Şimdi Ara

Canon legria FS20 FS21 FS22 FS200 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    uzun zamandır FS20 aramama rağmen çoğu site ve satıcıların stoklarında olmadığı için az önce FS200 siparişi verdim. Daha öncelerde Hepsiburada.com aracılığı ile defalarca alışveriş yaptım bazı sıkıntılar oldu yapmayacağım daha dedim ancak gene duramadım siparişi oradan verdim.

Gelişmeleri ve teslimat'ı buradan sizlerle paylaşacağım. Ürün geldikten sonra kullanım ve incelemeler ile alakalı yorumlarımı ve sizin önerilerinizi bekliyorum.

Selamlar.
  • Dün ürün kargoya verildi mesajı geldi gerçekten gözlerimi yaşarttı desem doğrudur hepsiburada.com
    önceki alışverişlerimde sıkıntı yaşamıştım 9 güne kadar beklediğim oldu.

Az önce sorguladım kargoyu dağıtıma çıkmış bekliyorum.

Selamlar.
  • Saat 14.00 da geldi kargom.

açtım çanta ve 4gb sd kart hediyeleri ile birlikte geldi.

2 saat şarj ettim akşam birkaç örnek çekecegım kullanmak klavuzunu okuyup öğrenme derdindeyim

selamlar.
  • Merhabalar,
    Ben de fs200 almayı düşünüyorum. Bir sorum var. 16:9 geniş ekran modunda yapılan video çekimlerini tv'de yine geniş ekranda kayıpsız izleyebiliyor
    musunuz?
    Teşekkürler...
  • 2 gün önce FS200 aldım. FS serisi kullananlara bir sorum var.

Çok sessiz bir ortamda, yada kulağınızı kameraya dayadığınızda kameradan ufak bir ses geliyor. Odaklama yapmak için sanırım objektifi ayarlarken çıkıyor bu ses.

Yalnız işin kötü tarafı bu sesi çektiği videoyaya kaydediyor. Bu bir sorun mu değil mi bilmiyorum, deneyen olursa sevinirim.

Sizdede aynı şekildeyse içim rahat edecek.
  • Yıllar önce mini dv kasetli kamera alırken araştırma yapmıştım ve canon kullanıcıları kaseti çeviren motorun sesininde video'ya kaydedildiğini yazmışlardı, sizin sorununuzda buna benziyor, ilginç.
  • Evet aynen benzer bir sorun. Çektiğimiz görüntüyü izlerken sesi fazla açsam çok rahatsız eder bence bu durum. Acaba üst modellerdede aynı sorun var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.