Şimdi Ara

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
12
Favori
29.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Water Mellon by ArowCoLT, on Flickr

• Zincir

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Chain&Fence by ArowCoLT, on Flickr

• Tamron 70 300 VC ve Canon 700D uyumu
    Cat 3 by ARroWCoL T, on Flickr

• Merhaba hocam sizinle daha önce 700d konusunda yazışmıştık sağolsun yardımcı olmuştunuz onu o zaman iade edip mfarklı bir yerden 650d 18-135 stm aldım.

650d forumunda biri 700d ile 650d farkında videoda sessizlikten bahsetmiş, hatta sizde yazmışsınız.

Bende makinamda sessiz bir ortamda videoda sürekli hybrid af yaparken motor sesi çıkıyor mu diye kontrol edip dinlediğimde çok azda olsa netleme sesini duydum öyle çok rahatsız edici değil ama hani 700d nin canon sayfasında sessize yakın diyor buradada öyle.
    Sizin makinede video çekerken gerek videoda gerek makinanın yanına kulağınızı verdiğinizde böyle bir ses var mı?
  • conq_34 kullanıcısına yanıt
    Kulak dayarsan çok hafif bir ses duyuluyor, ama video kaydında çıkacak kadar değil, belki çok sessiz bir ortamda kayıt alınıp yüksek volümde dinlenirse duyulabilir, zaten amaç STM lenslerde AF sesini en düşük seviyeye indirmek, sonuçta AF için çalışan bir motor STM'de de var. Bende 50mm 1.8 lenste var, onunla video çektiğim zaman çıkan sesleri duysan STM lerin gerçektten ne kadar sessiz olduğunu anlardın
  • teşekkür ediyorum hocam zaten az önce youtube da 700d 135 stm i tanıtan bir video vardı onu kulaklıkla son ses dinleyince ondada ses olduğunu duydum, kulaklıksız zaten duyulmaz demekki iki makinede video çekim formatında bir sıkıntı yok. (içim rahatladı :))

Hani 70d veya 7d mark ıı olsa onlarda dual pixel falan biraz daha gelişmiş teknolojiler var.

Bende video çekerken salonda sessizken çeşitli nesnelere odaklanmada bu sesi duydum son ses açıkken yoksa sokakta veya azıcık gürültülü ortamda dediğiniz gibi bu sesleri duymak zor gerçekten.

Diğer lenslerde videolar mevcut nasıl ses çıkardığını bir yeri kazıyorlarmış gibi :) bende 50 mm 1.8 lens almak istiyorum portre için Nereden alabilirm. veya ikinci el mi alayım. Fotoğrafium hakkında bilginiz var mı? Gerçekten Canon garantili ürünler hatta canon yetkili distrübütörü diye yazıyor sayfasında da.

• conq_34 kullanıcısına yanıt
    50 mm 1.8 şu anda en uygun ESC diye bir yerde kargo dahil 240 lira, Hızlıal'da kargo dahil 249 lira, . İkiside Eurasia garantili yazıyor ama ESC yi hiç tanımıyorum. Ben Hızlıal'dan almıştım.
  • teşekkürler hocam sağolasın.
  • 700D nin gözünden baba yadigarı 1958 model Petri 1.9.....

Petri 1.9 (1958) by ARroWCoL T, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 30 Ekim 2014; 18:25:50 >

•  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Pigeon 2 by ARroWCoL T, on Flickr

• Ben de bu hafta 700D + 15-55 STM Kit lens + 55-250mm IS + 50mm 1.8 Prime lens alarak aranıza katıldım.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, benim ekipmandan tek farkı 55 250 yerine bende Tamron 70 300 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Hayırlı olsun, benim ekipmandan tek farkı 55 250 yerine bende Tamron 70 300 var.

Tesekkurler:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ben de bu hafta 700D + 15-55 STM Kit lens + 55-250mm IS + 50mm 1.8 Prime lens alarak aranıza katıldım.

Hayırlı olsun dostum. Ne kadara mal oldu hepsi? 50mm 1.8 almayı düşünüyorum bende memnunmusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ben de bu hafta 700D + 15-55 STM Kit lens + 55-250mm IS + 50mm 1.8 Prime lens alarak aranıza katıldım.

Hayırlı olsun dostum. Ne kadara mal oldu hepsi? 50mm 1.8 almayı düşünüyorum bende memnunmusun?

Tesekkurler.

Canon EOS 700D - 18-55 IS Lens + Çanta + 8GB Kart (Kartı kullanmıyorum ama hediyesi)

www.bizdeuygun.com
    Canon EOS 700D 18-55mm Lens
    http://www.bizdeuygun.com/Canon-EOS-700D_106538.html

Bir de bunları aldım:

Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II SLR
    http://www.ereyon.com.tr/urun/canon-ef-s-55-250-.aspx

Canon EF 50mm f/1:1.8 II SLR

Toplam 2383TL ye denk geldi hepsi. Fakat makina Canon Türkiye garantili degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 1 Kasım 2014; 3:44:11 >

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf yok mu? Bekliyoruz
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 1 Kasım 2014; 23:24:51 >
  • Merhaba arkadaslar

Bende bugun Canon 700D + 18-55 stm lens alarak aranıza katıldım.

• Arkadaslar Canon 700d icin kullanışlı bir çanta almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz. Birde katasitesi yuksek bir sd kart almak istiyorum. Tripot tavsiyeside verirseniz sevinirim. Bilmeden alıp pişman olmayayım.

• emrahbay kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullan. Ben Canon 100EG çanta kullanıyorum, İki normal ölçülerde lens ve body rahatlıkla sığıyor. Yalnız ben başta hiç hesapta olmayan Tamron 70 300 VC lens aldım, takılıyken başka lens alamıyorum, çantayı olduğu gibi kaplıyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.