Şimdi Ara

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
29
Favori
117.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18-135kit lensi cok mu kotudur efendim amator sayilmam ama ilk yari profosyonel makinam olucak alirsam sizlerin fikri nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar

18 135mm STM kitlens umarım bir fikir verir

[simage]
     CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ
    Oturan Kedi by Basri Koçyiğit, on Flickr[/simage]

F 10- 1/100 iso 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baso34 -- 23 Nisan 2016; 9:02:14 >

• arkadaşlar ben resim çekince aynı fotodan iki kere çıkıyor nasıl kapatırım bunu
  • Mobilden fotograf eklenmiyor sanirim bilgisi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: iertgi123

18-135kit lensi cok mu kotudur efendim amator sayilmam ama ilk yari profosyonel makinam olucak alirsam sizlerin fikri nedir ?

İlk makinanız olacak ise biraz daha araştırmanızı öneririm. Bilgi olması açısından bir göz atmanızı öneririm aşağıdaki linklere.
    http://fotoptik.blogspot.com/2015/03/kullan-yorum-kllan-yorum.html
    http://m43turkiye.com/viewtopic.php?f=31&t=895

70D + 18-135 STM ile birkaç örnek de şöyle,
    Super Sedan by Nathan Craig, on Flickr
    Strasbourg by night 9-8-14 by Caroline ALEXANDRE, on Flickr
    Eiffel tower landscape by Moshe Ashkenazi Photography, on Flickr
    Ottawa by Caroline ALEXANDRE, on Flickr

• Benim anlamadigim bu fotograflari 24-105ile veya daha iyi bir lens ile cekilseydi ne fark edicekti bu fotograflar oldukca iyi bundan daha iyi mi olucakti

• jiddi kullanıcısına yanıt
    Yolladiginiz linklerde neden soz ettiginzi anladim ama aynasiz makinalari pek sicak bulmuyorum yani gorunusleri hosuma gitmiyor benim icin 1-2kilo fazladan tasimak hic bir zaman sknti olmamistir agirlikta sikintim yok yani ha performanslari daha iyidir bilemem ama gozume hitap etmiyor umarim size kendimi anlatabilmisimdir

• quote:

Benim anlamadigim bu fotograflari 24-105ile veya daha iyi bir lens ile cekilseydi ne fark edicekti bu fotograflar oldukca iyi bundan daha iyi mi olucakti

Yukarıda paylaştığım 2'inci linkte örneklerle gösterilmiş.
    60D ve 24-105 ile 2 örnek,
    https://500px.com/photo/59224358/smoky-mountain-panorama-by-gourab-majumder
    https://500px.com/photo/120394621/sedona-pano-by-eric-wellman

Bir de Olympus PEN E-PL3 + 14-42 R II kit lens ile
    https://500px.com/photo/148547639/gdynia-panorama-from-4-frame-by-yolcene-cipcik

Bunlar dengi mi ? Birisi daha ufak sensörlü, lens fiyatına bakacak olursanız 14-42'nin 3 katı fiyat 24-105
    Sonuç olarak her yönden çok daha pahalı, büyük ve iyi olduğu söylenen fark mı atmış, fark mı yemiş ? Ekipman'a bu kadar ince detayda kafayı takmamak lazım. Fotoğrafı güzel yapacak olan şey ekipman olmadığını bunun gibi binlerce örnek öyle olmadığını ispat edebilir.

Bu da çok yeni bir kullanıcı yorumu.
    quote:

Orijinalden alıntı: unknown_photographer

nx300 ve nx30 kullandım. nx30 u çok beğenmiştim süper bi cihaz gerçekten. Farklı bir tecrübe yaşamak için d-slr tecrübesi yaşayayım dedim ve canon 70d ye geçtim şunu açıkca söyleyebilirim 70d nx30'un yanından dahi geçemez.
    nx30 daki o hafiflik taşınabilirlik o hız o kolay hızlı ulaşılabilir menüsü ve tuşları hele hele o fotoğraf kalitesi 70d de kesinlikle yakalayamadım bi türlü. aynalıya geçtiğime de geçeceğime de bin pişman oldum ve hemen satılığa çıkardım cihazı. tam kare cihaza geçmezsem kesinlikle biran önce aynasıza geçicem. sürekli boynumda bir tank ile dolaşmaktan gına geldi artık. bari o taşımaya değip de kaliteli fotoğraf çekse dert yanmicam.
    sürekli nette aynasızları kötüleyip dslr öve öve bitiremeyen sözüm ona ustalar'ın yorumlarına aldanarak bi sevda ile dslr ye geçiş yaptık lanet olsun bi insan bu kadar da yanlış yönlendirilmez ki kardeşim..!! ayıptır ya..!! kullanmadığı bi cihazı kalkıp yerden yere vuruyorlar söz de ustalar..!! ne anlıyorsunuz şu marka fanatikliğinden anlamıyorum. ben samsung'u hiç sevmem sırf sevisi yüzünden de iyice nefret ettim hatta ama yine de yiğidi öldür hakkını yeme. body olarak 70d asla bi nx30 değildir olamaz da.

• jiddi kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz icin tessekur ediyorum fakat dslr benim icin daha iyidir yanlis anlamayin aynasizlari kotulemiyorum onlarda muhtesem makinalar. O zman ben hic 24-105e o kadar para vermeyim 18-135kullanayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

18-135kit lensi cok mu kotudur efendim amator sayilmam ama ilk yari profosyonel makinam olucak alirsam sizlerin fikri nedir ?

İlk makinanız olacak ise biraz daha araştırmanızı öneririm. Bilgi olması açısından bir göz atmanızı öneririm aşağıdaki linklere.
    http://fotoptik.blogspot.com/2015/03/kullan-yorum-kllan-yorum.html
    http://m43turkiye.com/viewtopic.php?f=31&t=895

70D + 18-135 STM ile birkaç örnek de şöyle,
    Super Sedan by Nathan Craig, on Flickr
    Strasbourg by night 9-8-14 by Caroline ALEXANDRE, on Flickr
    Eiffel tower landscape by Moshe Ashkenazi Photography, on Flickr
    Ottawa by Caroline ALEXANDRE, on Flickr

usta nasıl çektin aynısı bende var bunun yarısı kadar bile çekemiyom güzel valla

• erol_152 kullanıcısına yanıt
    Gece manzara cekimleri uzun pozlama teknigi ile daha guzel oluyor dene görursün:)

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtog

Gece manzara cekimleri uzun pozlama teknigi ile daha guzel oluyor dene görursün:)

audi nasıl çektin o gündüz denicem dediğini
  • Cekimler bana ait degil audnin uzerinde oynanmis gibi ham foto degil gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtog

Cekimler bana ait degil audnin uzerinde oynanmis gibi ham foto degil gibi geldi bana

hmm anladım ama 70d 18 135 olduğu kesin mi
  • Buyurunuzun bunlarda bnden:)
  • kurtog kullanıcısına yanıt
    Ek
  • erol_152 kullanıcısına yanıt
    Onu bilemicem yukleyen arkadasa sormak lazim lensi
  • kurtog kullanıcısına yanıt
    resimlerin başına 70d 18 135 yazmışsın usta bende öyle sandım
  • Uzun zamandan sonra şunu anladim ki makinanız ha 70 d olmus ha 80 ha nikon ha canon siz ne kadar iyi fotograf cekerseniz cekin photoshop vb uygulamalari kullanmadan kimse sizin ham fotograflarinizi kolay kolay begenmiyor. Illa ki photoshop lightroom vb uygulamalari az cok kullanmak gerek .
    En azindan ben oyle dusunuyorum.

• 70d
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.