Şimdi Ara

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@ (2188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44.056
Cevap
43
Favori
1.832.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21862187218821892190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haftada 2-3 kere gidiyorum Capacity'ye. Terası kuşlarla resmen iç içe. Hatta bu fotoğrafı da orada çektim.http://500px.com/photo/4739619 Tepsi de kalan patateslerle karnını doyurmaya çalışıyordu. Bir bacağı yokken. Muhtemelen yine öyle dikenli bir yerde kaybetmiştir.

Herneyse sizden istediğim bir şey var. Lütfen siz doldurmayın formu. Böyle düşünen birinin imzası olmasa da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguruyaniker

Haftada 2-3 kere gidiyorum Capacity'ye. Terası kuşlarla resmen iç içe. Hatta bu fotoğrafı da orada çektim.http://500px.com/photo/4739619 Tepsi de kalan patateslerle karnını doyurmaya çalışıyordu. Bir bacağı yokken. Muhtemelen yine öyle dikenli bir yerde kaybetmiştir.

Herneyse sizden istediğim bir şey var. Lütfen siz doldurmayın formu. Böyle düşünen birinin imzası olmasa da olur.

Zaten doldurmadım merak etme
  • quote:

Duyarlılığınız da fotoğrafınız da çok güzel hocam.
  • quote:

Bizler kuşlar yuva yapsın diye evlere kuş evleri ekleyen insanların torunlarıyız, ne zaman bu kadar duyarsız olduk....

http://chn.ge/12QYtdz

Kesinlikle hak veriyorum ve yüklediğiniz fotoğrafta çok anlamlı hocam bu konuda sizi tebrik ederim. Umuyorum o çiviler sökülücektir.
  • @first_person

Teşekkür ederim.

@mir pdr

Umarım bir an önce sökülür, yağmurlar başladığında kuşların o yere daha çok ihtiyacı olacak.
  • Gezi olaylarında ortaya çıkan palalı saldırganı temsil eden fotoğraf çalışmam.

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@

• Arkadaşlar canon eos 7 d almayı düşünüyorum internetten baya bi araştırma yaptım.En iyi fiyat olarak burayı buldum.
    7d için fiyat çok uygun Ama güvenilir mi tam emin olamadım
    Sizce güvenilir mi?
    (inşallah reklama girmiyodur.)

http://www.sanalpazar.com/Canon-Eos-7d-Body-2.05900-Tl__isp9032896
  • Yine başarılı bir çalışma olmuş, elinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

Yine başarılı bir çalışma olmuş, elinize sağlık.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar Merhaba,
    4 aylık canon eurasia garantili canon 50mm f/1,8 II lensim satılıktır
    http://www.sanalpazar.com/Sifirdan-Farksiz-Canon-Eurasia-4-Aylik-50mm-F1.8-Ii__isp9958229
  •  @@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Gülşen - Konser (Gulsen - Concert) - 4 by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gülşen - Konser (Gulsen - Concert) - 3 by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gülşen - Konser (Gulsen - Concert) - 2 by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gülşen - Konser (Gulsen - Concert) by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gökhan Tepe - Konser (Gokhan Tepe - Concert) - 4 by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gökhan Tepe - Konser (Gokhan Tepe - Concert) - 3 by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gökhan Tepe - Konser (Gokhan Tepe - Concert) - 2 by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gökhan Tepe - Konser (Gokhan Tepe - Concert) by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

konserlerde foto video çekmek istiyorum bende.

tabi önce kamera almam gerek. iso 1600 ve f5.6 da cekmişssiniz yalın fotosunu. bu boyuttayken fena durmuyorum ama tanm boyutta kalite cok düşüyor. 50mm f1.4 falan alınsa çok daha net çekebilir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Gezi olaylarında ortaya çıkan palalı saldırganı temsil eden fotoğraf çalışmam.

Çok iyiymiş

Ek: Bu abi kimdi ya, bir oyuncu değil mi, komedi dizilerinde oyuyordu sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyp02 -- 7 Ağustos 2013; 6:25:35 >
  • Teoman Mermutlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Gülşen - Konser (Gulsen - Concert) - 4 by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gülşen - Konser (Gulsen - Concert) - 3 by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gülşen - Konser (Gulsen - Concert) - 2 by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gülşen - Konser (Gulsen - Concert) by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gökhan Tepe - Konser (Gokhan Tepe - Concert) - 4 by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gökhan Tepe - Konser (Gokhan Tepe - Concert) - 3 by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gökhan Tepe - Konser (Gokhan Tepe - Concert) - 2 by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

Gökhan Tepe - Konser (Gokhan Tepe - Concert) by Emre Aksu (Life in Nature), on Flickr

konserlerde foto video çekmek istiyorum bende.

tabi önce kamera almam gerek. iso 1600 ve f5.6 da cekmişssiniz yalın fotosunu. bu boyuttayken fena durmuyorum ama tanm boyutta kalite cok düşüyor. 50mm f1.4 falan alınsa çok daha net çekebilir heralde.

Fotograflarim cok begenildi, bunlar sizin sahsi gorusleriniz. Ben 55-250 ile calistim.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar Gayet Güzel. 50mm 1.4 İle Nasıl Konser Fotoğrafçılığı yapılsın ? Tamam Net olur,ama yakın olmaz.50mm civarı lenslerle anca şarkıcının yanıda konser fotoğrafçılığı yaparsın,Fotoğraf hakkında bilginizin olmadığını düşünüyorum..Kusura Bakmayın ama Makineyi Spor Moduna Alıp Çiçeği Seri Modda Çeken Kendini bilmiş fotoğrafçı arkadaşlarım gibi konuşuyorsunuz.
  • Yaz Keyfi

Enjoy The Summer.. by EgemenKırpıcı, on Flickr
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenkirpici

Fotoğraflar Gayet Güzel. 50mm 1.4 İle Nasıl Konser Fotoğrafçılığı yapılsın ? Tamam Net olur,ama yakın olmaz.50mm civarı lenslerle anca şarkıcının yanıda konser fotoğrafçılığı yaparsın,Fotoğraf hakkında bilginizin olmadığını düşünüyorum..Kusura Bakmayın ama Makineyi Spor Moduna Alıp Çiçeği Seri Modda Çeken Kendini bilmiş fotoğrafçı arkadaşlarım gibi konuşuyorsunuz.

kimseye ders verme niyetim yok.sanırım yorumdan öyle anlaşıldı.SLR almay düşünüyorum.550d veya 600d gibi birsey. bir beklentimde konserlerde foto cekmek.arkadasın yaptığı gibi.flick dan orijinal boyutlara ve çektiği lense iso değerine falan baktım.orijinal boyutta fazla bozulmuş.ya da daha doğru sekilde ifade etemk gerekirse ben daha net fotolar beklerdim.iso 1600 f5.6 ile çekilmiş fotolar. ben daha kaliteli kareler yakalamak istiyorsam iso düşmeli diyafram açılmalı.yani daha daha iyi bir lens ile çekilmeli gibisinden kendimce bir yorum yaptım.zengin değiliz.kalkıp da 70-200 f:2.8 lens alacak halimiz yok su an.acaba dedim uzakdan cekemk yerine yakında 50mm f1.4 lens ile çeksek ya da uzakdan çekip crop alsak arkadaşın çektiğinden daha net kareler yakalayabilir miyiz diye düşündüm. çünkü 10 mp üstü çözünürlükte çekmiş olsa bile fotonun net ve keskin gözükmesi için 2 mp civarına düşmesi gerekmiş. f1.4 ya da 1.8 diyafram açıklığıyla 5.6 diyafram açıklığı arasında neredeyse 10 katdan fazla ışık alma hassasiyeti var.yani aynı kareyi iso 1600 ile cekemk yerine iso 200 ile çeksek aşırı yüksek isonun getirdiği yüksek kumlanmadan kurtularak daha net fotolar çekebilir miyiz diye düşündüm. elimizde 12 mp lik bir slr olduğunu farzedelim.50 mm takarsak 80 mm lik bir lense sahip olacağız algıyacıyı boyutundan dolayı.arkadaş 200 mm yanlış değilsem ile çekmiş fotoları. yani 300 mm civarı. neredeyse 4 kat daha uzak mesefe yani. 12 mp fotonun 3mp kısmını (50 mm ile çekilen) croplasak aynı uzaklığa denk gelir.elimzide 10 mp üstü kumlu ve detaylardan yoksun bir foto olacağına 3 mp civarı daha keskin ve net bir foto olur diye kendi kafamda kuguladım. tamamen öznel bir düşünce.kimseyi eleştirmek ya da -doğrusu böyle olur- diye trip atmak gibi bir derdim yok.böyle anlasıdıysa özür dilerim. saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 21862187218821892190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.