Şimdi Ara

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
29
Favori
117.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela sabit lens aldın uzagı cekicen lens deistirmen lazım.Her zaman lensmi deistircen cantanda hergun lensmi tasıcan cSen bunla devam et... Birtane 50mm 1.8 al ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesindostu -- 15 Ekim 2013; 2:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewsd212

benım fotolar nasıl ?

@EmreFB1907
    @Schumii

Resimler Güzel arkadaşım.. sayende bende hatalarımı görüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komod -- 15 Ekim 2013; 16:30:26 >
  •  CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komod -- 15 Ekim 2013; 17:02:09 >

•  CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komod -- 15 Ekim 2013; 17:37:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

D7100'ü yerle bir eden 70d iso gürültü tablosu. Ben bu tabloda her iso değerinde d7100'ün önde olduğunu görüyorum.

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ

Birdahakine 700d değil , 70d koy .

Diğer forumlarda , arkamdan konuşacağına , iki doğru iş yap . Gözümüzün içine baka baka kandırmaya uğraşıyorsun , ayıptır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 16 Ekim 2013; 1:58:43 >
  •  CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ
  • Taze

• Oy oy oy

Süper fotolar... ;)

özellikle manzaralar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komod -- 23 Ekim 2013; 1:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komod

Oy oy oy

Süper fotolar... ;)

özellikle manzaralar..

süprizi bu aksam yapıcam :D
  • ewsd212 E kullanıcısına yanıt
    Paylaşımlar durdu .

Düzgün resimler istiyoruz her açıdan , bolca .

Burada eklenen kötü resimleri görenler d7100 ' e kayar , bu cihaz resim çekemiyor deyip .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: komod

Oy oy oy

Süper fotolar... ;)

özellikle manzaralar..

süprizi bu aksam yapıcam :D

Sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Paylaşımlar durdu .

Düzgün resimler istiyoruz her açıdan , bolca .

Burada eklenen kötü resimleri görenler d7100 ' e kayar , bu cihaz resim çekemiyor deyip .

Arkadaş senide nasıl memnun edecez anlamadım..

Senin nikonla kendi çektiğin bi kaç resim paylaşırsan.. kaparız bizde bişeyler..

D7100 kaçarlar demişsin de..

Kaçırmayız biz onları merak etme ;)
  • Yeni Bebeklerim

• arkadaşlar rusyadayım 18-55 lensiyle 3000 tl ye denk geliyor buradan almaya değermi yoksa türkiye de garantili aynı fiyatlara bulabilirmiyim ??

edit:düşündümde illaki garanti olması şart değil ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mttd -- 23 Ekim 2013; 20:14:18 >
  • quote:

Yeni Bebeklerim

O 2 lens iyi olmuş . Hayırlı olsun

Bundan sonra 100 ' lerce resimle burayı donatmalısın. 70d ' nin temsilcisi şu an sensin , birçok kişide senin resimlerine göre karar verecek muhtemelen.

Yalnız resimleriwww.flickr.com ' a yüklersen , hem resimlerin kalitesi bozulmaz , hemde sen rahat yüklersin. Hizliresim'de resimler , çok yavaş açılıyor birde o site kaliteyi bozuyor. Bu sebeple resimler bize kalitesiz geliyorda olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 23 Ekim 2013; 20:13:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mttd

arkadaşlar rusyadayım 18-55 lensiyle 3000 tl ye denk geliyor buradan almaya değermi yoksa türkiye de garantili aynı fiyatlara bulabilirmiyim ??

edit:düşündümde illaki garanti olması şart değil ne dersiniz ?

kardesim ben dun istanbul doğubank dan lens aldım canon distribütörüne gittim ben 2500e aldım dıyınce 100 dolar fazlasına burdan buluruz dedi bana ne kadar dogru bılemem kardesım ve ben baska satan bıyere daha sormustum 3200e 18-135le bırlıkte ve 1 aylık fotografcılık kursu verıyordu tükan ve turkıye garantılı tabıkı. ben cinden 2500 ealdım 18-55 le bırlıkte yanında yedek batarya+tripod+kart okuyucu+32gb sd kart+temizlik bezi+temizlik fırcası ve canta sıda hediye :)

• quote:

quote:

Yeni Bebeklerim

Bundan sonra 100 ' lerce resimle burayı donatmalısın. 70d ' nin temsilcisi şu an sensin , birçok kişide senin resimlerine göre karar verecek muhtemelen.

Yalnız resimleriwww.flickr.com ' a yüklersen , hem resimlerin kalitesi bozulmaz , hemde sen rahat yüklersin. Hizliresim'de resimler , çok yavaş açılıyor birde o site kaliteyi bozuyor. Bu sebeple resimler bize kalitesiz geliyorda olabilir .

tamam oyle yapim ora yuklerım bırde keskınlık katabılcegım program varmı kullandıgınız?

• ewsd212 E kullanıcısına yanıt
    sağol kardeş,bzm seferlerde çin yok malesef ;) netten biraz baktımda aşağı,yukarı aynı fiyatlar,açıkçası ben daha pahalı olmasını bekliyordum.tr den almak daha mantıklı, çine henüz gidemedim malesef :) bana pm den 18-135 lik dükyanın adını atarsan sevinirim yada burdan yazsanda olur başkalarıda görüp faydalanmak ister belki.
  • lenslerı aldıgım yer burası dogubankda

http://bedavashop.sanalpazar.com/dukkan/Bedava-shop__u271274
  • quote:

quote:

quote:

Yeni Bebeklerim

tamam oyle yapim ora yuklerım bırde keskınlık katabılcegım program varmı kullandıgınız?

Photoscape kullan kardeşim .

Kullanımı çok kolay . Fotoğrafla 5 dakika uğraşsan , 1-2 gömlek atlatırsın resme

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.