Şimdi Ara

Canon Maxify iB4050 kolay dolan kartuş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Canon'un ib4050 modelini Mayıs ayında üzerinde ki demo kartuşlar bittiğinden beri, kolay dolum kartuş ve OCP mürekkep ile kullanmaya çalışıyorum. Haziran ayının başında daha 250 sayfa bile almamışken OCP'nin magenta rengi nozzlelarda tıkanma yaptı ve tam finallerimin başında servise yolladım. 2 hafta sonra servisten geldi ve gittim paraya kıyıp orjinal kartuşları alıp, yaz dönemi boyunca üzerinde orjinal kartuşlar olacak şekilde beklettim (haftalık 10-15 sayfa aldım) ve bu dönemde sorunsuzca kullandım. Eylül ayının ortası gibi OCP'ye bir şans daha vereyim dedim, orjinal kartuşları çıkarıp OCP ile dolu olan kartuşları taktım ve 100 sayfa çıktı alamadan yine magenta da aynı tıkanmayı yaptı(yazıcıdan toplam aldığım çıktı 500 sayfa civarına yeni ulaştı). Bu yüzden de OCP benim için tam bir hayal kırıklığı oldu diyebilirim. Sizden ricam ise, Canon'un maxify serisinde başka markaların mürekkeplerini sorunsuzca(tıkanma olmadan,renk kalitesi benim için çok önemli değil) kullanan varsa eğer hangi marka olduğunu paylaşırsa çok memnun olurum. İyi akşamlar tekrardan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.