Şimdi Ara

### Canon EOS 6D İnceleme ve Ana Konu### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
34.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

• 5d mark2 vs 6d vs 5dm3
     ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###
  • birde ekleme dokunmatik: yok
    micro adjusting:hakkında bilgi göremedim?
  • 2 gün d800 kullandım ve canım çok fazla ff çekti

Bakıyorum da 5d classic çok güzel ama video yok, bunun fiyatı da pek uygun değil hani Sonuçları nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

birde ekleme dokunmatik: yok

Ince odak ayari var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5d mark 2 nin fiyatı 1500 lere kadar inse bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

quote:

Ince odak ayari var

yok onu demedim yani 6d de bu yok ama mark2 de var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

quote:

Ince odak ayari var

yok onu demedim yani 6d de bu yok ama mark2 de var

6D'de de var diyorlardi sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

FF makinaların da suyu çıktı sonunda.... Görüntü kalitesi yerlerde... Net alan cücük gibi kalmış... D600 de de durum farklı değil ama o en azından sürekli noise temizliği yapmamış...

İyide 6Dnin örnek fotosu doğru düzgün yok bile üstelik direk jpeg çıktısı raw dönüşümü de değil. Resmi site ISO200den yukarısını yayınlamamış bile, konuşmak için erken edğil mi?
  • FF body veriyoruz..daya isoyu kardeş...ya da al bi yonguno bak dalgana mesajını yinelemiş canon sağolsun..dramatik laytning vs falan isteyen arkadaşlarda zaten envayi çeşit şemsiye flaş ıvır zıvır vardır..olmayanda strobistim ben deyip ortada gezer...bunu alan zaten çantasıyla gezer ve içinde muhakkak iki tetikleyici 2 de flaş vardır..Öyle makinenizi alıp eş dost muhabbetini çekmeyin sakın dahili flaşla..

Ne kadar kullanışsız olsa da işe yarar ara sıra ama...neyse
  • micro adjustments varmıs evet
  • Dokunmatik yok olmaz almam ben

Şu 7D nin fiyatı falan düşse diyecem de 7D kullanan adam 6D ye geçiş yapmaz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Dokunmatik yok olmaz almam ben

Şu 7D nin fiyatı falan düşse diyecem de 7D kullanan adam 6D ye geçiş yapmaz ki?

neden geçiş yapmasın ki ? biri ne kadar güzel gövde de olsa kroplu makine.
  • FF rekabet bir açıldı pir açıldı. canon FF SLR, nikon FF SLR, sony FF mirrorless derken şimdi de Hasselblad FF Mirrorless ... bu dalgalar dindiği zaman cebimiz boş ama ellerimiz FF dolu bir kitle olacağız sanırım!
  • 7 d nin fotograf kalitesi 60 d den de kötü iken nasıl 6 d den iyi oluyormus seriligi öenmli degil
  • Daha büyük sensörün eski nesil daha küçük sensörden daha kötü fotoğraf kalitesine sahip olması için üzerinde ciddi şekilde çalışılması gerekir. 6D tam kare olmayan her makinadan daha iyi fotoğraf kalitesine sahip olacaktır. Hatta 5D bile öyle ve olmaya devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musasm

Daha büyük sensörün eski nesil daha küçük sensörden daha kötü fotoğraf kalitesine sahip olması için üzerinde ciddi şekilde çalışılması gerekir. 6D tam kare olmayan her makinadan daha iyi fotoğraf kalitesine sahip olacaktır. Hatta 5D bile öyle ve olmaya devam edecek.

Öyle olmasına öyle ama burdan aldıkları gazla o makinayı alanlar da hiçbir zaman o dediğin kaliteye ulaşan fotoları çekemiyecekler gibi...
  • 7D efsane makinedir bence. Hem tasarım hem de özellik olarak çok çok iyi bir makine. Param olsa 600D yi de satıp direk 7D alırım.
  • FF'lere atlamak için en iyi zaman şimdi değil. şu anda yapılacak en iyi şey FF'lere atlayanların elden çıkaracakları makinaları ucuza kapatmak orta ve üst seviye DX makina alacaklar için iyi bir zaman.

FF'ye atlamak için en iyi zaman seneye bu zaman. diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 18 Eylül 2012; 15:03:50 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.