Arkadaşlar dün arabamın aküsünü değiştirdim. Değiştirdikten sonra denemek için yola çıktım ve yoldayken aniden fren sertleşti ve tutmadı. Taş gibi olunca kendimi yolun kenarına attım. Arabayı kontrol ettiğimde fren servosundan motora giren kablonun ucunun kırık olduğu gördüm. Aşağıya video linki koyuyorum. Arabayı olduğu yerden hareket ettiremiyorum çünkü fren tutmuyor. Servise gidemiyorum. Bu parçanın adını işlevini bilen var mıdır? Nasıl çözüme ulaşabilirim?
Not: araç Ford Mondeo Mk4 2011 1.6 tdci
Video linki :
Superonline Sürekli Kopma Sorunu
Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde oturuyorum. Son 2 aydır sürekli internetle alakalı sorunlar yaşıyorum. Yalnızca ben değil mahalle sakinleri artık illallah etmiş durumda. Son iki gündür yeni bir problemim var. 2 gün önce gece vakti bir anda ınternet koptu normaldir deyip modemi açıp kapattım düzeldi. Sonra tekrar koptu tekrar tekrar derken 2 gündür 15 dk ınternet var modeme reset atana kadar yok. 50mbit download 8mbit upload abonesiyim. Bugüne kadar internetin hiç olmaması hariç böyle bir durumla karşılaşmamıştım. SRN Margin değerim upload 17db, Download 8-6-3 şeklinde sürekli değişiyor yani berbat. Tp Link VR 300 ve Huawei HG652 v2 modem var ikisinde de aynı durum söz konusu. Arıza kaydı bıraktık herhangi bir gelişme yok. Bu ülkeden gitmeme 2 ay kaldı 2 ay daha internet lazım sonra ne oluyorsa olsun zaten. Başlık altında bu problemi yaşayan başkalarınında olduğunu gördüm. Btk ya şikayet bıraktım gerekirse tüketici hakem heyetine de gideceğim ama acilen internet lazım.
Farklı bir çözüm bulan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar konuya herkes faydalansın.
|
Wifi özellikli 2500 e kadar klima yardımı
|
Hazır sistem mi Toplama mı? Bütçe 4k Yardım !
|
|
Arabistan İphone 7 Yardım ?
|
|
D smart Çanagından Eutelsat Digiturk? Acil yardim
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 415
İkinci El Bölümü Mesajları: 63
Konularının görüntülenme sayısı: 5.216 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 150 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun