Şimdi Ara

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44.056
Cevap
43
Favori
1.831.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: patrick_bateman

evet bende köksallarda gördüm 1540 lık fiyatı. makro nerdeki acaba?

Sizin aldığınız fiyat TR'den 2 yıl garantili fiyatımı yoksa firmanın kendisinin verdiği 1 yıllık garanti ile bu fiyatmı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: @p4p800se

quote:

Orjinalden alıntı: patrick_bateman

evet bende köksallarda gördüm 1540 lık fiyatı. makro nerdeki acaba?

Sizin aldığınız fiyat TR'den 2 yıl garantili fiyatımı yoksa firmanın kendisinin verdiği 1 yıllık garanti ile bu fiyatmı ??

onu sormadım dostum...

@alper

istanbuldan alma şansım yok maalesef. yol parası aradaki fark kadar eder :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patrick_bateman -- 16 Mart 2007; 18:15:53 >
  • En sonunda makinayı alabildim Grip E3 ile birlikte aldım.
    Ekranda 1 ölü piksel var Şansızlığımdan heralde elime hiçbir zaman elime perfect ürün geçmedi..
    İlk defa DSLR bir makinaya sahip olduğumdan bulmaca gibi geldi bana neyin ne olduğunu anlamakla uğraşıyorum şimdilik..

Komik olacak ama biri şu flash ı tüm modlarda kapatmanın yolunu söyliyebilirmi.
  • Ölü pixel nerde ? LCD de mi ?
    LCD deyse unut gitsin :) lcd değilse bile artık çok önemsiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Ölü pixel nerde ? LCD de mi ?
    LCD deyse unut gitsin :) lcd değilse bile artık çok önemsiz

Evet LCDde siyah renkte belli oluyor genellikle
    Ürünü almadan öncede gördüm ama ellerinde sadece bir adet 400D vardı bekliyecekte takatim kalmadı :D
  • beyler galiba benim başım belada, bugün lens değiştirdikten sonra vizörde birsürü noktacık toz gördüm
    biraz araştırmadan sonra tozların aynada değil aynanın baktığı o üstteki zeminde olduğunu anladım. fotolarda hiçbir sorun yok sadece yoğun ışık veya beyaz zeminde vizörde gözüküyor,
    Ne tavsiye edersiniz. Servise gitmeden halledebilirmiyim.
  • daha once hic temizlemediysen bulasma derim elinin kaymasi sonucu falan mazallah servise ver 5 dakikalik is nikon olsa para bile almazlardi
  • Aynı olay banada oldu. Netleme camı kendiliğinden noktalandı.

SAKIN! SAKIN! SANKIN! MÜDAHALE ETME!!!!

Netleme camı desenli olduğundan neyle dokunursan dokun kirleniyor. Ben servise verdim temizlesinler diye. 5 gün beklettiler ve hala 1 nokta var ve umrumda değil artık onla yaşamaya alıştım. Dahada beter olursa hayyama vericem eminim gözümün önünde 2 dk 'da tertemiz yaparlar.

Ama bence sen öncelikle bir servisi dene benden ücret almadılar, kimseden almazlarda ama iyi temizlememişlerdi... Önce servise götür olmadı hayyamda sağlam biyerde temizletirsin nası olsa onlarda işin uzmanı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BzBz -- 18 Mart 2007; 0:59:53 >
  • benim makinede de tozlar var ama ellemiyorum, yalnız çok da fazla beklememekte fayda var,
    bir süre sonra nemle birleşip sensre veya aynaya vesaire nereyeyse artık -tamamen yapışıyorlar.
    o yuzden temizlense fena olmaz.

--------------------------------------

bu arada 17-40L geldi, fazla deneyemedim ama bikaç fotograf çektim şimdilik.
    Zaten daha çok iş için kullanacam, 18-55'in yerini aldı :)

Komşu kızı Cemile
     @@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@

%100 crop
  • Hava kıyak geçmeye başlayınca start verildi Tahmin edeceğiniz gibi yeni caminin orda 50-60 atış kadar güvercin avına cıktım ama ağzınıza layık 1 tane yok , sorry...

Not:O bardağın içindeki soda , sodanın içindeki beyaz altın

• Alper ayıptır sorması lensi kaça ve nerden aldın? kit lens ile değiştirmeyi düşündüğüm ilk lens... 17-40..
  • temizlik seti almıştım, fırça ile biraz temizledim ama noktacıklar duruyor, galiba makinanın arasına biraz para sıkıştı gidip servise çıkarttırayım bari
    Alper galiba sende benim gibi kıznın portre çekim hastasısın ben şuana kadar 2500 foto çekmişim (cx7525 le çektiktiğim 3500 hariç) bunların 1500 e yakını kızımın fotoları. Zaten bu makinayı asıl alma amacım hem zevk hemde kızımın mükemmel fotoları içindi. CX7525 le çektiklerimle kıyaslıyorumda şuanda çektiklerim kıyas götürmüyecek kadar güzel hehe

• Allah Bağışlasın, Maşşallah,

Allah biz bekarlara da böyle fotoları çekmeyi nasip etsin

Ya arkadaşlar ben şanslıyım yoksa siz mi çok tozlu yerde değişim yapıyorsunuz lensleri ? Zırp pırt 50mm çıkartıp 18-55 takıyorum bölümde karaşların lensleri deniyorum falan ama benimkine hiç toz kaçmadı (tahtaya vuruyorum :P) siz de nasıl oluyo ?
  • Semt farkı olabilir Tabi sen ormanlık bağ bahçe.... oohh.. ne tozu olcak..
  • Bzbz : ben yurtdışı olarak Macro Fotografcılıktan aldım, 1 yıl garantili, 860 dolar nakit.

rouvax : mavi gökyüzüne makineyi tut, diyaframı f:22'ye ayarla, bi foto çek,
    bak bakalım toz var mı yok mu :) Bence kesin vardır olmaması imkansız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrakOff -- 18 Mart 2007; 1:36:38 >
  • Yatay çekilen fotograf ortasından dikey olarak crop edildi.

• Muhammed Salih

Sinek ve Çiçek
  • Bu objektiflerin ayırma güçlerini çok merak ediyorum geçen hocam söylemişti normal bir nikkor ya da Canon objektifle işte siyah arka planla siyah giysiler siyah saç falan yani her şey siyah renk, bu objektiflerle çekerseniz renkleri objektif tam olark ayırt edemez demişti Leica ile denemişler bunu siyahın tüm tonları belli olmuş ayırt etme gücü olarak Leica ya yaklaşan yok demişti

quote:

Orjinalden alıntı: aLper_iLeri

benim makinede de tozlar var ama ellemiyorum, yalnız çok da fazla beklememekte fayda var,
    bir süre sonra nemle birleşip sensre veya aynaya vesaire nereyeyse artık -tamamen yapışıyorlar.
    o yuzden temizlense fena olmaz.

--------------------------------------

bu arada 17-40L geldi, fazla deneyemedim ama bikaç fotograf çektim şimdilik.
    Zaten daha çok iş için kullanacam, 18-55'in yerini aldı :)

Komşu kızı Cemile

• merhabalar,

uzun süre canon eos 400d ve kit lensimle çekimler yapıyorum, genelde karşılaştığım problemler, auto modda resimlerin karanlık çıkması, ve renklerin canlı olmamsı idi, kendimce şu ayarlarla çekimleri dzeltmeyi başardım. buradan kit lensi olup da morali bozulan arkadşlarda benim yaptıkarımı yaparlarsa daha iyi sonuç alacaklardır.

not ortam ışığı iyi olmalı,

1. kameranın renk ayarını standrt ta tutmayın, bi renk düzeni yapn kendinize ve ona kullanın, ben tüm değerleri 1 puan arttırdım,
    2. 9 nokta netlik ayarının tamamını seçmeyin merkezdekini seçin, daha doğru odaklama yapar
    3. diyafram öncelikli modda çalışın ve 7-11 diyafram arasında kullanın.

benden bu kadar, başka şeyle rekleyece olan olursa sevinirim
  • Arkadaşlar D70s ila Canon Eos 400 veya Eos 350 konusunda seçiminiz ne olurdu? Marka fanatikligi olmadan lütfen :) Seçim sebebinizin detaylarıya merakla bekliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.