@celestial_fury bahsettiğiniz ürün S220 olan ürün galiba, baya uygun fiyatlara satıldı emall ve tobystore'den. Yalnız 17W'dı. Ben de almıştım ama bu ürün 25W ve piyasada çok yüksek fiyatlara satılmakta şuan yanlış araştırmadıysam. En az 60 yukarılara çıkıldığında ise 75 TL'leri buluyor ürün. Eğer almamış olsaydım hiç düşünmez şuan alırdım.
Ürün fiyat olarak yanıyor Fiyat olarak herkese tavsiye ederim, zaten siteyi önermemek elde değil
Ama ürünü kullanmadım ürün hakkında yorum yapamayacağım. Fakat aynı serinin x540 olanını yani 5+1 ini kullanmaktayım ve fazlasıyla memnunum. Çok iyi fiyat, çok kaliteli bir marka, çok iyi site
Başlık yanıyor olmalıydı diye düşünmekteyim
quote:
Başlık yanıyor olmalıydı diye düşünmekteyim
bende s220 aldım almasaydım kesinlikle almıstım
tobystore güvenilir mi peki alınır mı? Sony lcd tv ye bağlayabilir miyiz?
tobystore güvenilir mi peki alınır mı? Sony lcd tv ye bağlayabilir miyiz?
Açıkçası ben 1 adet xs extra smart harici disk aldım tobystore dan geçenlerde. hızlı ve sorunsuz bir şekilde gönderdiler. konuyla ilgili bir başlık var forumda eğer incelersen.
Dün sipariş ettim ürünü. Aylar önce Microlab M106 almıştım geçici olsun diye fakat eski kullandığım bir Creative vardı 2+1, ondan bile kötüydü ses. Kötüden ziyade yüksek seste distortion sorunu ya da buna benzer bir sorun vardı. Herkeste varmış bu sorun. Bu ürünü görünce düşünmeden sipariş verdim. Eskisini elden çıkardığımda bunun fiyatı da 20-25 TL'ye falan gelmiş olacak.
Daha önce Emall sitesinde 40 TL'ye S220 vardı fakat buradaki ürün daha üstün.
Merak edenler için kargo ücreti 5 TL arkadaşlar.
Eski ürünü nasıl elden çıkardınız Bir de burada gelen ürünle ilgili bir kaç ayrıntı paylaşırsanız alacak olan arkadaşlara bir yol gösterici olabilir