Şimdi Ara

++ Logitech C905 2 Mp HD Webcam - 70 tl / satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün sadece 1 kere kullanılıp kutusuna geri konuldu. Kampanyadan kazanıldı, laptop'umun webcam'i olduğu için buna ihtiyacım yok. Ürünün kalitesi olağanüstü.. Piyasa fiyatı 170-220 lira arasında değişiyo. Benim istediğim fiyat 70 tl'dir.

++ Logitech C905 2 Mp HD Webcam - 70 tl / satıldı

Fotoları eklenecektir.

HD iletişim, hareket hâlindeyken bile.

Logitech Vid™ teknolojisi, ücretsiz görüntülü görüşme yapma özelliği sunuyor ve sevdiklerinizle hızlı ve kolay bir şekilde iletişim kurmanızı sağlıyor. Otomatik odaklanmalı Carl Zeiss® lensleri, yakın açılardan bile keskin görüntüler sunuyor. 2 megapiksel HD sensör; 720p akıcı, canlı videolar ve 8 megapiksele kadar çözünürlükte fotoğraf çekilmesine olanak tanıyor.
    Logitech® RightLight™ 2 ise loş ışıklı ortamlarda bile en iyi fotoğraf kalitesini yakalamınızı sağlıyor. Görüşmelerinize eğlence katmak istiyorsanız, Logitech® Video Effects™ ile yüzlerce avatar, aksesuar ve efekt içinden dilediğinizi seçerek konuşmalarınızı kişileselleştirebilirsiniz. C905’le sesler de oldukça net: Logitech® RightSound™ teknolojisi ile geliştirilen yerleşik mikrofonla kulaklığa gerek kalmadan ve arka plan seslerinden etkilenmeden konuşmalarınızı gerçekleştirebilir, sesleri oldukça net duyarsınız
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 30 Aralık 2012; 19:51:30 >

• TAKİP
  • mesaj attım cevap gelmedi.
    hangi şehirdesiniz elden almak istersek nerden alacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skksgk

mesaj attım cevap gelmedi.
    hangi şehirdesiniz elden almak istersek nerden alacağız?

Mesaj gelmedi hocam gelse cevaplardım. Kütahya veya Adapazarında elden teslim edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 2 Şubat 2012; 1:25:37 >
  • mesajım bulunsun iyi satışlar
  • Ürün ogayhan nickli arkadaşa satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.