSLR tecrübeniz olduğunu belirmişsiniz ama, fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla, fotoğrafçılık tecrübenizin ilk olmadığı, açıkça belli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HasHoşaf

quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

Merhaba 6D sahipleri. ben de bu ay içinde bir 6D alarak aranıza katıldım. 600D mi 60D mi derken 6D de karar kıldım uzun yıllar kullanırım inşallah. İlk DSLR makina tecrübem. Body ye parayı anca yetirince lens için para çıkıştıramadım pek. İkinci el 50mm 1.4 le takılıyorum şu an. Body de ikinci el almıştım zaten. Birkaç foto ekliyorum. İnternetten izlediğim videolarla birazda lightroomda düzenlemeye çalıştım. Değerli yorumlarını bekliyorum

Makineniz hayırlı olsun. Fiyat ve performans anlamında, isabetli bir seçim yapmışsınız.
    İlk DSLR tecrübeniz olduğunu belirmişsiniz ama, fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla, fotoğrafçılık tecrübenizin ilk olmadığı, açıkça belli oluyor.

Teşekkür ederim. Fotoğrafçılığa ilgim var. kompak makinamda çekmeye çalışırdım. Ve sürekli Flickrdan günlük fotoğrafları elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Almadan öncede diyafram enstatane iso konularını da internetten öğrenmeye çalıştım. Alınca makina çok yabancı gelmedi açıkcası.

• biz 6D kullanıcıları olarak epey bir üşengeçiz anladığım kadarıyla.
  • bu gun ben de 6D+50 mm ile araniza katilmis bulunuyorum )) benim ilk fotomakinem... bakalim nasil olucak.. hayirlisi ))
    yardimlarinizi, tavsiyelerinizi esirgemeyin!
    her kese iyi forumlar
  • 6D mi satıyorum. Yeri burası değil ama alacak olanlar okuyabilir diye yazmak istedim...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.