Şimdi Ara

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
29
Favori
117.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam link kırılmış ürünü göremedim fiyatı kaçtı attığınız yerde bilmiyorum ama o 32 gb sandisk extreme pro sd kartın fiyatı 180-200 lira civarında. Hadi ucuz olsun 160 olsun türkiyede satış fiyatı. Eğer 50 lira falan gibi bir fiyatsa kanmayın. Ya dolandırmaya çalışıyordur ya da yanlışlıkla yazılmıştır. iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imiyousa

Hocam link kırılmış ürünü göremedim fiyatı kaçtı attığınız yerde bilmiyorum ama o 32 gb sandisk extreme pro sd kartın fiyatı 180-200 lira civarında. Hadi ucuz olsun 160 olsun türkiyede satış fiyatı. Eğer 50 lira falan gibi bir fiyatsa kanmayın. Ya dolandırmaya çalışıyordur ya da yanlışlıkla yazılmıştır. iyi günler.

Ürünü kaldırmışlar. Ya fiyatı yanlıştı yada ürün sahteydi. Fiyatı 97.00 TL idi.
  • arkadaşlar merhaba, ben de çekimler vs sebebinden uzun zamandır yazamıyordum.

24mm pancake lens kullanan var mı acaba?
  • Arkadaşlar Tokina 11-16mm hakkında ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 16 Ocak 2015; 19:17:08 >
  • aböRjin kullanıcısına yanıt
    Evet ben kullanıyorum.
    40mm STM ile birebir aynı özelliklerde.
    Ses, fokus hızı, keskinlik, performans ve yapısal anlamda...
    Zaten bütün STM serisi aynı optik kalitede, yani, farklı tip STM leri aldığınızda, aynı fokal uzunluklara denk gelen yerlerde hemen hemen aynı peformansı veriyorlar. Yani, 18-135STM deki 24mm ile 24mm STM aynı optik performansta (aynı diyafram için). Bu durumda avantajınız, f2.8 olması ve küçük olması oluyor ki bu da bence yeterli!
    Not: netleme hızı ve fokus sesi açısından 24mmSTM ve 40mmSTM diğer STM lerden bariz geri!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alehar

Evet ben kullanıyorum.
    40mm STM ile birebir aynı özelliklerde.
    Ses, fokus hızı, keskinlik, performans ve yapısal anlamda...
    Zaten bütün STM serisi aynı optik kalitede, yani, farklı tip STM leri aldığınızda, aynı fokal uzunluklara denk gelen yerlerde hemen hemen aynı peformansı veriyorlar. Yani, 18-135STM deki 24mm ile 24mm STM aynı optik performansta (aynı diyafram için). Bu durumda avantajınız, f2.8 olması ve küçük olması oluyor ki bu da bence yeterli!
    Not: netleme hızı ve fokus sesi açısından 24mmSTM ve 40mmSTM diğer STM lerden bariz geri!

teşekkür ederim cevap için ilk olarak.

18-135 STM kullanıyorum ben de, kullanış amacım doğrultusunda küçük olmasını pek bir avantajı yok benim için açıkçası. başka lenslere bakayım en iyisi.

video için geniş açılı bir prime lens arıyorum hocam, tavsiyen varsa çok faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aböRjin -- 17 Ocak 2015; 12:53:39 >

• İstanbul / Fatih / Balat

Balat Rum Lisesi

[simage]
     CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ
    Balat Rum Lisesi by Basri Koçyiğit, on Flickr[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baso34 -- 18 Ocak 2015; 9:20:00 >

• Gruba beni de ekleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

Bende bugün 7 yıllık ilk göz ağrım 40d den vazgeçip 70d alarak aranıza katıldım.Malesef 70d de 40 d deki malzeme kalitesi ve oturaklı yapı yok ama onun haricinde herşey var hele akıllı telefonumda canlı ön izlemeyi görünce bittim

Herkese iyi forumlar. İyi fotoğraflar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdaltuncer07 -- 24 Ocak 2015; 23:14:58 >
  • Merhabalar

[simage]
    Reyhan Çiçeği by Basri Koçyiğit, on Flickr[/simage]

• ------------EOS 70D TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU ARANIYOR---------------
    Görenlerin, duyanların, bilenlerin insaniyet namına haber vermeleri rica olunur.

Malumunuz 10 kullanıcıdan 8 inin sorunu EOS 70D TR Kılavuz. Ama başkaca sorularla birlikte dile getirildiği için arada kaynayıp gitmiş.
    Kimileri basıp satmış birileri almış. Kimileri de fotokopi yapıp satmış yine bazıları almış. Halen bazı ithalatçılar TR kılavuzlu diye 70D satıyor.
    Konunun özü piyasada dolaşan 100 üzeri kılavuz var. Bir hayır sahibi taratıp şuraya koyarsa 1000 lerce kişinin duasını alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uiq

------------EOS 70D TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU ARANIYOR---------------
    Görenlerin, duyanların, bilenlerin insaniyet namına haber vermeleri rica olunur.

Malumunuz 10 kullanıcıdan 8 inin sorunu EOS 70D TR Kılavuz. Ama başkaca sorularla birlikte dile getirildiği için arada kaynayıp gitmiş.
    Kimileri basıp satmış birileri almış. Kimileri de fotokopi yapıp satmış yine bazıları almış. Halen bazı ithalatçılar TR kılavuzlu diye 70D satıyor.
    Konunun özü piyasada dolaşan 100 üzeri kılavuz var. Bir hayır sahibi taratıp şuraya koyarsa 1000 lerce kişinin duasını alır.

14 ay önce size yardımcı olabilmek amacı ile bir başlık açmıştım...

http://forum.donanimhaber.com/m_84058829/tm.htm

Fakat bilinçli tüketicimizin müthiş ilgisi elbette Canon tarafından da sinek vızıltısı olarak bile duyulmadı herhalde. Şu mesajınızı Canon'a bir e-posta ile yazsanız acaba bir nebze olsun faydanız olabilir mi ? Birkaç arkadaş daha yapsa ? Ne bileyim hangi hesaplarınız var ise sosyal medyada yazsanız ? Kötü bir şey mi olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 26 Ocak 2015; 15:34:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uiq

------------EOS 70D TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU ARANIYOR---------------

Resmi Gazete Linki

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    13 Haziran 2014 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29029

Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu Düzenleme ve Uygulama Esasları

Tanıtma ve kullanma kılavuzu düzenleme zorunluluğu

MADDE 5 – (1) Tüketicinin kullanımına sunulan malların Türkçe tanıtma ve kullanma kılavuzuyla satılması zorunludur.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bunu belitrerek CANON firması ile bir yazışma yapacağım. Ama bendeki belgeler paralel ithalat Canon bizim sorunumuz değil ithalatcına (İthalatcıda vermek zorunda!) sor der. Kısmen doğru ama Resmi Distribütör aracılığı ile sattığı ürünlerde direk kendi sorumlu. Sitesinde ürünümüzü şuwww.*****.com sitelerinden alın diye lanse ediyor. işte oradan alan 1 arkadaşımız bile canondan bunu istese temin etmediği için kanunen suç işlemiş olacak. Onun için her halukarada Canonun un TR klavuzu sitesinde vermesi bir lütuf değil zorunluluk. Yada TR klavuzu elinde olmayan (06.2014 sonrası almış) tür resmi distribütör müşterilerine istemesi durumunda kargolamakla mükellef.

Onca para verip Resmi Distribütör garantili ürünlerin hepsi için klavuz isteyin. İsteyinki taratıp buraya koyabilesiniz. Ağlamayan bebeğe meme vermezler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uiq -- 27 Ocak 2015; 0:59:56 >

• magic lantern gelse şu alete artık ya.
  • Selam beyler bayanlan;
    Özlediniz mi beni ? :) Yaklaşık 1 yıldır giremiyorum
  • Nihayet bende eos 70d aldım. Artık aranızdayım.
  • Arkadaşlar her kese merhaba, ben de 10 gündür Canon 70D kullanıcısıyım ben makina alırken Nikon D7100 arasında çok kararsız kalmıştım, aldığım yerde de bana nikonu önerdiler ama önerenlerin acemi olduğunu düşünüp kendi araştırmalarım yönünde Canon u seçtim ayrıca ilerde kamera alırsam Canon 5 DMark3 ve üstü almayı düşündüğümden, nikon canon arasında dolanmamayı düşündüm.
    Belki de megapiksel, iso ve b. ayrıca gerekse body ve tarz açısından Nikon D7100 üstün gözüke bilir ama benim amacım film, klib vb. yani video alanında kullanmak olduğu için 70D yi tercih ettim. Fotografium da canlı yardımda makinayı aldıktan sonra soru sordum Hangisi alınır diye bana Nikonu önerdiler. Ama yine de kararı kendim verdim artık geç, daha makina yeni ve ilk makinem. Sinema-tv okuduğum için dslr makina aldım yani bi anlık heves değil benimki Bu arada gruba beni de üye yaparsanız mutlu olurum, teşekkürler.)

• gece çekimi 70d+sigma 50-150f2.8

• Kurtog attigin fotograflari takip ediyorum da eline saglik.ham fotolar mi islenmis halleri mi. Foto atarken dipnot olarak onları da yazarsan sevirim kolay gelsin

• 70d+sigma 50-150f/2.8 vizorden netleme.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.