Şimdi Ara

canon mp 610 kartuş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • canon team'a da yazdım ama cevap gelmez diye ayrı başlık açtım. inşallah cevap gelir.

Arkadaşlar acil yardım. Canon MP 610 yazıcı almıştım ve 550- 600 sayfa siyah-beyaz çıktıdan sonra kartuşu bitti. ( 5PGBK) ben de doldurulabiliyor mu diye bir dolumcuya gittim. doldurulmadığını söylediler. tamam dedim. satın almak için bir bilgisayar sarf malzemeleri satan yere gittim. ellerine yeni geldiğini söylediler. yalnız çipini değiştireceklermiş. orjinal kartuşun 50 lira olduğunu böyle yaparlarsa 25 lira olduğunu söylediler. tamam dedim. çipini değiştirdiler. 25 lirayı da verdim. ama eve getirip taktığımda "aşağıdaki mürekkep haznesi tanınmıyor" diyor ve taktığım mürekkep kartuşunu gösteriyor. ben ne yapacağım şimdi? N'olur yardım?

Arkadaşlar bir de bu siyah mürekkep boş diye hiç bir işlem yapılamıyor. renkli kartuşları ayrı ve ayrıca bir de küçük siyah mürekkepi var. ama renkli çıktı alamıyorum. hatta tarayıcısı bile çalışmıyor. tarayıcısının mürekkeple ne alakası var. devamlı ekrana uyarı işareti var. bunun çözümü yok mu?

• yahu arkadaşlar bu forumda da birisi sorulara ceevap versin ya!!!!
  • size pm de attım fakat burdaki yazınızı şimdi gördüm, size o malzemeyi satan adam maalesef yalan söylemiş, çünkü o kartuşun zaten orijinal fiyatı taş çatlasa 25 ytl, bimeks'e gidin bakın orada var.
    Hepsiburada.com'dan da temin edebilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=243&productid=bs5305

Bence aldığınız yere gidin ürünü verip paranızı geri isteyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.