Şimdi Ara

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
12
Favori
29.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

arkadaşlar
    canon 700d 18-135mm stm almayı düşünüyorum ne kadara alırsam zarar etmem. dün vatanda 2750tl ye kadar düşmüştü sizce o fiyata alınır mı?

o civarlar da fiyatı olması lazım. 1700-1800 tl gövde satılıyor. 1000 tl üstü de lens desen, uygun bir fiyat. dha uygunu olmaz herhalde. 2300 saten kit lens ile satılıyor.

hb %18 fotoğraf makinesi indirimi yaparmı acaba onu düşünüyorum.

Birde bunların yeni serileri ne zaman çıkar acaba. mart nisan gibi çıkarsa şimdiden almayayım diyorum, bilginiz varmı?

Edit: gg de şu anda 2700 tl ye düşmüş bonus varsa 2625tl ye de alınabilir.
    Edit 2: dayanamadım 2700tl ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 22 Şubat 2017; 18:34:19 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar
    canon 700d 18-135mm stm almayı düşünüyorum ne kadara alırsam zarar etmem. dün vatanda 2750tl ye kadar düşmüştü sizce o fiyata alınır mı?

o civarlar da fiyatı olması lazım. 1700-1800 tl gövde satılıyor. 1000 tl üstü de lens desen, uygun bir fiyat. dha uygunu olmaz herhalde. 2300 saten kit lens ile satılıyor.

hb %18 fotoğraf makinesi indirimi yaparmı acaba onu düşünüyorum.

Birde bunların yeni serileri ne zaman çıkar acaba. mart nisan gibi çıkarsa şimdiden almayayım diyorum, bilginiz varmı?

Edit: gg de şu anda 2700 tl ye düşmüş bonus varsa 2625tl ye de alınabilir.
    Edit 2: dayanamadım 2700tl ye aldım

yeni seriler çıksa bile epey pahakı olur. boşuna bekleme

• selmand kullanıcısına yanıt
    750D ve 760D olarak yeni seri çıktı zaten , hatta 800D yolda, fiyatlarına bir bak istersen...
    hayırlı olsun
  • quote:

hayırlı olsun

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Boats 12 by ARroWCoLT, on Flickr

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    hdr mi çektin yoksa bilgisayarda mı düzenledin.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Raw tek kare fotoğraftan ton map uyguladım...
  • canon 700dmi satıp a6300 almıştım arşivde buldum.

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Life begins by Berkay Gür, on Flickr

• quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Raw tek kare fotoğraftan ton map uyguladım...

Tebrik ederim güzel çalışma.

Tone map dediğiniz tek fotoğrafı photoshop ile artı eksi pozlanmış kopyalarını çıkarıp, birleştirmek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    başarılı burnuma adobe kokuları geliyor :D
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler; evet, tek kareden üretilmiş +, - ve nötr poz değerindeki fotoğrafların birleştirilmesi
  • Tabi ki
  • Arkadaşlar live view dan netleme yapmak çok sıkıntılı canon 550d de iken bu kadar sıkıntılı olmuyordu. Şimdi neredeyse netleyemiyor. makinada mı bozukluk var yoksa genel bir durum mu bu=?
    Bence odak ayarlarında bir sorun var, live view da yarım deklanşör yaptığında odaklandığı noktalarda küçük yeşil kareler çıkıyor mu? Ayarlardan dokunduğun noktayı odak noktası olarak seçmeyi de ayarlayabiliyorsun, hatta dokunduğun noktaya odaklanıp (ekran deklanşörü) doğrudan fotoğrafta çekebiliyor. Ben şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım, sadece vizöre göre biraz daha geç odaklıyor, hızlı ve hareketli nesnelerde konu kaçabiliyor.
  • quote:

Bence odak ayarlarında bir sorun var, live view da yarım deklanşör yaptığında odaklandığı noktalarda küçük yeşil kareler çıkıyor mu? Ayarlardan dokunduğun noktayı odak noktası olarak seçmeyi de ayarlayabiliyorsun, hatta dokunduğun noktaya odaklanıp (ekran deklanşörü) doğrudan fotoğrafta çekebiliyor. Ben şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım, sadece vizöre göre biraz daha geç odaklıyor, hızlı ve hareketli nesnelerde konu kaçabiliyor.

Aynen dediğiniz gibi oluyor ama bazı yerlerde çok kararsız kalıyor. Hatta bir kaç kere uzun süre odaklanamayıp objektif tozlanmış gibi bir hata verdi.

• quote:

Arkadaşlar live view dan netleme yapmak çok sıkıntılı canon 550d de iken bu kadar sıkıntılı olmuyordu. Şimdi neredeyse netleyemiyor. makinada mı bozukluk var yoksa genel bir durum mu bu=?

aynen ya. karanlık olsa diyecem ki netlemekte sıkıntı yaşıyor da iyi ışıkta bu sorunu yaşaması ilginç. bende şüphelendim acaba sorun mu var diye , yine ekrana dokunduktan sonra çekmesi de yavaş bence.
  • CANON un Digital Photo Professional 4.0 yazılımı varmış. Nerden indireceğiz bunu ?
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    www.canon.com sitesinden 700D nin seri numarasıyla 3.0 ı inidirebiliyorsun. Daha yeni modeller için 4.0 versiyonu indirilebiliyor. 3.0 ı indirip belki 4.0 a yükseltilebilir.
  • quote:

www.canon.com sitesinden 700D nin seri numarasıyla 3.0 ı inidirebiliyorsun. Daha yeni modeller için 4.0 versiyonu indirilebiliyor. 3.0 ı indirip belki 4.0 a yükseltilebilir.

hocam zaten siteye baktım da göremiyorum. nerede tam olarak .
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.