Şimdi Ara

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
29
Favori
117.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Orjinal lisanslı Adobe Photoshop Lighroom 4 var.Satın aldığım fotoğraf makinemle beraber vermişlerdi 1 ay önce.Ben kullanamadım isteyen olursa çok uygun fiyata satacağım.İlgilenenler Pm den ulaşırsa sevinirim.
  • daha önce fragmanını paylaştığım goruntulerin full editi.
    görüntüler 70d ve stm 18-135mm lens ile çekilmiştir. havadan çekimlerde dji phantom2 kullanılmıştır.

iyi seyirler

• Harika emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: indigo_blue

daha önce fragmanını paylaştığım goruntulerin full editi.
    görüntüler 70d ve stm 18-135mm lens ile çekilmiştir. havadan çekimlerde dji phantom2 kullanılmıştır.

iyi seyirler

çok başarılı
    tebrikler...
    baya iyi eğlenmişsiniz bu arada...
  • Arkadaşlar elimde hiç kullanmadığım (kullanamadığım) Orjinal lisanslı Adobe Photoshop Lightroom 4 var.Aldığım SLR fotoğraf makinesinin içinden hediye olarak çıktı.İsteyene makul bir fiyata satacağım.İlgilenenler PM den ulaşabilir.İstanbuldayım.
  • Alehar kullanıcısına yanıt
    tesekkurler arkadaslar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: indigo_blue

daha önce fragmanını paylaştığım goruntulerin full editi.

iyi seyirler

tebrik ederimde su snowboard iişini biz nasıl ogrencez: )
  • Herkese merhaba bu aralar aklımda canon 70d almak gibi bir fikir var sizce almalı mıyım ? Almalıysam eğer nereden almalıyım ve kaç paraya almalıyım ? Body olarak almayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan0003

Herkese merhaba bu aralar aklımda canon 70d almak gibi bir fikir var sizce almalı mıyım ? Almalıysam eğer nereden almalıyım ve kaç paraya almalıyım ? Body olarak almayı planlıyorum

2. el isterseniz benimkini vereyim. Sıfır temizliğinde, daha 5000 shutter olmadı.

Gelmişken biraz da fotoğraf ekleyelim Geçen cumartesiden, hava güzel diye kuş çekmeye çıktık ama pek bir şey göremedik:

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ
    Bird by Mikrobiyolog, on Flickr

Bird on the branch by Mikrobiyolog, on Flickr

Bird by Mikrobiyolog, on Flickr

Bu vatandaş da bonus oldu:

Cute little guy by Mikrobiyolog, on Flickr

• Canon eos 70d kullanıcılarının paylaşım ve sohbet sayfasıdır.

https://www.facebook.com/groups/954984774535555/
  • Bilgisi Olanlar Cevaplasin.

Beyler Bende Canon 70D kulanicisiyim, makinamla birlikte 18-55 ve 70-300 lens almistim, ama daha sonra bunlar bana yetersiz geldi bunun yerine 16-300 lens ve 50mm 1.8 macro lends aldim,sonra 16-300 ve 50mm macro cekimler yaptim, gözlemlerim 16-300, 50mm 1.8 daha keskin ve daha güzel macro resim cekiyor,sizce bunu yine vermelimiyim,yoksa farkli bir isime yararmi tesekürler.
  • Merhabalar

[simage]
    Teyzem 1 by Basri Koçyiğit, on Flickr[/simage]

• Basri bey fotoğraflar şahane. Ben de aldım bu makineden fakat hakkını veremedim hiç 1 2 kere anca kullandım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiL27

Bilgisi Olanlar Cevaplasin.

Beyler Bende Canon 70D kulanicisiyim, makinamla birlikte 18-55 ve 70-300 lens almistim, ama daha sonra bunlar bana yetersiz geldi bunun yerine 16-300 lens ve 50mm 1.8 macro lends aldim,sonra 16-300 ve 50mm macro cekimler yaptim, gözlemlerim 16-300, 50mm 1.8 daha keskin ve daha güzel macro resim cekiyor,sizce bunu yine vermelimiyim,yoksa farkli bir isime yararmi tesekürler.

50mm 1.8 macro lens değildir. Daha çok portre çekimlerinde kullanılır.Yapısı L lensler kadar kalite olmasada kaliteli sonuçlar verir. Bence bu lensi elinizde tutun kimselere vermeyin,her zman elinizin altında olmasında fayda var. 16-300 kullanmadım ama çok geniş bir aralıkta çalıştığı için çok kaliteli sonuçlar alabileceğinizi düşünmüyorum.Bunun yerine 18-135mm daha faydalı olacaktır tak gez açısından. Bence 10-22mm yada 10-18mm geniş açı edinmeye çalışın.Geniş açının tadını bir defa aldınızmı vazgeçilmez olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

Basri bey fotoğraflar şahane. Ben de aldım bu makineden fakat hakkını veremedim hiç 1 2 kere anca kullandım :)

merhaba

öncelikle bende öyle usta bir fotoğrafçı değilim :)
    ama fotoğraf çekmeyi ve bu konuda araştırıp okumayı çok seviyorum (boş zamanım olmamasına rağmen)
    öncelikle size tavsiyem makinenizi bolca kullanın ve fotoğraflarınızı Raw formatında çekin da sonra şu linklerde verdiğim videoları inceleyin

ışığınız bol olsun

https://www.youtube.com/watch?v=I0UeNFvtbTE

https://www.youtube.com/watch?v=ompWWe5-hdc

Ayrıca size gerçek bir ustanın bloğunu da veriyorum yazılarını ben zevkle takip ediyorum sizede tavsiye ederim

http://halkboyleistiyor.com/wp/

• Selam arkadaşlar 70D - 18-135 STM ile aranıza katılmış durumdayım. Genelde portre ve sokak fotoğrafları üzerine çekimler yapmayı düşünüyorum. Üzerindeki lens dışında ilk almam gereken tavsiye edeceğiniz lens ne olurdu yardımlarınızı rica ederim. 50 mm düşünüyorum ancak 17-50 de kafamı kurcalamıyor değil öncelik hangisi olmalı sizce?
  • baso34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyeler için videolari izleyeceğim blogada bakmaya çalışırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #

KEDİ BÖYLE İSTEDİ

#

KEDİ İSTEDİ by COSKUNTUNA ... 1.050.000 ... THANK YOU, on Flickr

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.