Şimdi Ara

CANON mp 190

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlköğretim çağındaki çocuklarımın istek ve ihtiyaçlarını gidermek için düşük bütçeli ve dolayısıyla mürekkep püskürtmeli yazıcı arıyordum. Cuma günü forumdaki yazıları okudum (bu arada katkı yapan herkese teşekkürler, benim gibi teknolojiden bihaber insanlar için oldukça faydalı). Anladığım kadarıyla HP yazıcılarda bilgisayara tanıtma, Canon yazıcılarda da kartuş dolumunda sıkıntı var. Pazar günü (30.08.2009) ankara CEPA carrefour mağazasında Canon mp 190 yazıcının kampanyaya girip 79 TL'ye satıldığını görünce bir adet satın aldım. Aynı mağazada HP F 2280 in fiyatı da 72 TL idi. Umarım doğru karar vermişimdir.

Ankara da canon mp 190 yazıcının kartuşları doldurtabileceğim bir yer var mı?

• bende bu model yazıcı almayı düşünüyorum ama bu modelin doldurulabilir korsan kartuşlarına henüz rastlamadım...
  • Bende MP150 yazıcı var, MP190 ile aynı kartuşları kullanıyor (PG-40, PG-50, CL-41, CL-51) ve orijinal kartuşlara kolayca dolum yapabiliyorum. Yani korsan kartuş falan aramanıza gerek yok, sadece kaliteli mürekkep kullanmak gerekiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.