Arkadaşlar merhaba. 3 ay kadar önce canon ip7250 yazıcı aldım kolay dolan kartuş sistemiyle kullanıyordum ve oldukça da memnundum. 2 3 haftadır tatil sebebiyle falan kullanmıyordum yazıcıyı 3 gün önce denedim siyah renkleri basmıyor. Yoğun temizleme falan denedim ama nafile. Baskı testi yapınca siyahın karşısı boş hiçbir şey basmıyor. Baskı kafası tıkanmıştır dediler bi tanıdık servise götürdüm bir gün solüsyonda beklettik açılmadı dedi. Diğer renklerde sıkıntı yok ama siyah basmıyor sadece. Çöpe mi gidecek bu yazıcı şimdi yapılabilecek başka bir şey var mı yoksa? Eğer çöpe gidecekse elimdeki dolabilen kartuşları kullanabilmek için yine canon mg5550 almayı düşünüyorum bunu tavsiye eder misiniz? Aynı sorunla karşılaşırım yine diye çekiniyorum açıkçası. Yoksa o kartuşları sallayıp başka bir marka yazıcı mı almalıyım. Genellikle fotoğraf baskısı ve döküman çıktısı almak için kullanıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum çok teşekkürler şimdiden.
ip7250 1pl damlacık boyutuydu sanırım mg5550 2 pl yazıyo kullandıkları kartuş aynı olmasına rağmen. ben ip7250de kullandığım kolay dolan kartuşları mg5550 de kullanabilir miyim yine de bilgisi olan var mı arkadaşlar?