Şimdi Ara

Canon Hangisi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2.elde çok temiz ve düzgün aynı zamanda uygun cihazlarla karşılaşmak mümkün. Bence yinede 2. eli direkt saf dışı bırakmayın.
  • AhmetSelçuk kullanıcısına yanıt
    Temiz ve güvenilir bulursak tabiki neden olmasın
  • 1 yıl dükkan garantili 2. El ürünler oluyor. Özellikle mark3 70 200 gibi pahalı ürünleri sıfır alırsanız ileride zararınız çok olur. Ben neredeyse makine ve lenslerimin tamamını 2. El aldım, yani biraz şans işi tabi ama bence 2. El bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekomastik kullanıcısına yanıt
    En iyisi parayı ayarlayıp pusuya yatmak olacak sanki. İzmirde olduğum için biraz kısıtlı dükkan olayı felan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLeshRaC

Canon 600D den sonra FF makineye geçmek istiyorumda aklımda 2 seçenek var sizce hangisi?2 side ortalama 8000 civarı olacak

1-Canon 5D Mark 3 24-105 USM Lens
    2-Canon 6D Tamron 24-70 2.8 VC+Tamron 70-200 2.8 VC

Ben kendim tercih yapacak olsam..

Canon 6D ile yapılan seti alırdım..

Lens çeşitliliği her zaman hayat kurtarır. Ayrıca 6D , 5D MIII den hiç altta kalır bir gövde değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

quote:

Canon 600D den sonra FF makineye geçmek istiyorumda aklımda 2 seçenek var sizce hangisi?2 side ortalama 8000 civarı olacak

1-Canon 5D Mark 3 24-105 USM Lens
    2-Canon 6D Tamron 24-70 2.8 VC+Tamron 70-200 2.8 VC

Ben kendim tercih yapacak olsam..

Canon 6D ile yapılan seti alırdım..

Lens çeşitliliği her zaman hayat kurtarır. Ayrıca 6D , 5D MIII den hiç altta kalır bir gövde değildir.

O Sete şöyle bir alternatif getirdim ve sanırım bu şekilde alacağım.
    Canon 6D 24-105 USM L Lens +Canon 70-200 F2.8 IS II (70-200 Is II lens e hasta oldum :)

• CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    Güzel seçim.
  • ikisi de güzel bir adım olacaktır. tam olarak ne tarz çekim yapmayı düşünüyorsunuz? portre ise canon 70 200 f2.8 IS II tek geçerim. f4 olanına yanaşmanızı önermem. internetten kıyaslamalara bakın bence direk. ya da imkan varsa bir iki çekim yapın ikinci el satan dükkanlardan rica edip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

ikisi de güzel bir adım olacaktır. tam olarak ne tarz çekim yapmayı düşünüyorsunuz? portre ise canon 70 200 f2.8 IS II tek geçerim. f4 olanına yanaşmanızı önermem. internetten kıyaslamalara bakın bence direk. ya da imkan varsa bir iki çekim yapın ikinci el satan dükkanlardan rica edip.

Portre icin 70-200 mu ? Yahu 85mm f1.8 / 135mm f2 filan hic portre icin degil sanirim.. gidip 8k fiyatli tele zoom lens portre lensi oluverdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

ikisi de güzel bir adım olacaktır. tam olarak ne tarz çekim yapmayı düşünüyorsunuz? portre ise canon 70 200 f2.8 IS II tek geçerim. f4 olanına yanaşmanızı önermem. internetten kıyaslamalara bakın bence direk. ya da imkan varsa bir iki çekim yapın ikinci el satan dükkanlardan rica edip.

Portre icin 70-200 mu ? Yahu 85mm f1.8 / 135mm f2 filan hic portre icin degil sanirim.. gidip 8k fiyatli tele zoom lens portre lensi oluverdi...

biraz da değil yanlış anlaşılmaya baya baya mahal verecek bir yorum yapmışım. sizin cevabınızla farkına vardım. teşekkür ederim düzeltme fırsatımız oldu. konu genelinde 70 200ler arasında bir gidip gelme söz konusu olunca ben de 70 200 olarak IS II modelini önerdim. bununla kullanım alanınızın yanına güzel portre çekimleri de yapabilirsiniz ekstradan portre lense ihtiyaç duymamış olursunuz deseydim daha doğru olacaktı.

ayrıyetten tabiki özellikle portre için 85 mm 1.8 de 135mm 2 de 35 mm 1.4 de 50 mm 1.8 - 1.4 de tercih edilesi lenslerdir ve fiyatları 70 200e göre çok çok daha hesaplıdır. buna karşı olmadığımı da belirteyim.

• Canon 6D set kurmaya çalışırken tesadüf sonucu bulduğum 2.el 5D Mark 3 ü almış bulundum. ( 2 aylık makine 22 ay Canon Eurasia garantili...)

Hayırlı olsun. Maliyet nedir sorması ayıp olmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

CANON 5D MARK 3 BODY
    24-105 MM LENS
    TİFFEN 77 MM CİRCULAR POLARİZE FİLTRE
    KENKO 77 MM FİLİTRE
    4 GB 133 X TRANSCED COMPACT FLASH
    CANON UZAKTAN KUMANDA
    DEYATECH C6604 TRİPOD ( Sıfır ) 7000 TL

• quote:

quote:

CANON 5D MARK 3 BODY
    24-105 MM LENS
    KENKO 77 MM FİLİTRE
    CANON UZAKTAN KUMANDA

Tekrar hayırlı olsun. Bence gayet uygun.
  • quote:

quote:

quote:

CANON 5D MARK 3 BODY
    24-105 MM LENS
    KENKO 77 MM FİLİTRE
    CANON UZAKTAN KUMANDA

Tekrar hayırlı olsun. Bence gayet uygun.

Teşekkür ederim. Bence de gayet uygun ki 22 ay daha Canon garantili olması avantaj.

Ben de yorumu yaparken bilhassa garantili olmasını baz aldım zaten. Garanti çok önemli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.