Şimdi Ara

Canon-HP-Xerox Teknik Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Canon-HP-Xerox Teknik Yardım

Canon - HP - Xerox - ,

Her Türlü Satış & Teknik Yardım Sorularınızı Bu Konu Altında Yazarak Yardımcı olmaya Calısalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnerjiBuroMak -- 10 Kasım 2010; 15:18:30 >

• Canon MF4010 yazıcıyı işyerim için satın aldım wındows7 home premıum 64 bıt ıkı adet bılgısayarda yazıcıyı ag baglantısı kurarak calıstırmak ıstıyorum ayrıca yazıcıda A5 kagıdı kullanmak ıstıyorum yazdırma ayarlarını her seferınde elle tekrar yapmam gerekıyor A5 kagıda 1 kere yazdırıyor hemen yazıcımın kırmızı ışığı yanıyor tekrar yazdır dedıgımde yazdırma ıslemı yapmıyor her seferınde yazıcıyı tekrar acıp kapatmak zorunda kalıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevınırım bu sorunumu nasıl duzeltırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esalci

Canon MF4010 yazıcıyı işyerim için satın aldım wındows7 home premıum 64 bıt ıkı adet bılgısayarda yazıcıyı ag baglantısı kurarak calıstırmak ıstıyorum ayrıca yazıcıda A5 kagıdı kullanmak ıstıyorum yazdırma ayarlarını her seferınde elle tekrar yapmam gerekıyor A5 kagıda 1 kere yazdırıyor hemen yazıcımın kırmızı ışığı yanıyor tekrar yazdır dedıgımde yazdırma ıslemı yapmıyor her seferınde yazıcıyı tekrar acıp kapatmak zorunda kalıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevınırım bu sorunumu nasıl duzeltırım.

selam canon.com.tr den sürücü ve destek bölümünden yazıcının modelıne uygun windows 7 64 bit lik sürücüyü indirip bilgisayarınıza kurunuz.
    A5 için makınanın menü ayarları içinde
    kagıt bölümünü bulacaksın orda mp tray altında kagıdı a5 olarak sececeksin
    a5 seçtiğin yer normal kaggıt koydıugun yerin 1 üst hanesi dir.

daha sonra a5 gönderdiklerini a5 olarak çıkartır

• Peki bu durumda A4 fotokopi çekmek istediğimiz zaman çekebilir miyiz, ayrıca arada bir A4 bilgisayar çıktısı almak istediğimizde ne yapabiliriz ?

quote:

Orijinalden alıntı: EnerjiBuroMak

selam canon.com.tr den sürücü ve destek bölümünden yazıcının modelıne uygun windows 7 64 bit lik sürücüyü indirip bilgisayarınıza kurunuz.
    A5 için makınanın menü ayarları içinde
    kagıt bölümünü bulacaksın orda mp tray altında kagıdı a5 olarak sececeksin
    a5 seçtiğin yer normal kaggıt koydıugun yerin 1 üst hanesi dir.

daha sonra a5 gönderdiklerini a5 olarak çıkartır
  • Merhaba, Ben de yeni Canon MP 280 yazıcı aldım. Şu andaki sorunum kartujlar. hiç çıktı alamıyorum ve ya P02 yada E04 arıza kodu veriyor ve kartujların yerine oturmadığını falan uyarıyor. Çıkartıp tekrar taktım ve makineyi kapatıp fişini çekerek bir süre bekledim ama düzelmedi. Ne yapabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.