Şimdi Ara

CANON MP140 Resetleme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün her zman yaptığım gibi canon mp140 model yazıcımın PG37 nolu siyah kartuşuna mürekkep doldurdum ancak bu dolumdan sonra artık çıktı alamıyorum ve cihaz kartuşları tanımadığını söylüyor. hata kodu olarakda 1 ve 4 yanıp sönüyor. Öyle sanıyorum ki bu kodlardan biri renkli diğeri siyah kartuşa ait. Aynı zmanda B ve C ışıklarıda yanıp sönüyor sürekli.
    Kartuşları resetlemek için yaptığım denemelerin hiçbiri sonuç vermedi. Bu kartuşları donanımsal veya yazılımsal olarak resetleyebilirmiyim.

Hemen söyliyeyim MPtool 0.9.6 versiyonunda yazıcım servis modunda görünüyor ancak resetleme butonları aktif değil araştırdım sanıyorum ki program desteklemiyor. Ve destekleyen bir versiyonunu bulamadım.

Ve diğer denememde ( Bunu yazıcının kartuşlarını doldurmadan önce ilk mürekkepleriylede denemiştim. ) fişi çekip resume tuşuna basılı tutup ardından resume tuşuna 2 kez basarak servis modunu açtım. Burada resume butonuna çeşitli sayılarda basarak çeşitli işlemler yapılabiliyor. İnanın hepsini denedim bir işe yaramıyor.

Gördüğünüz gibi sorunum basit ve çözümü kolay değil biraz uzman işi.
    Gerçekten işe yarar bir çözüm önerirseniz ( Yazıcının içini açıp yapabileceğimiz bir elektronik resetlemede dahil) hemen deneyeceğim yoksa ya yaklaşık 100 TL verip kartuş takımı alacağım yada 180 verip yazıcı.

Umarım beraberce çözeriz. Teşekkürler.

• Anlaşılan MPtool benim -ve çoğu kişinin- kartuşlar gibi seninkini de gebertmiş! Ne yazık ki çözümü yok. Hızlıal'da 75 lira makinenin yenisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.