Bildirim
Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle al, ağırlıklı kullandığım lensler 50mm 1.8 ve Tamron 70 300 vs, 18 55 STM i genelde geniş açı gerektiğinde ve video çekimi için kullanıyorum. Bu arada fotoğraflar genelde iyi ama keskinlik az, makinenin resim seçeneklerine girip, kullanıcı seçimi kısmından keskinliği 3 tık, kontrast ve doygunluğu ikişer tık artırırsan çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. Hatta deneyerek hangisini ne kadar artıcağına kendin karar verebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLT
Kesinlikle al, ağırlıklı kullandığım lensler 50mm 1.8 ve Tamron 70 300 vs, 18 55 STM i genelde geniş açı gerektiğinde ve video çekimi için kullanıyorum. Bu arada fotoğraflar genelde iyi ama keskinlik az, makinenin resim seçeneklerine girip, kullanıcı seçimi kısmından keskinliği 3 tık, kontrast ve doygunluğu ikişer tık artırırsan çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. Hatta deneyerek hangisini ne kadar artıcağına kendin karar verebilirsin.
Ben de onu soracaktim tesekkurler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar karpuzun kırmızısı monitörünüzde nasıl görünüyor, dizüstü bilgisayarımda çok normal görünürken az önce rapor yazmak için açtığım masaüstü bilgisayarın Samsung Lcd monitöründe pembemsi fuşya gibi cart bir renk görünüyor. -
quote:
Arkadaşlar karpuzun kırmızısı monitörünüzde nasıl görünüyor, dizüstü bilgisayarımda çok normal görünürken az önce rapor yazmak için açtığım masaüstü bilgisayarın Samsung Lcd monitöründe pembemsi fuşya gibi cart bir renk görünüyor.
Kıpkırmızı gözüküyor, çok keskin çıkmış. Hiç oynama var mı hocam bu resimde? 50 mm nin yeteneği mi yoksa bu keskinlik :)
Elinize sağlık -
Teşekkürler, RAW çekilip Lightroom da işlenmiş bir fotoğraf, Keskinlik %80 lensten, %20 işlemeden diyebiliriz. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 10 Ocak 2015; 18:07:17 > -
Cat 4 by ARroWCoL T, on Flickr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 14 Ocak 2015; 22:30:29 >
-
-
quote:
Plastik borular orada olmasaymış keşke
Luminance by ARroWCoL T, on Flickr
resmin tam halinide yapabilirim isterseniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 24 Ocak 2015; 0:45:18 >
-
Teşekkürler, güzel olmuş. Benim aslında demek istediğim yerinde keşke olmasaymış, keşke özenli bir iş yapıp, gizli boru yapsalarmış. Özellikle Eminönü Sirkeci taraflarında canım tarihi duvarlar kablolardan, borulardan görünmüyor. -
quote:
Teşekkürler, güzel olmuş. Benim aslında demek istediğim yerinde keşke olmasaymış, keşke özenli bir iş yapıp, gizli boru yapsalarmış. Özellikle Eminönü Sirkeci taraflarında canım tarihi duvarlar kablolardan, borulardan görünmüyor.
Ah ah.. Güzelim Erciyes'ten akan kaynağı büyük kanalizasyon borularıyla yönlendirmeye çalıştılar.
Eskiden 5-6 metre yüksekliğindeki vadiye inip 0 derecede kristalleşmiş tabakayı çatlatıp alttan akan suyu içmek Dünya'nın en lezzetli yemeğine bedeldi. Şimdi su bile akmaz oldu.
Koca kaynağa bunu yapanlar zaten bahaneye bakan tarihi yapılara neler yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef, resmi o haliyle BİMER e yollamak istedim ama sistemleri çalışmıyor. Sizin yaptığınız işlemin aynısı sanırım, Photoshop'ta temizledim.
Luminance by ARroWCoL T, on Flickr
-
-
stm lens özelliği ne? -
Arkadaşlar hızlıal.com da çanta ve 32gb class 10 kartla beraber 1699 2 yıl kendi garantisi ile satışa sunmuş ne dersiniz alınır mı -
6 ay önce N11 den benzeri hediyerlerle 1500 TL civarına almıştım, kur artışını hesaba katarsan fiyat normal gibi. -
Ben de geçen ay 700d alarak aranıza katıldım. Şimdilik kit lensle idare ediyorum :)
Çektiğim örnek fotoğraf ve videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.teknogezgin.com/canon-eos-700d-fotograf-ve-video-testi/ -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X