Bildirim
CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ (92. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Sanirim goruntu kalitesi olarak raw ve jpeg olarak ikisini birden secmissiniz. Sadece jpeg e ayarlayin.
Canon alincawww.gorselakademi.net ten uye olup makinenizin temel ayarlarina bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erol_152
hmm anladım ama 70d 18 135 olduğu kesin mi
Her fotoğrafa tıklayınca kaynağına gidersiniz, orada da exif bilgileri verilmiştir. Paylaşırken dikkat ettim, özellikle exif bilgileri olanları seçtim. Yani 70D + 18-135mm ile çekilmiş fotoğraflardır bunlar (eğer bir hata yaptım ise de söyleyiniz, insanlık hali karıştırmış olabilirim)
Bir de sizin ile şu yöntemi paylaşmadım mı ? Paylaştım diye anımsıyorum ama, yanlış anımsıyor da olabilirim. Tekrar olacak ise kusuruma bakmayın.
http://m43turkiye.com/viewtopic.php?f=31&t=1341
Şu an müsaitseniz, uygulayıp 2-3 poz çekip paylaşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 23 Nisan 2016; 23:24:02 >
-
Elbette cogu fotografla oynaniyor ham cekilen fotograflarda guzel efekt felan olmiyor ki
-
-
Bilgilendirdiginiz icin tessekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: iertgi123
Bilgilendirdiginiz icin tessekkurler
Rica ederim... -
Arkadaşlar biraz acemiyim o yüzden acemice bir soru olursa kusura bakmayın lütfen.
Daha önceleri arkadaşımın 650D makinesini kullanıyordum 18 55 standart lens vardı üzerinde. Netleme vs yaparken otomatik motorlu bir şekilde kendi netliğini ayarlıyordu. Yani lenste elle odakalama vs yapmadan otomatik kendisi yapıyordu. Bugün ablamın nikahı sebebiyle birde uzun yıllar kullanmak amaçlı kendime bir makine alayım dedim ve gaza gelerekten 70d satın aldım. Üzerinde 18 135 efs lens ile birlikte geldi.
Gündüz çekim yaparken hiç dikkatimi çekmedi yada nikahın heyecanından düşünme fırsatım olmadı.
Sorun bendemi yoksa cihazdamı acaba ? -
Sorun nedir onu belirtmemissiniz
aynı foto iki kere çıkıyor çektiğimde hem jpeg hem rav nasıl tek yaparım arkadaşlar -
ayarlardan ister jpeg ister raw ister ikisi birden çekebilrsiiniz. kitapçığını satır satır çalışmak lazım. -
foto çekiminde odaklama yada video çekiminde odaklama şekillerini kitapçığından okursanız hallolur. nette pdf olarak da var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 25 Nisan 2016; 19:31:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: eflatoon
ayarlardan ister jpeg ister raw ister ikisi birden çekebilrsiiniz. kitapçığını satır satır çalışmak lazım.
bilen biri tarif etsin bilmeyen akıl vermesin -
-
kitapçığı okuyuver
çözümü buluver -
quote:
kitapçığı okuyuver
çözümü buluver
teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: erol_152
quote:
kitapçığı okuyuver
çözümü buluver
teşekkürler
benim üstteki raw alttaki L duruyor böyle oluncamı iki tane çıkıyor aynı resim kitapçıkla anlaşılmıyor bilgili biri söylesin
-
Fotografi cektikten sonra fotograf makinesinde mi cift goruyorsunuz yoksa pc ye atinca mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X