arkadaşlar canon mp150 multi foksiyonel yazıcımın scannerini çalıştıramadım bir türlü..yazıcısı geçen yıl bozulmuştu şu kartuşları sağa sol götüren şerit gibi bişey kopmuştu öylece bırakmıştım bugün tarayıcısı lazım oldu ama yok bir türlü çalıştıramadım..biraz araştırdım internette yazıcı çalışmazsa scannerde çalışmıyormuş doğru olabilirmi? yazıcı ile tarayıcının ne gibi bir bağlantısı olabilir? bu arada kartujlar takılı..
cihazın ortasında E-5 harfleri yanıp sönüyordu internette araştırdım kartuju görmeyince bu hatayı veriyormuş..siyah kartuju çıkarrtım üst kapağı nerdeyse çıkmak üzere kartuj uçmuş sanırım..zaten kartuj çalışsa dahi tamire gitmesi lazım kartujları oynatan halat yerinden çıkmış..
ilginç olan yazılanlara göre kartuju görmeyince taramada yapmıyormuş..benim anlamadığım tarayıcı ile kartujun ne bağlantısı var? tarayıcıyı kullanmanın bir yolu yokmu? belge koyup taratmaya çalışırken ''do not open document cover'' diye bir hata mesajı çıkıyor..
aslında bana lazım olan tarayıcı yazıcı ile pek işim olmuyor..tamire götürsem muhtemelen orjinal kartuj almam gerekicek bildiğim kadarıyla çok pahalıymış onun yerine yeni cihaz alırım..
beyler yorumu olan yokmu aleti çöpemi atmak gerekicek? scannerini çalıştırmanın bir yolu yokmu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme