Şimdi Ara

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
12
Favori
29.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    IMG_0884-7 by ArowCoLT, on Flickr

•  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Glass Spheres by ArowCoLT, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 21 Eylül 2014; 14:20:20 >

• bugün ilgili firma ve ithalatçı firma ile görüştüm verdim kargoya ödemesini yaptım, bimekse baktım lenste 650d nin seri numarasını göremedim ama lensin sonunda siyah plastiğin üstünde kırmız çizgi de göremedim, demek ki bana gönderdikleri ürünlerde var bi numara ya. İadeden sonra bakarım kafamda 650d 18-135 stm almak var ama...

yeni fotoğrafların da güzel hocam beğendim.
  • conq_34 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, fotoğrafları beğendiğine sevindim, teşekkür ederim.
  • bende teşekkür ederim çok şükür kurtulucam inşallah :) senin flickr fotoğraflarına baktım biraz gayet güzel, birazda sokak fotoğrafları bölümüne baktım sanki sony nex-5n bizim makinelerden iyi çekiyor gibi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conq_34 -- 20 Eylül 2014; 23:34:57 >
    Ben 200 liralık lensle çekiyorum, o arkadaş 900 liralık lensle çekiyor, o kadar fark olsun İyi bir lens sağladığı keskinlik ve hızlı netleme ile sokak fotoğrafçılığında çok fark yaratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 20 Eylül 2014; 23:50:00 >
  • lens farkı anladım hocam makineden pahalı o zaman lensler aynasız modellerde, ben daha çok portre çekeceğim için sizin aldığınız 50mm 1.8 işimi görür diye düşünüyorum.
    Portre için çok rahat işini görür, sokakta biraz yavaş kalıyor maalesef ama yinede memnunum. Arasıra Zenit'in Helios 50mm 1.8 manuel lensiyle de çekim yapıyorum, o daha keskin bir lens.
  • Güncelleme mevcut 1.1.1 sürümünden 1.1.3 sürümüne yükseltebiliyoruz ben yükselttim değişiklik ne bilmiyorum ama yaptım :)
  • Vardır mutlaka bir hikmeti Benim makine geldiğinde 1.1.3 yüklüydü, o yüzden farkı bende bilemiyorum
  • EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM lensleri takılı iken Liveview modunda çok nadir görülen Err01 yada Err60 hatalarını önlemek için yapılmış.

Ha birde bizi ilgilendirmeyen Korece dil seçeneğindeki yazım hatalarını düzeltiyormuş.
  • gereksiz desene

Lens güncellemeside var galiba bir arada onu araştırırım :)
  • Liveview kullanmıyorsan gereksiz , ben çok kullanıyorum, 1.1.3 olmasa belkide takılma yaşardım.
  • ne işe yarıyor o hocam hiç kullanmadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

ne işe yarıyor o hocam hiç kullanmadım .

Vizör olarak LCD ekranı kullanıyorsun, ekranın sağ üsüne yakın olan aynı zamanda video çekimini başlatan tuş. Filtreleri ayarları canlı canlı nasıl çıkacağını görerek çekim yapabiliyorsun, hatta eğer ayarı açıksa ekrana dokunduğun nokta neresi ise oraya odaklanıp deklanşöre basmış gibi çekim yapabiliyor.
  • Anladım hocam ben kullanıyorum bazen bu özelliği , kullandığımız özelliğide bilmiyoruz
  • Bugün Ebay den sipariş verdiğim makro tüpüm geldi, ( ) hemen bir deneme yaptım ve saatimin makrosunu çektim, manuel netleme yapmak acayip zor, alan derinliğini genişletmek için mecburen ISO yu ve diyaframı yükselttim, deklanşör hızını artırdım ancak birşeyler çıktı.

%100 crop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 22 Eylül 2014; 18:00:48 >

• Yakın çekim
    IMG_0065 by ArowCoLT, on Flickr

Makro tüpüyle çekim (50mm 1.8 Helios manuel lens)
    IMG_0925 by ArowCoLT, on Flickr

IMG_0915 by ArowCoLT, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 23 Eylül 2014; 0:48:23 >

Night Scene 1 by ArowCoLT, on Flickr

6 Eylül by ArowCoLT, on Flickr

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.