merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. muhasebe büroma çok fonksiyonlu yazıcı alacağım. Çok araştırdım. Canon MF216n buldum sizce bu nasıl bir yazıcıdır. Toner dolumu ve yedek parça v.s. Önerilenizi bekliyorum.
Bu yazıcıyı inceleyebilirsiniz. Özellik olarak Fotokopi, Faks, Tarayıcı, Yazıcı, Dubleks (çift taraflı baskı), Network mevcuttur.
Öneriniz için teşekkür ederim. Canon daha ekonomik olduğu için karar verdim. Yalnız tam emin olamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: korkmazmemet
Öneriniz için teşekkür ederim. Canon daha ekonomik olduğu için karar verdim. Yalnız tam emin olamadım.
merhaba bu yazıcıyı aldınız mı son kullanıcı olarak yorum alabilir miyim
Hayır henüz karar veremedim. Açıkçası kullanan pek az ve emin değilim.
Canon i sensys mf216n laser yazıcı hp m125 ve hp m127 seri yazıcılarla aynı alt yapıya sahip, en ekonomik maliyetlerle çıktı alabileceğiniz ekonomik yazıcılar arasında yer alıyor. Canon mf216n yazıcılar çok yeni olmakla beraber muadil model olan hp yazıcılar yaklaşık bir yıldır piyasadalar ve kullanıcıları gayet memnun, muadil toner kartuşunda her iki markada aynı toneri kullanmasına karşın orijinal toner kartuşları birbirine olmuyor. Drum adı verilen görüntü tamburu kartuşla tümleşik yapıda olduğundan toner kartuşu dışında maliyeti yok. En kaliteli muadil toner kartuşu 40 tl civarında satılmaktadır, kesinlikle günümüz yazıcıları içinde iyi seçilmiş bir model, tavsiye ederim.
şuan da ortalama 550 civarında. Verdiğiniz olumlu cevap için teşekkür ederim. İnşallah iyi çıkar :)
Malum elektronik eşya, kutusundan dahi arızalı çıkma ihtimali mevcut, ancak haftada bir toner bitiren müşterilerimiz dahi canon i sensys mf216n yazıcıdan son derece memnunlar. Kopyalama maliyetide gayet hesaplı güle, güle kullanınız.
Selamlar; Canon MF216n Kullanıcısı olarak memnunum. Doldurulabilir kartuş, kolay menü, sağlamlık olarak fiyatının ürünüdür.
bu yazıcı ile a5 kağıda sorunsuz seri yazı yazdırabiliyormuyuz? bende mf4150 var ne yazık ki a5 kağıt konusunda çok sıkıntı çıkartıyor bana, ilk çıktıyı aldıktan sonra alet hata veriyor ve yazıcıya kapatıp açmadan düzelmiyor,
bu modelde de aynı mı?
Ben de Canon MF416dw veya Canon MF217w düşünüyorum. Siyah lazer, yazıcı, tarayıcı, faks, fotokopi özelliklerini arıyorum.
Bu iki model arasında ne gibi farklar vardır yardımcı olabilir misiniz.
(Ayrıca 217w ile konuda adı geçen 216n arası da ne gibi farklar vardır? W harfini görünce acaba sadece wifi farkı mı var dedim kendi kendime.)
Onur__
kullanıcısına yanıt
Hocam tek farki wifi muhasebe ofisinde kullanmak icin yeni aldik bizde cok seri bir yazici wifi ozelligini kullanmayacaksaniz aradaki farkla 2 adet muadil toner alirsiniz
archkoven
kullanıcısına yanıt
mf416dw tercih ettik, mf217w ile aralarında farklar var.
(217w ile 216 arası sadece wifi farkı var, doğru)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme