Şimdi Ara

Canon MP510 mu yoksa MP600 mü? Aradaki fiyat farkına değermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derdim bu iki üründen birini almak fakat aradaki fiyat farkı düşündürüyor.
    Bir çok insan tabiki canon mp600 diyecek yurtdışı ve içindeki bütün test sonuçlarının galibi ve sınıfının lideri olarak ama mp510 ve mp600 arasında yaklaşık 100 ytl fark var, bu fark gözle görülür bir şekildemi özellikle baskı kalitesinde. Teknik detaylarını ikisininde ayrıntılı olarak biliyorum fakat ikisinden de çıkmış bir çıktıyı görmedim.Benim için hız önemli değil bir fotoğraf için yaklaşık 25 sn yerine 47 sn beklerim eğer kalitede fark yoksa. Mesela 10*15 bir fotoğraf çıktısı gözle görülür bir şekilde mp600 de dahamı iyi. Örneğin mp600 çözünürlük olarak yazıcısı ve tarayıcısı diğerlerinde olmayan değerlere sahip, ayrıca 1pikolitre damlacık boyutuna sahip gene diğerlerinden farklı olarak fakat bunlar ne kadar hissedilir renkli bir çıktıda veya fotoğrafta mp510a kıyasla.
    İşin özü iki ürün arasındaki fiyat farkına değecek şeyler gözle ne kadar farkedilir.
    Alacağım ürün uzun vadeli olacak yani şimdilik idare edeyim sonra değiştiririm olayını pek yapmıyorum kanının son damlasına kadar kullanıyorum yani.
    Başka bir marka veya model düşünmüyorum bu ikisi arasında kararlıyım.
    Bu konuda bilgisi, tecrübesi veya bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...

• Sanırım herhangi bir fikri olan yok. Herkes mp160 veya mp180 kullanıcısı galiba. Bu ürünleri hiçmi kullanan yok burda yaw...
  • Bence arasındaki fiyat farkına değer....

mp600:9600x2400 dpi ve 1pl üzerinden baskı alıyor.
    mp510:4800x2400dpi ve 2 pl üzerinden baskı alıyor.
    mp600:5 kartuş kullanıyor(C,M,Y,K,BK)
    mp510:4 kartuş kullanıyor(C,M,Y,K)
    mp600:CD VE DVD ÜZERİNE BASKI,DUBLEKS YAZICI,VESİKALIK FOTO ÇIKTISI ALABİLME,TARAMADA CİDDİ FARKLAR GÖREBİLİRSİN.

Ayrıca 2 modelinde fotoğraf baskılarınıda gördüm.mp510 ile mp600 arasında parlaklık ve gri tonlamalarda ciddi farklar görebilirsin....

BENCE MP600
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon RP almaya değer mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.