Şimdi Ara

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@ (2187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.056
Cevap
43
Favori
1.832.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21852186218721882189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  @@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@

Untitled by Özcan Aydın, on Flickr

70-200 USM L deneme turları.
  • Johnny Cage Wins !

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@
  • Bir fatality kurgusu görseydik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

Bir fatality kurgusu görseydik...

İlerleyen zamanlarda neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞA ÖZLEM

Günaydın, hayırlı Ramazanlar.

Dün yeni aldığım canon 70-200 L F4 lensim elime ulaştı.
    Setim artık beni tatmin etmiyordu fotoğraf çekmemeye başlamıştım. Ben de lenslerin bazılarını satarak L serisi bir lens almaya karar verdim. En çok kullandığım aralık bu olduğu için de 70-200'ü aldım. Bundan sonra L serisi dışında bir lens alacağımı sanmıyorum, fotoğraf kalitesi gerçekten çok farkediyormuş. Kullanımı da ayrı zevk veriyor.

Hayırlı olsun.

http://500px.com/photo/40817234

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguruyaniker -- 20 Temmuz 2013; 0:37:47 >

60D + 70-200 L F4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 29 Temmuz 2013; 8:22:39 >
  • Konuyla hiç alakası yok ama ne kadar çok insana ulaşırsa o kadar iyi. Lütfen katılım gösterin.

Bakırköy Capacity AVM Yönetimi: kuşların konmaması için yapılan çivili bölümün kaldırılması

Bizler hayvanseveriz ve hayvanlara zararı olduğunu düşündüğümüz için bu çivilerin sökülmesini talep ediyoruz...

Capacity'nin yapımını gerçekleştiren Uzman İnşaat, Keleşoğlu İnşaat, Gül İnşaat, Beyaz İnşaat, Zirve İnşaat Firmalarından ve projenin mimarı Muammer Bakır'ın da bu konuda hassasiyetimize ilgi göstermelerini rica ediyoruz.

Bizler kuşlar yuva yapsın diye evlere kuş evleri ekleyen insanların torunlarıyız, ne zaman bu kadar duyarsız olduk....

http://chn.ge/12QYtdz
  • Merhaba arkadaşlar. Bana mount kısmı sorunsuz olan en işe yaramaz Canon lenslerinizden biri lazım. Çöp gözüyle baktığınız her türlü sorunu olabilen ancak mount ve o kısımdaki devreleri sorunsuz olan bir lens lazım. Bir miktar para veririm. Çok sevinirim yardımcı olabilirseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguruyaniker

Konuyla hiç alakası yok ama ne kadar çok insana ulaşırsa o kadar iyi. Lütfen katılım gösterin.

Bakırköy Capacity AVM Yönetimi: kuşların konmaması için yapılan çivili bölümün kaldırılması

Bizler hayvanseveriz ve hayvanlara zararı olduğunu düşündüğümüz için bu çivilerin sökülmesini talep ediyoruz...

Capacity'nin yapımını gerçekleştiren Uzman İnşaat, Keleşoğlu İnşaat, Gül İnşaat, Beyaz İnşaat, Zirve İnşaat Firmalarından ve projenin mimarı Muammer Bakır'ın da bu konuda hassasiyetimize ilgi göstermelerini rica ediyoruz.

Bizler kuşlar yuva yapsın diye evlere kuş evleri ekleyen insanların torunlarıyız, ne zaman bu kadar duyarsız olduk....

http://chn.ge/12QYtdz

Kafana kuş mıçtığında burayada bi diken koymamışsınız dersin
  • 
Sayfa: önceki 21852186218721882189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.