Bildirim
Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
İlk fotoğrafta filtre vardı, acaba gerçekten işe yarıyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLT
İlk fotoğrafta filtre vardı, acaba gerçekten işe yarıyor mu?
Biraz işe yaramış diyebilirim. Öyle çok fazla bir fark varmış gibi görünmüyor. Ama havanın çok güneşli olduğu vakitler dışarıda kullanırsanız daha büyük fark olacağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 4 Haziran 2015; 19:37:54 > -
Fotoğraflara bakamadım, linkler açılmıyor, sizde mesajda fotoğraf görünüyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLT
Fotoğraflara bakamadım, linkler açılmıyor, sizde mesajda fotoğraf görünüyor mu?
Aşağıdaki linkten hepsine ulaşabilirsiniz.
https://www.flickr.com/photos/mehmetgundogdu/ -
Özellikle batum fotoğraflarını beğendim -
Epey zamandır fotoğraf eklememiştim; Canon EF-S 24mm f/2.8 STM lens aldım, ilk denemelerimden bir tanesi.
Cat 11 by ARroWCoL T, on Flickr
-
Hocalar merhaba,
Öncelikle burada paylaşılan fotoğraflar çok güzel, tebrikler.
Onun dışında bende makineyi almayı düşünüyorum, en son şahsi makinesi geçen sene kısa film çekerken girdiğim bir takım aksiyonlar sonucu parçalamıştım, sağlık olsun diyorum Ama o zamandan beri etrafımdaki arkadaşlar sayesinde bir çok makineyi deneme fırsatım oldu, profesyonel olsun, yarı profesyonel olsun falan filan. Ancak bütçenin şu an buna el vermesi ve artık makinesiz kalmamak istediğimden dolayı 700D'li olmaya karar verdim. Bana Canon Eurasia garantili olsun/olmasın (olması tercihim,bu konudaki görüşlerinizi de öğrenmek isterim,üzerine fazla para vermeye değer mi sizce?) farklı mağazalardan ürünler önerir misiniz,hem pek vaktim yok hem belki kenarda köşede gözden kaçırdığım ufak tefek fırsatlar vardır diye sizden bunu istiyorum,ha şunu da belirteyim genelde video çalışacağım ,şu anlık makine ve lensler için ayırdığım bütçe maksimum 2000,belki 200-300 lira daha çıkabilirim,tabi daha ucuz olursa ne ala,oradan kalan paralarla da yenilenmesi gereken video ekipmanlarını yenileyeceğim,şimdiden sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler, size de geçmiş olsun, parçalanan makina ne markaydı?
Elektronik tamamen şans işi, 700D yi paralel ithalat olarak satın aldım, bildiğim kadarıyla bu aralar 18-55 STM lens ile garantisiz olarak 1.400 -1500 lira , paralel ithalat olarak 1700-1800 lira civarına bulunabiliyor. DC lens ile daha ucuz fiyatlara bulunabiliyor ama hiç tavsiye etmem. -
Makine 550D'ydi, ikinci el ucuza buldum diye almıştım ve çok kullanamadan, hatta doğru düzgün fotoğraf çekemeden paramparça oldu. Steadicam'in üstünde video çalışıyordum o sırada, baya hızlı koşmam gerekti ve düştüm, makinede direk yere vurdu, lens falan tırtlamıştı zaten, makine de sıkıntı yok gibi duruyordu ama açılamamıştı, bende bi kaç yere daha gösterdiğim halde çare bulunamadığından açtım söktüm parçaladım Ekran ve board hala evde duruyordu yanlış hatırlamıyorsam
Peki 18-55 IS STM'yi garantili ve garantisiz en ucuza nerede bulabilirim? Eurasia garantili olarak fotografiumda gördüm, başka sitelere hiç bakmadım fotografiumdan bir kaç kez alışveriş yapıp memnun kaldığım için, fiyat 1.949 TL'ydi. Nasıl sizce? Cihazın piyasa fiyatını bilmiyorum da. Sanırım ben garantili almayı seçeceğim, şanssızım bu konularda biraz
Edit: Klavyenin azizliğine uğramışım onları düzelttim
Tekrar edit: Alt seviye android cihazım bu seferde yanlış emoji kullanmama sebep oldu, şimdi de onu düzelttim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_bey -- 15 Haziran 2015; 11:51:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şöyle birşey var Eurasia garantili, Cardfinans varsa 1.800 e gelir
http://www.hepsiburada.com/canon-eos-700d-18-55-is-stm-dslr-fotograf-makinesi-p-FTSLRCAN700D1855?productId=ftslrcan700d1855&categoryId=1100301&wt_gl=cpc.elk.foto.marka-model&gclid=CJiDxeOxkcYCFYrJtAod6DQAyA
Bir de şu var ama sanırım paralel ithalat , gerçekten Eurasia ise Worldcard ile 1750 e geliyor
www.hizlial.comAccount Suspendedhttp://www.hizlial.com/canon-eos-700d-18-55mm-is-stm-lens-dslr-fotograf-makinesi/10618083?adw=1&gclid=COSq_46ykcYCFc_ItAod9zkAqw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 15 Haziran 2015; 12:36:49 >
-
Teşekkürler. Canon EF-S 24mm f/2.8 STM'i nereden ve ne kadara satın aldınız öğrenebilir miyim? -
Rica ederim. Oldukça temiz çok az kullanılmış ikinci el 500 e aldım, sıfırı bir ara 600 e satıldı ama şu anda bildiğim kadarıyla piyasada yok. -
Hocam hizlialdaki güzelmiş, değerlendiricem sağolun
Edit: lanet olası klavye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_bey -- 15 Haziran 2015; 13:47:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşin aslı, "o kadar ahkam kesiyo.. ama bi makinası ibl yok" diyenler için aldığım makina
Hikaye hiç olmazsa burada kısa keseyim : 30+ yıllık f/1,8 manuel lens ile mozaikleme (şimdilerde "panorama" diyorlar) yapayım dedim.
Şimdiden söyleyeyim "oynama mı yaptınız?" diye sorulmasın. Çünkü bizde göbek atıp gerdan kırmak yok, fakat bir markanın / markaların karargahındaki podyumlarda "oynayanların" oynamaları ile yetinmemek için biz bu işleri gayet ciddiye alıyor ve adına "Dijital fotoğraf Editörlüğü" diyoruz...
https://www.facebook.com/DijitalFotografEditorlugu/photos/a.1047109355316651.1073741828.1045974095430177/1069483326412587/?type=1&theater
-
700D mi aldınız? -
Evet 700D aldım. Fakat ilk mesajda da bahsettiğim baba hediyesi M42 1,8 objektif olmasa belki soğumuştum bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstdem -- 27 Haziran 2015; 13:32:22 > -
M42 Helios mu? Bende M42 olarak; Jupiter 200 mm f4, Helios 58mm f2, Helios 50mm f1.8 ve Vivitar 2X teleconverter var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 27 Haziran 2015; 13:51:32 > -
Hayır benimki Pentacon.
Fakat bu işleri portföy (para) kademesine çekmeye çalışmak anlamsız.
Aksine, "daha çok para = daha iyi fotoğraf" şeklindeki denklemi kırabilir isek bunun anlamı olabilir.
"Bilgi / birikim" esastır.
Bu sebeple yukarıdaki linki verdim. Keşke oradaki fotoğrafa baktıktan sonra "makina / objektif" sormuş olsaydınız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X