Şimdi Ara

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
29
Favori
117.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum iyiki o Sigma'yı almamışsın, sonradan pişman olurdun. O lensin bir iyi bir de kötü modeli var. HSM olan modeli iyi olan ve STM lensler gibi çok sessiz, senin test ettiğin lensin focus sesi Tamron lensler gibi, resmen inşaat sesi çıkartıyor
    Bu arada eklediğin resimlerde kaliteyi epey arttırmışsın, zamanla geliştirdin kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schumii -- 26 Ekim 2013; 15:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schumii

Dostum iyiki o Sigma'yı almamışsın, sonradan pişman olurdun. O lensin bir iyi bir de kötü modeli var. HSM olan modeli iyi olan ve STM lensler gibi çok sessiz, senin test ettiğin lensin focus sesi Tamron lensler gibi, resmen inşaat sesi çıkartıyor
    Bu arada eklediğin resimlerde kaliteyi epey arttırmışsın, zamanla geliştirdin kendini.

Evet almadığım iyi olmuş.. Teşekkürler yorumlarınız için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewsd212

http://www.n11.com/canon-300eg-gadget-bag-slr-kamera-sirt-cantasi-P12371059?cid=800102_12371059

bu cantayı almayı dusunuyorum ne dersınız ?

güzelbi çantaya benziyor çok fazla ekipmanın olmayacaksa bence gayet uygun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewsd212

http://www.vatanbilgisayar.com/canon-70d-18-135-70d-18-135-202-mp-3-lcd-ekran-slr-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=68856

Fiyat düşmüş bile ben alırken 5.600 tl di Vatanda..
  • Bikaç gece çalışması....

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ
     CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komod -- 29 Ekim 2013; 1:38:31 >

• gıttıkce daha ıyı oluo fotolar
  • ewsd212 E kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 30 Ekim 2013; 19:34:35 >
  • Magic Lantern yapan var mı 70D yi ?
  • bence dogru yerde dogru çekim yapılmıyor yer mekan cok onemli ve suda bı gercek acemı olarak cekılıyor fotolar bence kamod kardesim sen tüm renklerin canlı renklerın oralarda foto cekmelısın manzaraya bıraz ara ver araba , hayvan , ev , sokak cek bence o zaman renklerden anlarsın eksıgını
  • İki fotoğrafla makinaya karar verilmez. Ortamın ışık şartları, atmosferik şartlar fotoğrafı etkiler. Aynı ortamda farklı makinalarla çekim yapmadan hüküm vermek yanlış olur.

70D çok yeni bir makina, Canonun önceki serilerde kullandığından çok farklı bir sensör kullanıldığı için bekleyip görmek lazım. Normal gün ışığında çekilmiş örnekleri iyi bir cep telefonu da benzer netlikte çekebilir. Ama zor şartlarda, hele de beyaz ayarı ve çekim ayarları doğru yapılmamışsa bunu makinaya mal etmek doğru değil.

Nikon tercihine gelince, D5200 ve D7100'de kullanılan sensör gerçekten çok çok iyi. Kaldı ki, D7000 sensörü de iyiydi, yağlanma vs gibi zaafları dışında. Nikon gövde ve 35mm lens çok iyi ikili olur. Ama neticede burası Canon 70D başlığı, o yüzden kullanıcılardan güzel örnekler bekliyoruz burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxackie -- 29 Ekim 2013; 15:14:56 >

• Bende bayramdan önce 70d + 18-135 stm aldım. Sensor kalitesi iyidir herhalde
    Sensor kalitesi değilde dual pixel focus sistemi müthiş olmuş. Özellikle video çekenler için müthiş güzel. Olympus , panasonic , nikon falan elini hizli tutmassa eos m2 çıktığı zaman aynasız piyasasını acayip sallar bence. Focus geçişleri çok tatlı resmen. Videoda bu kadar tatlı focus yapan makina görmedim valla. Birde focus geçiş hızını ayarlamaya izin verse canon cok güzel olur.

70-300L ile elde çekildi.

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ

Ayrıca elimde satılık Canon lensler var sıfır. Düşünen olursa mesaj atabilir..
    Canon EF 16-35mm f/2.8 L II 3200TL
    Canon MP-E 65mm f/2.8 1–5x Macro 2100TL
    Canon EF 35mm f1.4 L 2900TL
    Canon EF 70-300mm L 3000TL
    Canon EF 17-40mm f4 1900TL
    Canon EF 24-105mm f4 1600TL
    Canon EF 70-200 f2.8 II IS L 4400TL
    Canon EF 85mm f1.8 950TL
    Canon EF 100mm f2.8 IS L macro 2000TL
    Canon EF 28mm f2.8 IS 1400TL
    Canon EF 24-70mm f2.8 II 4000TL
    Canon EF 50mm f1.2 L 3100TL

• komod kullanıcısına yanıt
    hocam, PM atmıştım, bakarsın. bugün eklediğin fotoğraflarında bariz titremeler var.

tripodunu, tüm bacaklarını ve yükseltme kulesini (bu adı ben uydurdum şimdi, güzel de oldu :) ) de açarak kullanıyorsan, ve tripodun 50 - 100 liralık ucuz yollu bir aletse, titriyor olabilir. yükseltme kulesi dediğim şeyi kullanıyorsan, kullanmamaya çalış. çok mecbur değilsen, bacakların 3. kademelerini de kullanma. eklediğin fotoğraflara bakarsak, bunların hiçbirine ihtiyacın yok.

tripodlu çekimlerin yanı sıra, bir kaç tane de, makineni çanta üzerine, bank üzerine vs koyarak çekmeyi dene. kompozisyonu ayarlamak için lensin ucuna doğru, lens kapağı, makinenin askısı, katlanmış gazete gibi bulduğun herhangi birşeyi kullanabilirsin. maksat makine kıpırdamasın. PM'de belirttiğim timer ve F16 değerine de dikkat edersen, çok iyi birkaç kare yakalaman an meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: pacodecalli

Magic Lantern yapan var mı 70D yi ?

Magic Lantern 70D yi desteklemiyor.. büyük ihtimal 60D versiyonu olur ama riske girmem şimdilik.. :)

elease Date: July 23, 2012

Cameras supported:

5D Mark ii 2.1.2
    50D 1.0.9
    60D 1.1.1
    500D 1.1.1
    550D 1.0.9
    600D 1.0.2
  • Arkadaşım olayı saptırıp 70D kötülemene izin veremem...

Neden dersen benim paylaştığım fotoların hiç biri Otomatik modda yada profesyonel ellerde çekilmedi.. Ben inatla (işi öğrenmek için) manual modda çekiyorum.
    Paylaştığım fotolar makinenin performansını göstermek değil nerede doğru nerede yanlış yapıyorum öğrenmek içindir.

Derseniz burası 70D kullanıcılar kulübü senin fotolar makineyi kötülüyor o zaman arkadaş benim fotoların hiç birini örnek almasın..

Zaten biraz kafası çalışan bu kıyaslamaların tam ve gerçekçi olduğu sitelere bakar.

Sende Nikon al sende kurtul Canon da senden kurtulsun ;)
  • komod kullanıcısına yanıt
    O kadar kötü fotoğraflar ekliyorsun ki anlatamam , beni ve birçok arkadaşı 70d'den soğutan sensin . Söylediklerinde dikkatli ol .

Manuel çekim yapmak o kadar zorda bir iş değil . Iso ' yu ve diyaframı ayarladıktan sonra shutterı ayarlaman için ortadaki gösterge yardımcı oluyor . Sanki dünyayı kurtarıyor gibi yorum yazmışsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 30 Ekim 2013; 0:38:16 >
  • bir 60d sahibi olarak çok kıskanıyorum la sizi (: makineyi alalı 5 ay olmadı değiştirmem de çok çok mantıksız, önemli olan lensler gençler bunu diyim. 550d si olup tamron 17-50 si olan herkes sizden daha iyi kare yakalayacaktır o 18-135 inizle.
  • Üyelik ücretsiz demişsiniz, ücretli olanları da mı var Bahşetmişsiniz
  • xpug X kullanıcısına yanıt
    xpug arkadaşım sana çok çok teşekkür ederim PM den yolladıklarını keşke burada da paylaşsaydın
    hem arkadaşlar bi kaç teknik öğrenirlerdi hemde nasıl yol gösterici olunur onu öğrenirlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.