Şimdi Ara

canon ixus 65 mi yoksa sony w40 mı (lütfen yardım arkadaşlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun süredir piyasa araştırması yapıyorum..ve son olarak iki marka arasında kaldım..sony w40 modelini hepsiburada.com da 482 ytl ye buldum.. ancak canon ixus 65 modeli 660 milyona bir başka yerde buldum..şimdi bu iki model arasında kaldım...ixus u 14 taksitle sony i 10 taksitle alacağım..(50ytl ayda) acaba 4 taksit fazladan verip canon mu alsam yoksa sony daha mı iyi canonun hoşuma giden en iyi yönü ekranın 3 inç olması...
    bu arada sanyonun e6 modeliyle ilgili tüm yorumları da okudum..o nmakinede galiba kırmızı göz sorunu var.. o yüzden ondan vazgeçtim.. yardımlarınız ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

• walla bnce ixus ile sony arasında Ekran farkı falan birsürü fark var . ayrıca hafıza kartı sorunu falan bnce ixus 65 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joutsenlaulu

walla bnce ixus ile sony arasında Ekran farkı falan birsürü fark var . ayrıca hafıza kartı sorunu falan bnce ixus 65 al
    kırmızı göz sorunu ixustada var sonynin denediğim T serisindede var büyük ihtimal W serisindede vardır kompactlarda kırmızı göz çok zor önleniyor çünkü flaş lense çok yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaYNoX

kırmızı göz sorunu ixustada var sonynin denediğim T serisindede var büyük ihtimal W serisindede vardır kompactlarda kırmızı göz çok zor önleniyor çünkü flaş lense çok yakın.

Alıntıları Göster
    Ixus'u hediye olarak almıştım.Çok güzel bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: southparkturkey

Ixus'u hediye olarak almıştım.Çok güzel bir cihaz.

Alıntıları Göster
    ben ikisi ixus65 i alırdım şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

ben ikisi ixus65 i alırdım şahsen

Alıntıları Göster
    kesinlikle canon!!!sony alırsan keşke canon alsaydım dersin ama canon alırsan iyiki almışım diyeceksin!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: audioslave

kesinlikle canon!!!sony alırsan keşke canon alsaydım dersin ama canon alırsan iyiki almışım diyeceksin!!!

Alıntıları Göster
    herkese çok teşekkürler arkadaşlar 5 yorum yapılmış hepsi de canondan yana:) şimdi canon 1 adım öne geçti..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarsaat

herkese çok teşekkürler arkadaşlar 5 yorum yapılmış hepsi de canondan yana:) şimdi canon 1 adım öne geçti..

Alıntıları Göster
    Ben de Canon diyorum. Çok kaliteli fotoğraf çekiyor. Pişman olmazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianca

Ben de Canon diyorum. Çok kaliteli fotoğraf çekiyor. Pişman olmazsın...

Alıntıları Göster
    bende ıkısı arasında kalmıstım ixus 65 aldım ve memnunum. ama compact makınelerınde tam manuel ayarlar bekleme... diyafram kısmak felan gıbı..
  • Bende taemmuz ayının başında ixus 65 aldım. Bende sony w40 alacaktım sonra fiyatı biraz yükselteyim derken canon ixus 65 aldım. Walla çok profosyonel foto çekmeyeceksen arada çok fark yok. (sonyyide arkadaşlarım vasıtası ile denedim) ama piyasada canonunda ayrı bi havası oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halo43

Bende taemmuz ayının başında ixus 65 aldım. Bende sony w40 alacaktım sonra fiyatı biraz yükselteyim derken canon ixus 65 aldım. Walla çok profosyonel foto çekmeyeceksen arada çok fark yok. (sonyyide arkadaşlarım vasıtası ile denedim) ama piyasada canonunda ayrı bi havası oluyo.
    ha aklıma gelmişken kırmızım göz ixus 65 de ne yapsan oluyo özelliklede tam aydınlık olmayan ortamlarda. renkli göze sahip olanlarda çok daha fazla oluyo. Ama kırmızı göz için bir makina tercih edilirmi bilmiyorum Çok basit programlarla bile kırmızı göz giderilebiliyo.
  • Hocam,
    Ben de uzun süredir araştırıyordum.. Canonculara katılıyorum..
    Ama bir sorum olacaktı.. 660 YTL'ye ixus 65'i nereden buldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makablesamil

Hocam,
    quote:

Orjinalden alıntı: makablesamil

Hocam,

ankarada köksalfoto diye bir yer var..adamlar kızılaydaki tüm bildbordları canon modelleriyle süslemişler..ben de o bildbordlardan birinde ixus65 i gördüm..zaten arıyordum uygun bir yer rastgele oldu yani...sonra gittim köksal fotoya konuştum..fiyat bayağı cazip geldi..
    ixus65:peşin 590ytl 10 ay taksitli fiyatı:660ytl
    ixus60peşin 500ytl 10 ay taksitli:550ytl

sana bir de link göndereyim kardeş belki işine yarar..bu arada yorum yapan diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim..şimdi bu köksal fotonun ne kadar güvenilir olduğunu araştırmaya başladım...çünkü ben de çok şaşırdım diğer marketlerle arasındaki bu farkına...

http://www.koksalfoto.com/?
    EPOC=D3AEC5DF314235A4D97E4AC4A9D54FF17F9E75A7C56D58B6E5F6EA4CA5D6D2824A5DA7E05DAC0B37B2A8E7F95628D3B0#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarsaat -- 12 Aralık 2006; 10:11:26 >

• quote:

quote:

Hocam,

ankarada köksalfoto diye bir yer var..adamlar kızılaydaki tüm bildbordları canon modelleriyle süslemişler..ben de o bildbordlardan birinde ixus65 i gördüm..zaten arıyordum uygun bir yer rastgele oldu yani...sonra gittim köksal fotoya konuştum..fiyat bayağı cazip geldi..
    ixus65:peşin 590ytl 10 ay taksitli fiyatı:660ytl
    ixus60peşin 500ytl 10 ay taksitli:550ytl

sana bir de link göndereyim kardeş belki işine yarar..bu arada yorum yapan diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim..şimdi bu köksal fotonun ne kadar güvenilir olduğunu araştırmaya başladım...çünkü ben de çok şaşırdım diğer marketlerle arasındaki bu farkına...

http://www.koksalfoto.com/?
    EPOC=D3AEC5DF314235A4D97E4AC4A9D54FF17F9E75A7C56D58B6E5F6EA4CA5D6D2824A5DA7E05DAC0B37B2A8E7F95628D3B0#

Alıntıları Göster
    Canon'dan şaşılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mec

Canon'dan şaşılmaz

Alıntıları Göster
    kırmızı göz sorunu evet var. Bi arkadaşımızın dediği gibi flashın objektife cok yakın olmasından kaynaklanabılır. Ama çözümüde var portre modunda cekımı yapıldıgında kırmızı göz olusmaz. Deneyebilir canoncular. O modda çekım yapmak hosunuza gitmıyorsa photoshop gıbı programalrla sadece 5 sn de gözleri halledebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihat123

kırmızı göz sorunu evet var. Bi arkadaşımızın dediği gibi flashın objektife cok yakın olmasından kaynaklanabılır. Ama çözümüde var portre modunda cekımı yapıldıgında kırmızı göz olusmaz. Deneyebilir canoncular. O modda çekım yapmak hosunuza gitmıyorsa photoshop gıbı programalrla sadece 5 sn de gözleri halledebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    BENCE SONY ÇÜNKÜ LENSİ DÜNYANIN EN İYİ LENSİ CARL ZEISS GERİSİ BOŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddes

BENCE SONY ÇÜNKÜ LENSİ DÜNYANIN EN İYİ LENSİ CARL ZEISS GERİSİ BOŞ

Alıntıları Göster
    bi canon kullanıcı olarak bende kalitesinden çok memnunum. ikisi arasında canon doğru ve mantıklı bi seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitmap

bi canon kullanıcı olarak bende kalitesinden çok memnunum. ikisi arasında canon doğru ve mantıklı bi seçim olur

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim dostum..
    Ben de Ankara'dayım zaten..Bi ara uğrayayım Köksal Fotoya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: makablesamil

Teşekkür ederim dostum..

Alıntıları Göster
    quote:

Teşekkür ederim dostum..

önemli değil rica ederim.. gidince izlenimlerini anlat olur mu nasıl bir yer güvenilir mi sana göre.. çünkü o köksaldaki adam bana biraz üç kağıtçı gibi geldi..çünkü çok palavra atıyordu bi de bir iki yerden mallarının spot olduğunu duydum,ancak adam makineleri kendilerinin getirdiği için bu kadar uygun olduğunu söyledi.. şimdi ben de bir güvensizlik oluştu sonuçta 700 ytl ye yakın para verecem sakata gelmeyim garantisiz falan verirler başıma iş alırım

• quote:

quote:

Teşekkür ederim dostum..

önemli değil rica ederim.. gidince izlenimlerini anlat olur mu nasıl bir yer güvenilir mi sana göre.. çünkü o köksaldaki adam bana biraz üç kağıtçı gibi geldi..çünkü çok palavra atıyordu bi de bir iki yerden mallarının spot olduğunu duydum,ancak adam makineleri kendilerinin getirdiği için bu kadar uygun olduğunu söyledi.. şimdi ben de bir güvensizlik oluştu sonuçta 700 ytl ye yakın para verecem sakata gelmeyim garantisiz falan verirler başıma iş alırım

Alıntıları Göster
    ixus tabikide her yönden daha iyi videosu daha iyi ekranı daha iyi sonylerde ms dou kartlara gıcık olurum çok pahalı kesinlikle ixus

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.