Şimdi Ara

Canon MP520 kağıdın alt tarafını yazmıyor ikinci kağıda geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon MP520 yazıcı aldım, ancak bilgisayardan gönderdiğim belgelerin çıktısını düzgün bir şekilde alamıyorum. Sayfanın üst tarafını kağıda basıyor, ancak sayfanın ortasından itibaren alt tarafı basmıyor. Sonra ikinci bir kağıt alıyor ve ilk sayfanın alt tarafını ikinci kağıdın en üstünden itibaren basıyor. Kağıdı önden de arkadan da beslesem durum değişmiyor. Kullandığım kağıt Xerox Business 80 g/m2. Bir de aşırı yavaş basıyor, bir sayfayı basması bir dakikayı geçiyor.

Bir sefere mahsus bir sorun değil, arka arkaya 5 kere aynı şeyi yaptı.

Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Kağıt besleme birimiyle ilgili donanımsal bir arıza olabilir mi? Veya sürücülerden kaynaklanıyor olabilir mi? Yoksa kullandığım kağıdı mı değiştirmeliyim?

Teknik servise götüreyim diyorum, ama "Biz baktık, sorun morun yok" diye baştan savmalarından çekiniyorum. Ankara'dayım, aldığım yere vereceğim, o da ta İstanbul'a teknik servise yollayacak. İki hafta sonra hiçbir işlem yapılmadan ürün geri gelecek.

Bu vesile ile Canon'un yazıcıları için Ankara'da teknik servisi olmadığını öğrenmiş oldum.

• quote:

Orjinalden alıntı: mkashgari

Canon MP520 yazıcı aldım, ancak bilgisayardan gönderdiğim belgelerin çıktısını düzgün bir şekilde alamıyorum. Sayfanın üst tarafını kağıda basıyor, ancak sayfanın ortasından itibaren alt tarafı basmıyor. Sonra ikinci bir kağıt alıyor ve ilk sayfanın alt tarafını ikinci kağıdın en üstünden itibaren basıyor. Kağıdı önden de arkadan da beslesem durum değişmiyor. Kullandığım kağıt Xerox Business 80 g/m2. Bir de aşırı yavaş basıyor, bir sayfayı basması bir dakikayı geçiyor.

Bir sefere mahsus bir sorun değil, arka arkaya 5 kere aynı şeyi yaptı.

Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Kağıt besleme birimiyle ilgili donanımsal bir arıza olabilir mi? Veya sürücülerden kaynaklanıyor olabilir mi? Yoksa kullandığım kağıdı mı değiştirmeliyim?

Teknik servise götüreyim diyorum, ama "Biz baktık, sorun morun yok" diye baştan savmalarından çekiniyorum. Ankara'dayım, aldığım yere vereceğim, o da ta İstanbul'a teknik servise yollayacak. İki hafta sonra hiçbir işlem yapılmadan ürün geri gelecek.

Bu vesile ile Canon'un yazıcıları için Ankara'da teknik servisi olmadığını öğrenmiş oldum.

arkaşım sorun yok yazdırırken baskı ön izleme yap yazdıracağın belgenin nekadarı kağıda sığıyor onu kontrol et yazdıracağın belge kağıda sığmadığı için 2.kağıda aktarıyor sonra yazdır de

• quote:

Orjinalden alıntı: erkannhl

arkaşım sorun yok yazdırırken baskı ön izleme yap yazdıracağın belgenin nekadarı kağıda sığıyor onu kontrol et yazdıracağın belge kağıda sığmadığı için 2.kağıda aktarıyor sonra yazdır de

Anlatamadım galiba. Word'de tam bir sayfalık bir belgenin çıktısını almaya çalışıyorum. Kağıda sığmaması diye bir durum yok, çünkü basılacak sayfanın sadece üst tarafını ilk kağıda basıyor. Sayfanın ortasından itibaren alt tarafını ilk kağıda basmıyor. Kağıdın yarısı bomboş.

Sanki yanlışlıkla iki kağıt almış da ikinci kağıt fiziksel olarak ilk kağıdın alt tarafını kapatmış, o yüzden sayfanın alt tarafı ikinci kağıda çıkmış gibi bir görüntü var, ama gerçekte böyle bir şey olmuyor, çünkü yazıcı sayfaları tek tek alıyor. Yani ilk sayfayı bu şekilde bozuk olarak basıyor, kağıt dışarı çıkıyor, ben görüyorum, bu sırada ikinci kağıdı alıyor.

• poster baskısı denen bir ayar var. Bir resmi bir kaç parçaya bölüp basıyor ama yazıysa ozaman ayarları bir kurcala istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.